100 kelime i tevhid sizlerin sıkıntılarına derman olsun
SIKINTIDA OLAN DUA DOSTLARI
(12 mesaj) (10 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Aminnnnnnnnn .....
18 yıl önce gönderildi # -
AMİN...AMİN.AMİN...
amin ağzına sağlık
allah razı olsun dua dostlarım hepıımızın sıkıtısında tez vaktte kurtlururz ıns
amin
amin inşallah
aminn binlerce kez amin rabbim kabul eylesin amin...
amin kardeşim allah razı olsun senden inşallah isteklerimiz dualarımızı kabul eder mevlam.amiiiin
amin. Allah razı olsun biliyoruz ki burada bizler olsak da olmasak da bizler için Allah'a niyazlarda bulunan dostlarımız var.. Allah sizleri eksik etmesin.En zor anımda Allah sizi karşıma çıkardı..insanın gönlü ferahlıyor...
Selam ve dua ile..
ben eski üyelerdenim uzun süredir giremiyordum ama herkes her zaman olduğu gibi hep dualarımdaydı.. görüyorum ki birçok yeni isim var.. sizleride dualarıma aldım..bu sitede gerçekleşen mucizelere inanın.. bizzat yaşadım:) yaşayanlara şahit oldum.allah yar ve yardımcınız olsun
oofff funda kardeşim ,yüreğimle beynimle,dilimle, gözlerimle,ellerim parmaklarımla düşüncelerimle ,sabrımla rüyalarımla,umutlarımla DUALARIM VE DUALARINIZLA SİZ SEVGİLİ DUA DOSTLARIMLA..TAM BİR BÜTÜN OLMUŞ,İNANMIŞ,mucize gününü bekler durumdayım.ama benim için yaşamıma tesadüfen girdiniz sizler de mucizesiniz .hayırlı dualarınız yüreğimin endişeyle çırpınışını düzene soktu sağolun varolun allahım hepinizin gönlünün muradını versin amin 10 ihlasla hayırlı akşamlar diyorum
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.