rahhaman ve rahim olan allahımın adıyla;
sana geldik rabbim 'bana dua edin dualarınızı kabul edeyim' dediğin için dualarla geldik günahlarımızdan utanarak ve pişman olarak tevbelerle geldik, sevgine nail olup sıfatlarını anlamak için isimlerinle geldik,nimetlerinin ve güzelliklerinin farkına varıp şükürlerle geldik, senin sevgine nail olabilmek için zikirlerle geldik, sana yakın dura bilmek için secdelerle geldik, efendimiz muhammet musta (s.a.v) in şefaat ettiği ümmetinden olabilmek için selavatlarla geldik, duamızın sana cobuk ulaşıp cevap almak için kelamınla geldik bütün zelilliğimizle azamtine sığınarak sana sığınarak kapına geldikmevalam yalvarırım bizi burdan geri çevirme kapılarını bize sonunakadar ac bizi günahlarımızla cezalandırma affın mashar olanlardan eyle sana ve dergahına sunduğumuz arzu ve isteklerimizi okuduğumuz dualar, zikirler, kelamın, salavatlar , ogüzel isimlerin, ve peygamber efendimiz (s.a.v) yüzüsuyu hürmetine kabul buyur amin
yasini şerif
mülk süresi
nebe süresi
vakıa suresi
rahman suresi
duhan suresi
duha suresi
kevser suresi
kafirun suresi
ihlas suresi
felak suresi
nas suresi
100besmeleişerif
100elhamdulillah
100estağhirullah
100kelime i tevhit
100salavat
33 ya semi
33 ya şafi
33 ya rezzak
33 ya vedud
33 ya meded
33 ya vehhap
okuyup şifa bekleyen kardeşlerime şifa rızık bekleyen kardeşlerime rızık evlat bekleyenlere yüreğinde ne darlığı varsa giderilmesi ve kabul edilmesi için dua ettim rabbim dua ve dilekelerimizi en kısa sürelerde kabul buyursun olmazlarımızı oldursun zorluklarımızı kolaylaştırsın çünki onun güçü herşe yeter bizleri sevdiği esirgediği kullardan eylesin amin duamız okuduklarım ve okuyacaklarınız hürmetine kabul olsun inşaalah rabbil aelemin amin allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammet el fatiha amin
PERŞEMBE GÜNÜNÜN HAYRINA DUALARLA BULUŞUP DUALARLA KONUŞALIM DOSTLARIM tlay
(23 mesaj) (15 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
AMİN. ALLAH SENDEN RAZI OLSUN. AĞZINA YÜREĞİNE SAĞLIK, ALLAH KABUL ETSİN KARDEŞİM
18 yıl önce gönderildi # -
amın tlay kardes allah dualrını kabul etsın duarlın ıcın tesekruelr ıkı cıhanda hep senınle olusn duaların cok mutlu oludum duarına bneıde eklermeıın
dualarım cevap veren vermeyen bütün dua dostlarım için kardeşlerim aminlerinizle katılırsınız inşaalah ftm kardeşim sende varsın dua ettiklerimin içinde rabbim yar ve yardımcın olsun inşaallah 1 ayetel kürsü ve 1 tefriciye ekledim sabah okuduklarıma ve senin için tekrar dua ettim rabbim kabul etsin aminn
Allah senden razi olsun tlay kardesim ne güzel hediyeler bunlar...Rabbim okudugun dualarin zikrettigin güzel isimlerinin ve önderimiz nebimiz Peygamberimiz (s.a.s) hörmetine dularini kabul ve makbul buyursun...bende buraya Gavsulazam Abdulkadir Geylaninin Besmele duasini ekliyorum...sabah ezanin hikmeti ile okumustum...Hepimizin ve seninde dualarin kabul olsun insallah....Rabbim her iki cihanda sevdiklerinden eylesin.Amin.
