SÜBHANE MEN HÜVE MUTTALİUN Bİ ILMİ CAVARİHIL KULUB. SÜBHANE MEN LA YAHFA ALEYHİ HAFİYETÜN FİS SEMAVATİ VEL ARD. SÜBHANER RAUFİR RAHİYM.
ATİLLA0606 ZOR DURUMDA ......BİRER DUA ARKADAŞLAR
(163 mesaj) (52 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
SÜBHANEL FERDÜ VİTR. SUBHANEL AZIYMİL A ZAM. SÜBHANELLAHİ VE TEALA.
18 yıl önce gönderildi # -
SÜBHANEL FERDİL VİTR. SUBHANEL AZIYMİL A ZAM. SÜBHANELLAHİ VE TEALA.
SÜBHANEL CELİYLİL CEMİYL. SÜBHANEL ALİYYİL HAMİYD. SÜBHANEL VASİIL ĞANİYY. SÜBHANELLAHİ VE TEALA. SÜBHANE MEN YEKŞİFÜD DURRA.
SÜBHANEL FERDİL VİTR. SÜBHANEL AZIYMİL A ZAM. SÜBHANEL VAHIDİL EHADİL MACİD. SÜBHANE MEN HÜVE HAFİYZUN LA YAĞFELÜ. SÜBHANE MEN HÜVE ĞANİYYÜN LA YEFTEKIRU.
SÜBHANEL KADIL EKBER. SÜBHANEL HALIKIL BARİI. SÜBHANEL KADİRİL MUKTEDİR. SÜBHANEL AZIYMİ VE Bİ HAMDİHİ. SUBHANELLAHİL HAKK. SÜBHANALLAHİL KABİDIL BASIT. SÜBHANEN NAFİI. SÜBHANEL KADIL HAKK.
Allah yardım etsin, üzüldüm. benden de 3 ihlas ve 1 fatiha..
RESULALLAH EFENDİMİZE
ATİLLA DAN GÖNDERİLMEK ÜZERE
ATİLLA NIN SIKINTILARININ DERTLERİNİN GİDERİLMESİ İÇİN
10 000 SALAVATA BAŞLADIM
ALLAH OKUMAMA YARDIMCI OLSUN
Allahümme salli ala muhammedin ve alihi ve sahbihi ve sellim* Ya ıddeti ınde şiddeti* Ve ya ğavsi ınde kürbeti* Ve ya harisi ınde külli musiybeti* Ve ya hafizıy ınde külli beliyyeti* ve salli ala muhammedin ve alihi ve ala cemiy’ıl mürseliyn* Velhamdülillahi rabbil alemiyn.*
ALLAH RAZI OLSUN DOSTLARIM YAZDIKLARINIZI OKUYORUM ALLAH IM DUALARIMIZI SEVGİLİ PEYGAMBERİMİZ VE SAHABELERİ,EHLİBEYİTLERİ YUZU SUYU HURMETİNE KABUL EYLER İNŞALLAH.ALLAH IM SİZLERİN DEN SIKINTILARINI GİDERSİN ALLAH IM GANİ GANİ RAZI OLSUN BAŞLATAN VE DUA EDENLERDEN
3 FATIHA 1 IHLAS DA BEN OKUDUM ATILLA KARDESIMIZ ICIN YARAB SIKINTILARINI DEF EYLESIN TEZ ZAMAN DA AYDINLIGA CIKARSIN AMIN
YAKINLARIMLA BÖLÜŞEREK OKUYORUZ
1001 FELAG
1001 NAS
1001 İHLAS SURESİ
ALLAHIM BİZ DUALARIMIZI BİTİRMEDEN ATİLLA YI DERTLERİNDEN VE SIKINTILARINDAN KURTAR
EY İSTEYİNCE HEMEN VAREDEN İSTEYİNCE HEMEN YOK EDEN ALEMLERİN TEK RABBİ BENİM ALLAHIM18 yıl önce gönderildi # -
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
DUALAR BEREKETİ VER YA RABBİM
Allahümme salli ala seyyidina muhammedin abdike ve rasulike nebiyyir rahmeti ve ala alihi ve sahbihi ve sellim adede ma ehata bihi ılmük* Ve cera bihi kalemük* Ve nefeze bihi hukmük* Allahümme ya men bi yedihi hazainüs semavati vel erdı ve men yekulü liş şey’i kün fe yekun* Es’elüke en tüsalliye ala seyyidina muhammedin ve en tüafiyeni mined deyni ve tuğnini minel fakri ve en terzükani halalen vasian mübaraken fihi ve sallillahümme ala seyyidina muhammedin ve alihi ve sahbihi ve sellim*
