KARDEŞLERİM ALLAH RIZASI İÇİN DEYİN BANA ALLAH IM BU REVA MI İSYAN ETMİYORUM RABBİME SADECE BENİ BİR ANDA KENDİ İSTEDİĞİ İÇİN BIRAKTI ŞİMDİ RABBİMDEN TEK DİLEĞİM KENDİME ÇOK ŞAŞIRIYORUM ALLAIM BU BENİM İÇİNDE HAYIRSIZSA BANA HAYIRLI ET TEZ ZAMANDA ARAMASINI VE KAPIMI AYKALRINI GETİRMESİNİ NASİP ET İNŞALLAH BUNU NASİP EDER RABBİM TEZ VAKİTTE AİLEMDE BENDE PERİŞAN OLMAYALIM AİLEM BENİ GÖRÜNCE PERİŞAN OLUYOR NAMAZLARINDA YALVARIYOR ANNEM BENDE NE OLURSUNUZ SİZ BANA DEYİN ALLAH RIZASI İÇİN
YARDIM EDİN RABBİME HAYIRSIZSA DA BANA NASİP ET HAYRA ÇEVİR DEDİM
(29 mesaj) (12 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
RABBİM TEZİNDE GÖNLÜNÜ İSTEDİĞİNİ NASİP ETSİN.SENİ BU SIKINTIDAN KURTARSIN KARDEŞİM.YA SABIR YA SELAMET.
18 yıl önce gönderildi # -
eda allah yardımcın olsun zor durumun alıyorum cok ıyı anlıyorum aynı durumdayım ne oldugunu bıle anlamadan dımı yaa bazen dıyorum ya bazı acıların kelıme karsılıgı yok yuregın bagırıyo ama cvp verecek kımse yokk dımıı allah demelı allah dedıkce o yetmelı ıns basarırız gelecek allahın ıznıyle gelecek guzel gunler yenıde baslayacak dıye dua edelım dualar bosa gıtmez karsılıklı edelım ıns
EDACIM DUALARIMDASIN BAK NE TAVSİYE EDİCEM PASSHA ARKADAŞIMIZIN TAVSİYE ETTİĞİ Bİ DUA VAR ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN SALATEN TEHULLU BİHA UKDATİ VE TUFERRİCU BİHA KURBETİ VE TEKZI BİHA HACETİ VE ALA ALİHİ VE SAHBİHİ VESELLİM*** SALAVATI MECULE***KİMKİ BU SALAVATI OKURSAGECE YATMADAN YADA UYKUDAN UYANINCA GECE*51*KERE OLMAZI OLUR HALE GETİRİR ÇÖZÜLMEZ DÜGÜMÜ ÇÖZER BENCE ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM İNŞALLAH DÖNER SANA BU GECE DENE LÜTFENN
hangısı pnarr ben de bılmıyorum nasıl ulasırız
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞLERİM BU GECE DENEYECEĞİM İŞYERİNDEYİM VE ÇOK BÜYÜK Bİ SORUMLULUĞUM VAR HESAP YAPIYORUM AMA BAZEN DURA KALIYORUM ŞUNU BİLELİMKİ GÜZELLİK BOŞ KALP GÜZELLİĞİ BOŞ KALIYOR AMA RABBİM ÖYLE BÜYÜKKİ OLMAZI OLUR HALE GETİRİYOR BEN TEZ ZAMANDA ONU BANA SİZİNDE İSTEDİKLERİNİZİ SİZE NASİP ETSİN DİYE TANIMADAN SİZLERİ DUA EDİYORUM ALLAH HEPİMİZDEN RAZI OLSUN DUALARIMIZI TEZ ZAMANDA NASİP ETSİN BİZ İSTİYORUZ ALLAHIM SENDE İSTE (S.A.V)HZ.MUHAMMEDİMİZİN RIZASI İÇİN AMİN.
FTM KARDEŞİM ORADA YAZILI OLANI YAPACAKSIN ALLAH KABUL ETSİN PNARR ORADA YAZMIŞ PASSHA YAZMIŞTI ONU YAP.
