ATİLLA KARDEŞİM ALLAH DUA EDİYORUM ŞİMDİ ALLAH GÖNLÜNDE NE VARSA SANA ONU NASİP ETSİN SIKINTILARINDAN KURTARSIN 5 İHLAS 5YUNUS PEYGAMBERİMİZİN DUAASI 10 KELİMEİ TEVHİD 10 ELHAMDULİLLAH RABBİM YARDIMCIN OLSUN BU DUALARIDA BOL OKU.BENİDE ALLAH RIZASI İÇİN DUALRINA KAT KARDEŞİM RABBİM MURADIMA KAVUŞTURSUN BENİDE İNŞALLAH SENİNDE GÖNLÜN RAHATA KAVUŞSUN TEZ ZAMANDA. AMİN
ATİLLA0606 ZOR DURUMDA ......BİRER DUA ARKADAŞLAR
(163 mesaj) (52 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
YA RAHMAN YA RAHİM YA HALİM YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH...
18 yıl önce gönderildi # -
allah kardeşimize yardımcı olsun feraha çıkarsın ne muradı varsa versin 3 ihlas 1 fatiha okuyorum atilla kardeşimize
bende degerli kardeşimize 15 tane yunus peyganberimizin duasını 5 fatiha 5 ihlas 3 felak 3 nas surelerini okudum hediye ettim yüce mevlam kabul eder inşallah ne derdi sıkıntısı varsa en tez zamanda mevlam giderir inşallah.amiiiiiinnn...
RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN .SİZLERİ FERAHLIKLARA ÇIKARSIN...
1 fatiha okuyorum. RAbbim yardımcısı olsun...
bir Fatiha 3 ihlasda benden Atilla arkadasimiza
ALLAH sikintisini bir an önce alsin istediklerinide hayirlisiyla bir an önce versin amin18 yıl önce gönderildi # -
YAĞMUR BEREKETİ GİBİ BOL BOL RIZIK BEREKET DOLSUN KESEN İNSALLAH
1001 HASBÜN ALLAH VENİĞMEL VEKİL
1001 SELAMÜN GAVLENMİN RABBİR RAHİM
1001 BESMELEEY ALLAHIM
SANA YALVARIP YAKARAN GÖNÜLLERİMİZİN SESİNİ DUYMAKTAN ÇOK HOŞLANIYORSUN
DUALARIMIZI KABUL EYLE
TEZ VAKİTTE ATİLLA NIN SIKINTILARINI GİDER YA RABBİM18 yıl önce gönderildi # -
1001 la ilahe illellahül melikül hakkul mübin
OKUYORUM İNŞALLAH
ALLAHIM ATİLLA NIN SIKINTILARINI GİDER18 yıl önce gönderildi # -
BURADA Kİ ALLAH DOSTLARI ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN ALLAH DUALARINIZI KABUL ETSİN .BENDE SİZLERİ DUALARIMA KATIYORUM İNŞALLAH. BAŞLATAN LEYAR KARDEŞİMİZDEN ALLAH RAZI OLSUN ..ALLAH HEPİNİZİ KORUSUN YAAR VE YARDIMICINIZ OLSUN
ATİLLA İÇİN DUA İSTEDİĞİM ÇOOOOK YAŞLI İKİ İNSANDAN DUALAR GELİYOR
ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH18 yıl önce gönderildi # -
AMİN AMİN AMİN ALLAH RAZI OLSUN O İKİ İNSAN DAN ALLAH ONLARA ŞİFA VERSİN
bugün okuduğum duaları senin içinde okudum kardeşim rabbim kabul buyursun dermanını versin inşaalah aminnn
YA RABBİ YARATTIKLARINA VERDİĞİN NİMETLER HÜRMETİNE
ATİLLAYA SIKINTILARINA RAHMETİNİ NİMETİNİ VER18 yıl önce gönderildi # -
ÖYLE RAHMET İNDİR ATİLLA NIN ÜZERİNE VE ÇEVRESİNE Kİ
HERTÜRLÜ SIKINTIYI HEMEN DEFEYLESİN RABBİM18 yıl önce gönderildi # -
ALLAHIM
ÖNCE SENİN RAHMETİN
SONRA RESULALLAH EFENDİMİZİN ŞEFAATİNİN
SONRA DA GELMİŞ GEÇMİŞ VE ŞU ANDA YERYÜZÜNDE YAŞAMAKTA OLAN BÜTÜN EVLİYAULLAHIN
SENİN DOSTLARININ
HÜRMETİNE
İSTİYORUM ALLAHIM
EN BÜYÜK KAPISIN
İSTEYENE MERHAMETİNLE VERİRSİN
BENİM GİBİ ACİZ BİR KULUN DUALARINI ARKADAŞLARIMIN DUALARINI KABUL ET ALLAHIM
ATİLLA NIN BÜTÜN DERTLERİNE DERMAN VER ALLAHIM
ATİLLANIN YÜZÜNÜ GÖNLÜNÜ GÜLDÜR, RAHMETİNLE GÜLLER AÇSIN ALLAHIM18 yıl önce gönderildi # -
SİZİN İÇİN YAPILAN TÜM DUALARA BİNLERCE AMİN AMİN AMİN.
RABBİM,
SIKINTILARINIZI GİDERİR İNŞALLAH.
7 AYETEL KÜRSİ OKUYORUM.
RABBİM KABUL ETSİN.