Bismillâhillezi lâ yedurru ma’asmihi şey’ün fil erdı ve lâ fissemai ve hüves-semi’ul alim
AYAT-I SEB’A
(YEDİ AYETLER)Bismillahirrahmanirrahim* Kul len yüsıybena lillâ mâ ketebellâhü lenâ hüve Mevlânâ ve alellâhi fel yetevekkelil mü’minun*
Bismillahirrahmanirrahim*
Ve in yemseskellâhü bi durrin fe lâ k^şife lehu illâ hû, ve in yüridke bi hayrin fe lâ râdde li fadlihi yüsıybü bihî men yeşaü min ıbadihî ve hüvel ğafûrur rahıym* Bismillahirrahmanirrahim*
Ve m âmin dâbbetin fil erdı illâ alellâhi rizkuhâ ve ya’lemü müstekarrahâ, ve müstevdeahâ küllün fî kitâbin mübîn*
İnnî tevekkeltü alellâhi rabbi ve rabbiküm, m âmin dâbbetin illâ hüve âhızün bi nâsıyetihâ, inne rabbi alâ sırâtın müstekıym*
Ve ke eyyin min dâbbetin lâ tahmilü rizkahellâhü yerzükuhâ ve iyyâküm ve hüves semiy’ul alîm*
Mâ yeftehıllâhü lin nâsi min rahmetin fe lâ mümsike lehâ ve mâ yümsik fe lâ mürsile lehû min ba’dihi ve hüvel azîzül hakîm*
Ve lein seeltehüm men halekas semâvâti vel erda le yekûlünnellâh, kul e fe raeytüm mâ ted’ûne min dûnillâhi in erâdeniyellâhü bi durrin hel hünne kâşifâtü durrihi ev erâdeni bi rahmetin hel hünne mümsikâtü rahmetihî kul hasbiyallâhü aleyhi yetevekkelül mütevekkilûn*Allahümme salli ala seyyidina muhammedin abdike ve rasulike nebiyyir rahmeti ve ala alihi ve sahbihi ve sellim adede ma ehata bihi ılmük* Ve cera bihi kalemük* Ve nefeze bihi hukmük* Allahümme ya men bi yedihi hazainüs semavati vel erdı ve men yekulü liş şey’i kün fe yekun* Es’elüke en tüsalliye ala seyyidina muhammedin ve en tüafiyeni mined deyni ve tuğnini minel fakri ve en terzükani halalen vasian mübaraken fihi ve sallillahümme ala seyyidina muhammedin ve alihi ve sahbihi ve sellim*
ALLAH KAFİDİR ATİLLA
DUALARIMDASIN
ALLAH HER DERDİN ŞİFASINI VERENDİR
ALLAH KURTARACAK SENİ İNŞALLAH18 yıl önce gönderildi # -
allahım sıkıntılarınıza acil şifalar nasip etsin kardeşim la ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minez zalimin kabul olması dileğiyle amin ya rab...
rabbimden ümidi kesmemek...her serde bir hayir görmek....inan hayatin daha kolaylasacak..düsün : her serde bir hayir yaratan rabbim nuhakkak senide görür...3 fatiha 3 ihlas okudum senin yüregin icin..