AMİN...AMİN..AMİN..RABBİM YARDIMCIMIZ OLSUN...ALLAHIM KABUL ETSİN DUALARIMIZI SELAM VE DUA İLE...
zez kardeşim ben bu sabah niyetlenmiştim buduayı okumaya ama nasip olmadı allah razı olsun çok mutlu ettin beni rabbim bütün dostlarımızın bu duaların hikmetinden faydalanmayı nasip etsin ağzına yüreğine sağlık dua ve selamla
tlaycım allah kabul etsin dualarını bizleride bugüzel dualarından nasiplendirsin nemutlu sanaki bunları hepsini okumuşsun allah gönlüne göre versin ağzına o güzel yüreğine sağlık aminn
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM HERZAMAN DUALARIMDASINIZ MEVLAM KABUL ETSİN İNŞALLAH ALLAHA EMANET OLUN...
tlay kardess alllaaahhh razı olsunnn nasıl sevındımm ınanamazsın yaa rabbım gonlunden gecen tum duarını kabul etsınnn
tlay sende beni cok mutlu ettin güzel kardesim bu mukadder dualara nail oldum sayende Rabbim bizleri duasiz ve sevgisinden mahrum birakmasin..Persembe gününün nuru hepimizin üstüne olsun...Hasta meleklerimize,isizlere,dertlilere,gönül yarasi ,ölüm acisi cekenlere yardim etsin....iyiki varsiniz iyiki dua dostlarim.Allah hepinizi korusun sevsin.
allah razı olsun kardeşim bende 10 yunus peyganberimizin duasını okudum.5 fatiha 5 ihlas 5 felak 5nas 30 tane ya vedud çektim ve duana ekliyorum inşallah yüce mevlam mubarek perşenbe gününde okudugun ve okudugum duaların yüzüsuyu hürmetine dualarımızı isteklerimizi muradımızı tez zamanda verir inşallah.amiiiiiinn.
Amin, değerli kardeşim Allah sizden razı olsun. Her iki cihanda afiyette olun inşallah. Gönüller ferahlatıyorsunuz. Allah da sizin gönlünüzü ferahlatsın. Amin
Allah razı olsun kabul etsin inşallah amin
rabbim sizlerdende razı olsun ve yüreklerinize merhameti nuru ile dokunsun dualarımızı kabul buyursun inşaallah amin
amin amin aminnnnn kardeşim ağzına yüreğine sağlık ettiğin dualardan nasiplendirsin rabim bizleri de senin de okumuş oldukların hürmetine dualarını kabul etsin
allah okuduklrın ve okuyacaklaırmız hürmetine tüm sevdiklerinin hürmetine sen kabule yle yarabbimmm 1 ysin 1 tebareke 1 amme allah kabul etsin
AMİN AMİN AMİN
Yarabbim şu an okunan ezanlar hürmetine, efendimizin hürmetine, kardeşimizin okuduğu süre ve zikirler hürmetine tlay kardeşimizin, tüm dua dostlarımızın ve müslüman kardeşlerimizin tüm maddi ve manevi sıkıntılarını gider. Selamete ulaştır. Yar ve yardımcımız ol. Hasbinallahi ve nimel vekil. AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
aminn allah razı olsun allah burdaki tüm kardeşlerimizin dualarını kabul eylesin
vakıa suresi rabbim kabul buyursun gönüllerimizin ilacı dertlerimizi dermanı olsun inşaallah
secdemde dirilt beni
secdemde öldür beni
secdemde durult beni
secdemde doğrult beni
ne güzel bir dua değilmi kardeşlerim az önce bir dua dostumun yazında okudum ve gönülden söyledim hepimiz için
amenrresulu
100 kelime i tevhit
100 estağfirullah
rabbim kabul buyursun bu güzel gecenin yüzü suyu hürmetine dualarımıza güzel cevaplar versin inşaallah amin18 yıl önce gönderildi # -
100 ya semi 33 ya rezzak 33 ya şafi 33 ya vedud 33 yahannan ya mennan ya deyyan 33 ya vehhap 33 yunus peygamberimzin duası 33 zikir 18 tefriciye rabbim kabul buyursun okuduklarımız ve secdelerimiz hürmetine bugece dualarımızı kabul buyurup bizi hayırlısı ile dileklerimize ulaştırsın aminn
AMIN AMIN AMIN ALLAH kabul etsin tum dualarimizi
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.