2 rekat allah rızası için namazdan sonra
7 ihlas
7 fatiha
7 nas
7 felak
7 ayetel kürsi
1 yasin-i şerif
1 kenzül arş duası
1 ismi azam duası
3 salat-ı münciye
3 salat-ı tefriciye
3 hacet duası
1 esmaül hüsna okudum rabbim kabul etsin bütün dua dostlarımında duaları kabul olsun YA rabbim bizleri şeytan ve düşman şerrinden ve nefs-i emmaremizin şerrinden muhafaza eyle!hastalarımIza şifa dertlilerimize deva ihsan eyle!bizlere hakiki iman güzel bir ahlak şükredici bir kalb zikredici bir dil kaza ve kadere rıza gösteren hayırlı bir ömür nasip eyle okumuş olduklarımız ve sevdiklerin hürmetine dualarımızı kabul eyle yarabbim,,, amin amin amin
ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA VE NEBİYİNA MUHAMMED
sizler için arkadaşlar dualarınız kabul olsun(dilek-23)
(18 mesaj) (14 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ALLAH RAZI OLSUN ALLAH KABUL ETSİN KARDEŞİM
AMİN AMİN AMİN
ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA VE NEBİYİNA MUHAMMED18 yıl önce gönderildi # -
dualarımızı kabul eyle yarabbim,,, amin amin amin
Rabbim senden razi olsun yüregim ferahladi ..saolasin dilek23 saolsin kardesim.Dualarini ve dileklerini kabul buyursun yüce Rabbim.18 yıl önce gönderildi # -
amin kardeşim hepimizin her zaman dualarımdasınız buna emin olun rabbim kabul etsin inşallah
18 yıl önce gönderildi # -
amin.amin.amin..allah razi olsun...allah kabul etsin....ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA VE NEBİYİNA MUHAMMED
allah razı olsun arkadaşlar birer amin diyelim hepimize ulaşsın dualarımız
amin inşallah
allah razı olsundilek kardeşim çok güzel yüregin var inşallah yüce mevlam dualarımızı kabul ve makbul eyler bu güzel dualrın ve güzel insanların yüzüsuyu hürmetine müsadenle ettigin duadan bende nasibimi almak istiyorum inşallah mevlam benimde duamı kabul eder ve dilegim olur tüm kardeşlerimle beraber amiiiiiinnnn...
ALLAHUMME SALLA ALA SEYYİDİNA VE NEBİYYİNA MUHAMMET
lailahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimin...amiiiiiinnnnnn18 yıl önce gönderildi # -
amiin inşallah.allah razı olsun canım kardeşim
AMİN AMİN AMİN .
ALLAH RAZI OLSUN CANIM .RABBİM İŞLERİNDE KOLAYLIKLAR VERSİN...
SENİN İÇİN 10 AYETEL KÜRSİ YOLLUYORUM KABUL ET LÜTFEN...18 yıl önce gönderildi # -
Canım kardeşim dilegim o yürekten o içten yaptıgın duaları Rabbim sana nur olarak önüne sersin tüm işlerini rast getirsin olmazlarını oldursun tüm dileklerini hacetlerini muradlarını tez zamanda versin nice nice seneler sevdiklerinle saglıklı sıhhatli yaşamayı nasip etsin Rabbim yapılan bu güzel duaları katında kabul etsin amin amin amin..
amin amin amin allah kabul etsinnn allah hepimizden razı olsun selametle
Allah kabul etsin sevabından kat kat sana dileklerini sunsun hayırlısıyla canım dostum amin
amin kardeşlerim rabbim bugünler hürmetine bizleri bağışlasın dualarımızı kabul buyursun
allah razı olsun dilek kareşim rabbim dualarını kabul etsin inşallah bizleride nasiplendirsin inşallah 1 fatiha 3 ihlas okudum kabul buyurun selam ve dua ile...
amin amin amin
allah razı olsunn cümlemiiznkini kabul buyursun
ALLAH razı olsun dilek kardeşim amiiiiiiiiiiiiin
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.