PINRR KARDEŞİM SALAVATUI MECULE NE İÇİN BENDE ONU ANLAMAIŞTIM Bİ AÇIKLARSAN ALLAH RAZI OLSUN.
edacım sagol aynı anda yazıyoduk galıba o yuzden ben duayı gormedım tamam bu gece yapıcam teeccuh namazında senın adınıdaa ozellıkler zıkredıcem ınsss sendeee bana dua etmeyı unutma olur muu rabbım yarıdmcın olsuuunnnn
edacım kalemini kagıdını hazırla namazımı kıldıktan sonra sana bi dua yollayacam***senden yüz çevirip gidenin tekrar sana dönmesini saglayacak bir dua*** umarım fayda verir ben inanıyorum verecek rabbim sesini duyacak
Sabır kardeşim sabır. Dualarından ibadetinden ayrılma canım benim inşallah tez vakitte yardımcın olacaktır Yüce Mevlam. Dualarımdasınız canım kardeşim.
ALLAH SABREDENLERİ SEVER
3/146: ...Şüphesiz ki Allah, sabredenleri sever.
2/153: ... Allah, sabredenlerle beraberdir.Allah, şüphesiz ki sabredenleri sever. Allahü Teâlâ'nın bir isim sıfatı da Sabur'dur. Sabır sahibi olanlarda Yüce Yaratıcı'dan bir belirti, bir görünüş var demektir. Cenâbı Allah, sabredenlerin dostu ve velisidir, onların bütün yardım dileklerini kabul eder ve onlarla hep beraberdir.
TAMAM KARDEŞİM SAAT 7 DE ÇIKIYOM İŞTEN EVDE BAKACAĞIM HEMEN ALLAH RAZI OLSUN SİZDEN FTM SANADA EDECĞİM CNM DOSTUM ALLAH RAZI OLSUN CÜMLEMİZDEN
bu ayeti kerimeyi bir cuma günün gecesi 300 defa okursa kendinden yüz çevirip gideni allah kendisine döndürür***ayeti kerime***bismillahirrahmanirrahim fein tevellev fegul hasbiyallahü lailahe illahü aleyhi tevekkeltü ve huve rabbül arşil aziym***bu ayeti her okudugunda aşağıki duayı oku ***ente yarabbi hasbi ala*** burada seni terk edip gidenin adını söyle***a tıf kalbehu aleyye ve zellilhuli*** ihlasla iste faydasını gör bende denemiştim oyüzden faydalanmanı istedim***ama kardeşim sen yinede hayırlısını dile sonunda hep aglamak var ise rabbime dua edelim hep birlikte onu seninde aklından ve gönlünden çıkarsın allah daha hayırlısınıda iyisinide vermeye kaadirdin kardeşim bu durumlar beni üzüyor çünkü nedemek oldugunu biliyorum böyle dediğim için inşallah kızmıyorsun bana a.e.o.
YA FETTAH YA FETTAH YA FETTAH(cc)
Yarabbim kardeşimizin hakkında hayırlı olanı nasip et hayırlı olanıda kalbine kabul ettir. Hasbinallahi ve nimel vekil. AMİN AMİN AMİN
Fatiha okuyorum rabbim ferahlık vesilesi kılsın inşaallah18 yıl önce gönderildi # -
passha kardeşim birşey soracağım ayeti diyelim 1 kere okudum veardından ente yarabbi hasbi ala mı ve sevdiğim kişinin adını söyleyip atuf kalbehu aleyye ve zellilhuli mi diyecegim aynen böylemi diyeceğim sonra 2. keredede aynı şeyi yapacağım herseferinde tekrarlanacak bu değilmi kardeşim yazarsan sevinirim allah razı olsun senden ve sizden
ıns bende denıycem allah razı olsun passha ıns hayırlı sonuc alırım bende sen aldın mı allah razı olsun nasıl mutlu oldum analatamam
ıns bende denıycem allah razı olsun passha ıns hayırlı sonuc alırım bende sen aldın mı allah razı olsun nasıl mutlu oldum analatamam
Rabbim hakkinda en hayirlisini versin.....Amin.en hayirlisini....
