son bir aydır başıma gelmeyen kalmadı hergün artık bugün bi terslik olmasın diye dua ederek güne başlıyorum başıma gelenlerden dolyı isyan etmiyorum daha kötüsü olabilirdi diye hamd ediyorum ama gün geçmiyorki bi terslik olmasın hergün bi yanlışlık hergün bir terslik artık canıma tak etti ve bu siteyi buldum nolur kardeşlerim ben acize de dua edin rahata feraha kavuşayım etrafımdakilerede zarar veriyor yaptığım hatalar.. ama umutsuz değilim benim içinde dua eden olur inşallah ....
dua istiyorum ....
(11 mesaj) (6 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Bismillahirrahmanirrahim
İnnallahe hüver razzaku zul-kuvvetil metiyn. Vela havle vela kuvvete illa billahil aliyyil aziym.Okudum bunu sende oku kardesim..Rabbim yar ve yardimcin olsun insallah.isin gücün ras gelsin..dualarin kabul olsun.18 yıl önce gönderildi # -
zez Allah razı olsun kardeşim. hemen okuyorum inşallah.
18 yıl önce gönderildi # -
Güzel kardesim topigini dualar ve aminler kismina acarsan kardeslerim dua ederler...bukisma genelde okudugumuz ve paylasima sundugumuz hayir dularaini yolluyoruz..Allah sendede razi olsun...Cok güzel kardeslerin dualarina nail ol insallah.
RABBİM YARDIMCINIZ OLSUN.
SİZE AYETEL KÜRSİ OKUYORUM.
RABBİM KABUL ETSİN.18 yıl önce gönderildi # -
Allah yardımcınız olsun kardeşim hayırlar ve güzellikler nasib eylesin amin amin
slm lutfen bana yardimci olun cok sevdiyim biri var ben canim gibi seviyorum ve hic mutlu deyilim dudurp duru ken benden sogudu ve giti ve imkan siz oldu gelmesi delir mek uzereyim yardim edin bu gurbetlelde kafayi yemek uzereyim kimsem de yok benim burda delirdim burda
imkansiz bi ask icin dua yok mu lutfeardeslerim apilerim
kn18 yıl önce gönderildi # -
ZEZ KARDESIM SOULASIN NERDEKI DUAYI ACAGIM
KIMSE YOK MU
allah seni her türlü beladan terslikten korusun gönlünü ferah tut kardeşim allahımız yanımızda
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.