dua edin arkadaşlarım eşim izin vermiyo ablamla ve iki yegenimle görüşmeme izin vermiyo 2 seneyi geçti kardeşiz biz çok acı bir durum dua edin çocugum var yuvamıda bozamam çaresizim nolur dua edin. şimdiden dua eden herkesten allah razı olsun allah hiç kimseye yaşatmasın inşallah...
duanıza ihtiyacım var dostlar esirgemeyin....
(13 mesaj) (9 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allah yar ve yardımcınız olsun, Tez vakitte dualarınız, kabul olur eşiniz kardeşlerinize karşı yumuşar. Amin Amin Amin.
18 yıl önce gönderildi # -
YA FETTAH YA FETTAH YA FETTAH
Yarabbim kardeşimizin tüm maddi ve manevi sıkıntılarını gider. Evine huzur mutluluk sağlık ver senin nurunla nurlandır. Eşinin içine merhamet ver. Hasbinallahi ve nimel vekil. AMİN AMİN AMİN
Fatiha okuyorum rabbim ferahlık vesilesi kılsın inşaallah18 yıl önce gönderildi # -
dularınız için çok teşekkür ederim allah razı olsun sizlerden inşallah dualarımız kabul olur.
allah yardımcın olsun kardes ıns rabbım esının kalbıne yumsaklık ferahlık versın ıns hersey gonlunc olurrr amın amın amın
Rabbim yar ve yardimcin olsun güzel kardesim...Umarim esinin gönlüne ve aklina hersey baska görünür ve en kisa zamanda kanbaglarinla yakinlarinla görüsürsün..Dualarimdasin...Afiyet ve huzurun icin sabirli ol.
gönlü güzel arkadaşlarım benim için dua edenlerin var oldugunu bilmek ne kadar mutlu ediyor bilemezsiniz hepinizden allah razı olsun dualarımız kabul olsun. amin amin amin
rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah evinize mutluluk ve ferahlık versin
rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah evinize mutluluk ve ferahlık versin
15 yunus peyganberimizin duasını okudum ve hediye ettim kardeşim inşallah allah muradını en kısa zamaanda verir a.e.o
hepinizden allah razı olsun inşallah dualarımız kabul olur aglamaktan kendimi alamıyorum çok sagolun kardeşlerim
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN KATILAŞMIŞ KALPLERİ YUMUŞATSIN RABBİM İNSALLAH AMİN
rabbim yardımcın olsun kardeşim ve eşinin yüreğine merhametiyle dokunsun duaların rabbim katında kabul olsun sıkıntıların son bulsun inşaallah amin
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.