101 KEVSER SÜRESİ OKUNDU
ALLAH KABUL EYLESİN18 yıl önce gönderildi # -
AMİN AMİN ALLAH RAZI OLSUN
41 ihlası şerif okudu komşu
ALLAH SELAMETE ÇIKARSIN DEDİ
ALLAH KABUL EYLESİN18 yıl önce gönderildi # -
amin allah razı olsun
Bende 3 İhlas ve 1 Fatiha okudum. ALLAHIM DUA EDİP SANA AÇILAN ELLLERİ GERİ ÇEVİRME ATİLLA KARDEŞİMİZİN SIKINTISINI GİDER AMİN AMİN AMİN
atilla kardşm ne ler ekmişsin böyle nasıl bir sevgili edinmişsin bu sitede..rabbim seni sevilen kullarından yapsın..gözlerim yaşardı...rabbim acılırını sıkıntılarını bu temiz kalplerden temiz duygulardan cıkan dualar yüzüsuyu hürmetine kabul etsin..rabbim tez vakitte seni rahata huzura mutluluğa kavuştursun..rabbim bizleride senin gibi dua edilenlerden yapsın...dualarımız dualarım kalpten gönülden sana ve sıkıntılarına dert ve tasalarına..rabbim tez vakitte alsın..sana kalpten gönülden bir fatiha kabul eyle...
41 İHLAS DUASI DAHA DİĞER KOMŞUDAN
ATİLLA NIN SIKINTILARINI AZİZ OLAN ALLAH GİDERSİN ONU DA AZİZ EYLESİN
LATİF İSMİ ŞERİFİYLE GÜZELLİKLER NASİP EYLESİN DENDİ
ALLAHIM KABUL EYLESİN18 yıl önce gönderildi # -
1001 SUBHANALLAHİ VELHAMDÜLİLLAH LAİLAHE İLLALLAH VALLAHU EKBER
OKUYORUM
ALLAHIM SELAMET KAPILARINI SONUNA KADAR AÇ
ATİLLA YI SELAMETE ÇIKAR EY HERŞEYİN SAHİBİ VE HAKİMİ OLAN İLAHİ18 yıl önce gönderildi # -
Resûlullah her zaman, “Allahümme, yâ mukallibelkulûb, sebbit kalbî, alâ dînik” (20) duâsını okurdu ki, Ey büyük Allahım! Kalbleri iyiden kötüye, kötüden iyiye çeviren, ancak sensin. Kalbimi, dîninde sâbit kıl, yâni dîninden döndürme, ayırma! demektir.
“Allahümme yâ muhavvilel havli vel-ahvâl havvil hâlenâ ilâ ahsenil hâl!” (50) (Ey, herkesin hâllerini değişdiren Allahım! Bize iyi hâller ihsân eyle!) duasını okumalıdır
Bende sizler için Allah gani gani razı olsun sizlerden18 yıl önce gönderildi # -
Her türlü zarardan ve şeytanın vesvesesinden korunmak için duâ
“Yâ Allah-ür-rakîb-ül-hafîz-ür-rahîm. Yâ Allah-ül-hayy-ül-halîm-ül’azîm-ür-raûf-ül-kerîm. Yâ Allah-ül-hayy-ül-kayyüm-ül-kâimü alâ külli nefsin bimâ kesebet, hul beynî ve beyne adüvvî! (22)
E’ûzü bi-kelimâtillâhittâmmati min şerri külli şeytânın ve hâmmatin ve min şerri külli aynin lâmmetin. “ (25)
Bu duâ her sabâh ve akşam üç def’a okunup kendi üzerine veyâ yanındakilerin üzerine üflenirse, göz değmesinden ve şeytânların ve hayvanların zararından korur. Bir kimseye okurken, E’ûzü yerine (Ü’îzüke) denir. İki kişiye okurken (Ü’îzü-kümâ) denir. İkiden fazla kimseye okurken, (Ü’îzü-küm) demelidir.
Her türlü kötülükten kurtulmak için için şu duâ da okunmalıdır:
“E’ûzü bikelimâtillâhit-tâmmâti min şerri külli şeytânin ve hâmmatin. Ve min şerri külli effâkin kâzibetin. Ve min şerri külli gammâzin hâinetin. Ve min şerri külli aynin lâmmetin. Ve min şerri külli bid’atin dâlletin.” (26)
Zarar ve kötülüklerden kurtulmak için “Eûzü bikelimâtillâhi-ttâmmâti min şerri mâ haleka.” ( 32) duâsını okuyan, bir yere gelince, o yerden kalkıncaya kadar zarar ve kötülüklerden kurtulur.
Bir hadîs-i şerîfde, “Birşeyden zarâr gören, abdest alıp iki rek’at namaz kılsın! Sonra; Yâ Rabbî! Senden istiyorum. Senin âlemlere rahmet olan Peygamberin Muhammed aleyhisselâmı vesîle kılarak sana yalvarıyorum. Yâ Muhammed! Dileğimi kabûl etmesi için Rabbime seni vesîle ediyorum. Yâ Rabbî! Onu bana şefâ’atcı et desin” buyuruldu
Bende sizler için bu duaların fazileti üzerinize olsun inşallah.
Abidler zümresinden olmak için duâ
Peygamber aleyhisselâm buyurdu ki, “Yâ Ebâ Hüreyre! Her kim, günde yirmibeş defa bu duâyı okursa, Hak teâlâ, o şahsı âbidler zümresinden yazar.” Duâ şudur: “Allahümmagfir lî ve li- vâlideyye ve li-üstâziyye ve lil mü'minîne vel mü'minât vel müslimîne vel müslimât el ahyâ-i minhüm vel emvât bi-rahmetike yâ erhamerrâhimîn.” ( 31)
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.