ne zaman bitecek üzüntüm çok daraldım artık
sabretmek
(17 mesaj) (13 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Sabret kardeşim, Allah yar ve yardımcın olsun. Tez vakitte Rabbim hayır kapıları açsın sana. amin amin amin
18 yıl önce gönderildi # -
sağol maddi sıkıntılar bitmiyor sıkıldım
Sabret kardeşim dualarına devam et gerçekten bak göreceksin farkında olmadan Rabbim sana nasıl yardım edecek. Pes etmek yok bırakmak yok. Allah sabredenlerle beraberdir.
sabır acıdır meyvası tatlıdır.... sabredelim hepimiz allah yardımcın olsun.
YA FETTAH YA FETTAH YA FETTAH YA REZZAK YA REZZAK YA REZZAK
Yarabbim kardeşimizin tüm maddi ve manevi sıkıntılarını gider. Selamete ulaştır Senden başkasına muhtaç etme. Başını eğdirme. Yar ve yardımcısı ol. Ummadığı yerden hayırlı bol rızıklar nasip eyle. Hasbinallahi ve nimel vekil. AMİN AMİN AMİN
Fatiha okuyorum rabbim rızık vesilesi kılsın inşaallah.18 yıl önce gönderildi # -
sağolun yekruye sudemeral umutsuz öyle bunaldımki içime atmaktan bir oh çekmenin zamanı yakın olsa herşeyimi kaybettim huzur kalmadı diken üstündeyim hep.oysa kimseye zararım dokunmadı ama zarar görüyorum incindim.
slm inan kardesim derdin neydi iyi anlamadim ama daralacak bu kadar ne var amentüyü oku türkce anlaminida oku anla bize nedemek istiyor sakin ha umutsuz olma depression icin care var sen zannederim depression geciriyorsun dr görün kardesim
ÇOK SEY SÖYLEMEK İSTERİM UZUN UZUN KONUSMAK DERTLEŞMEK.. AMA İNAN SADECE İÇTEN BİR ALLAH YARDIMCIN OLSUN DİYEBİLİYORUM ACİZANE.. ALLAHA EMANET OLDUĞUNU VE ALLAHIN SENİ UNUTMADIĞINI HERSEYDE Bİ HAYIR OLDUĞUNU UNUTMAYALIM İNSALLAH OLURMU
kardeşim ALLAH yar ve yardımcın olsun tez zamanda sıkıntılarından arındırsın huzura erdirsin sabır ihsan eylesin
allah yardımcın olsun arkadasım cok haklısın sabretmek o kadar zor kı bende sabrımla ımtıhan olyorum elınden geldıgınce dualrara sarıldım gıdecek yer yok yapacak bısey yok allah yardımcın olsun
rabbim gösterdiğin sabrını hayırlarla müjdelesin yarve yardımcın olsun merhametiyle dualarını kabul buyurusn amin
rabbim yar ve yardımcınolsun...rızkını artırsın san a bol vehayırlı rızıklar versn sonsuz hazinesinden
hepiniz sağolun dinlemeniz bile ayrı güzellik
ya fetta ya fettah ya fettah
üzüntün sen sabır sınavını atlattıktan sonra biticek ve o zaman Rabbim sen ne büyüksün dahada güzel şeylerle karşılaştırdın beni hamd sonsuz senalar şükür olsun diyceksin Rabbine gülümse,3 Salavat Cezallahü anna muhammeden ma hüve ehlüh* 3İhlas 3Yunus Peygamberimizin duası, 10Kelime-i tevhid 10 Elhamdulilah,Rabbim dileklerini hacetlerini muradlarını tez zamanda versin amin amin amin...
http://mucize.net/forum/topic/8436?replies=1
Rabbim katından hayırlar ihsan etsin
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.