evet edacım aynen anladıgın gibi haydi allah muradını versin inşallah faydalı olmuşumdur bir nebzede olsa
evet ftm kardeşim ben sonuç çok fazla aldım zaten siz kardeşlerimede tavsiye ettiğim duaları bizzat ben sıkıştıgım vakitlerde okumuştum beklemediğim güzel sonuçlar elde etmiştim yararını sizde görün istedigim için siz kardeşlerimle paylaşmak istedim allah hepinizin muradını versin aminnnnnnnn
dua dostum eda inşallah hayırlı bir sonuç alınca mutluluk haberini bizlerle paylaşmanı bekliyoruz bizlerde mutlu olmak isteriz kardeşimizin mutlulugu ile selametle kalın dostlar
şuanda ağlıyorum dua dosstlarım ama bilinki ALLAHA OLAN İNANCIMDAN VE SİZLERİN DE BUNA DESTEK OLARAK ALLA YOLUNDA YARDIM ETMENİZDEN DOLAYI.İNŞALLAH CUMA GÜNÜ RABBİMİN İZNİ İLE YAPACAĞIM OGECE SİZDE BANA DUA EDİN ALLAH RIZASI İÇİN BENDE MUTLU BİR HABERLE SİZE SÖYLEYEYİM İNŞALLAH RABBİM UTANDIRMAZ ALAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN AMİİN.
eda kardeşim ALLAH SANA YARDIM ETSİN gönlüne göre hayırlısını nasip etsin kardeşim
kardeşlerim SELAMUN ALEYKÜM ALLAH RIZASIN İÇİN BANA DUACI OLURSANIZ BÜYÜK SEVABA GİRECEKSİNİZ SIKINTILI GÜNLER GEÇİRİYORUM KARDEŞLERİM
ALLAH RIZASI İÇİN DUANIZA BENİDE KATIN18 yıl önce gönderildi # -
BAYRAMM KARDEŞİM SENDE DUALRIMDA OLACAKSIN RABBİME HEPİMİZ İÇİN DUA EDİYORM SENDE PASSHA KARDEŞİMİZİN YAZDIĞI BİR DUA VAR ONU YAP CUMA GECESİ BENDE YAPACAĞIM İNŞALLAH BİRBİRİMİZ İÇİN ETTİĞİMİZ DUA KABUL OLUR RABBİM KATINDA AMİN.
rabbim gönlünün muradını versin karddeşim en yakın zamanda duaların kabul olur inşallah hacet duası okuyorum sana rabbim kabul etsin
ALLAH CC YAR VE YARDIMCIN OLSUN KARDEŞİM, SABIRLI OL KARDEŞİM, ZAMAN ÜZERİNDEN GEÇMEDEN OCAKTAN YENİ İNEN AŞIN LEZZETİNE BİLE VARAMIYORSUN Kİ, AĞZIN YANIYOR..İNSANIN BİR ANDAKİ YAŞADIKLARININ ÇOŞKULU DUYGUSU ÜZERİNDEN ZAMAN GEÇMEDEN GERÇEK NEDENLERİ ANLAYABİLESİN...İNŞALLAH HEPSİ GEÇECEK...BUNLAR GEÇİCİ SIKINTILAR...NİCE AŞIKLAR BU SAYEDDE ALLAH DOSTU OLMUŞLAR...
Cananı kim canı için sever canın sever -FUZULİ
ALLAH İÇİN SEVEN SEVİLENLERDEN OLALIM İNŞALLAH...
SELAM VE DUA İLE..
HAKKINDA HERŞEYİN EN GÜZELİNİ EN HAYIRLISINI EN MÜKEMMELİNİ ALLAH'TAN DİLİYORUM...
ÜZÜLME KARDEŞİM ALLAH YANIMIZDA....
degerli kardeşim senin için hepimiz için allah en hayırlısını versin inşallah 10 yunus peyganberimizin duasını okudum 5 fatiha 1 ihlas 1 felak 1 nas okudum ve hediye ettim yüce mevlam inşallah kabul eder inşallah en kısa zamanda kavuşursunuz kardeşim seni çok ii anlıyorum bende bu ara aynı dertten muzdaribim hep allaha sıgın hiç umudunuz kesme inşallah olur cevirgen duasını tavsiye ediyorum kardeşim
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.