Allahım Allahım Allahım... Sen herşeyi görensin, sen herşeyi işitensin.Ey Semi duy bizi , gör bizi Rabbim.
Şu mübarek Cuma hürmetine, yaptığımız iabadetler hürmetine, peygamberimiz Hz.Muhammed (S.A.V) hürmetine ver Allahım ver Allahım vcer allahım, ikramını ver bize Allahım.
Senden istiyuoruz evet senden diliyoruz Allahım, senden başka kimimiz var...
Ver Allahım ver Allahım ver Allahım...Ya Rabbim bilerek ve bilmeyer işlediğimiz tüm günahlarımızı affet, tövbelerimi kabul eyle.
Ya Rabbim gözlerimizden akan yaşlardan ettiğimiz dualardan, adaddığımız adaklatrdan, kıldığımız namazlardan sen razı ol kurban olduğuö...
Ben senin bana verdiğin dertlere bile hamdederken sana nasıl isyan ederim, ama allahım ben senin aciz bir kulun olarak dana yalvarıyorum:
Allahım sabrımla sınama beni ne olursun, bu dünyada da iyilik ver, ahiretde de iyilik ver, cehennem ateşinden koru Rabbim. Allahım sana açtığım elleri geri çevirme, sen benim duamı kabul etsen bile ben seni terkedebilr miyim Rabbim, yine benim sesim yükselir senin semalarına...Allahım allahım Allahım tez zamanda hayallerimdeki hayırlı yuvayı nasip et bana yalvarıyorum
Burdaki tüm dua dostlarımın , tüm sana açılan ellerin yakarışlarını kabul et allahım, hepsinin muradını ver Rabbim Ya mucip, senin bir adında duaları kabul eden, ben bşiliyorum bunu, belkide çoktan kabul ettin dualarımı ama ne olur allahım zamanla sınama beni kurba olduğum... Dediğim gibi benim sesim her an her saniye yine yükselir senin semalarına...
Canım kardeşlerim, abilerim , ablalarım hepinize hayırlı cumalar..