EN GÜVENİLİR YARDIMCI ALLAHTIR
Allahım; hastalığı artan, şifası güçleşen, çaresiz kalan, musibeti fazlalaşan ve Senden başka sığınak ve ümüdi olmayan kullarına merhamet et. Amin
Allahumme salli salaten kamileten ve sellim selamen tammen ala seyyidina Muhammedinillezi tanhallu bihi'l-ukadu ve tenfericu bihi'l-kurebu ve tukda bihi'l-havaicu ve tunalu bihirregaibu ve husnu'l-havatimi ve yusteka'l-gamamu bivechi-hi'l-keriymi ve ala alihi ve sahbihi fiy kulli lemhatin ve nefesin biadedi kulli ma'lumin lek."
ALLAH RAZI OLSUN DUALARINIZ İÇİN :BEN TİCARETLE UĞARIŞIYORUM İNSANLARA ÇOK GÜVENDİM FAKAT YAPTIĞIM SATIŞLARDAN DOLAYI TAHSİLAT YAPAMAMIYORUM BUNUN İÇİN DE ÇOK SIKINTI YA DÜŞTÜM KİMSEYE KÖTÜLÜK DÜŞÜNEMİYORUM BU İYİ NİYETİMİ MÜŞTERİLER SU İSTİMAL YAPIYORLAR
(ALLAHÜMME İKFİNİ BİHELALİKE AN HARAMİKE VE AĞNİNİ BİFADLİKE AMMEN SİVAK)........
(YAHAYYÜ YA KAYYUM Bİ RAHMETİKE ESTEGİS)........
(YA HÜ YAMEN HÜ YAMEN LA HÜVE İLLA HÜ)....
ALLAHIM TEZ ZAMANDA FERAHA ÇIKARSIN DARDA ZORDA BORÇLARDA KOYMASIN KİMİN NE DERDİ SIKINTISI VARSA ALLAHIM HZ.PEYGAMBERİMİZİN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE UMULMADIK YERLERDEN HAYIRLI SEBEP VE HALK BUYURSUN TEZ ZAMANDA İHTİYACINI GİDERSİN FERAHA ÇIKARSIN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
Allahım sen bu kulunu derdi benimkimden önemliyse bana bahşedeceklerini ona bahşet yarabbi sen bilensin sen görensin
ooooo sevgili ayhan bu ne yüce yürek bu ne büyük erdem ne güzel dua böylesi yüreği allahım görmezden gelmez inşallah sana daatillaya da ve tüm zorda olan dua dostlarıma da bir çıkar yol bir ferahlık verir inşallah amin benden 21 yunus duası amiiiiiiiiin
RABBİM BİLİRSİN HERKİMİN NE DERDİ VAR
DEVASIN DERTLERE HER NEFES HER AN SENİ ARAR
BİZİM GÖNÜLDEN DUALARIMIZ AĞLAMALARIMIZ VAR
TUT EMİN ELLERİNLE EY YAR TUT DA
ATEŞTEN KURTAR ARTIK BİZLERİ
SELAMET YURDUNA ÇIKAR18 yıl önce gönderildi # -
YA RABBİM
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HER KAPIYI AÇANDIR MADEM
BENDE
SAYISIZ BESMELE ÇEKİYORUM
ATİLLA NIN SIKINTILARI İÇİN DEVA VE ŞİFA KAPILARINI AÇ ALLAHIM18 yıl önce gönderildi # -
3 adet ayetel kürsi okudum rabbim yardımcın olsun
dere kenarından geçtim
soğuk sularından içtim
bu derde ben nerden düştüm bilememALLAHIM DERTLERİ DEFEYLE
Borç sıkıntısına veya ruhi bunalıma düşünce
Allahümme innî eûzü bike mine’l-hemmi ve’l-hazeni ve eûzü bike mine’l-aczi ve’l-keseli ve eûzü bike mine’l-cübni ve’l-buhli ve eûzü bike min galebeti’t-deyni ve kahri’r-ricâl.
(Allahım! Derin üzüntü ve kederden, acizlik ve tembellikten, korkaklık ve cimrilikten, ağır borç içinde ve insanların kahrı altında ezilmekten sana sığınırım.)
Bu dua sabah ve akşam okumaya devam edilmelidir.
allah yar ve yardimcin olsun atilla0606
ALLAH İÇİN VERDİN İSE VERDİĞİNDE GÖZÜN NİYE
MEDETEYLE YARABBİ18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.