yalvariyorum size bu persembe günü yüzü suyu hörmetine benim icinde dua edin ne olur
cok aci cekiyorum sevdigim kisinin geri dönmesi icin icimin skintisinin gitmesi icin dua edin
banada dualar önerin
simdiden ALLAH sizden razi olsun
yalvariyorum size
(21 mesaj) (16 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Kardeşim benim sıkma içini, bunaltma Allah'a sığın. Rabbim yar ve yardımcın olsun. İnşallah Rabbim gönlüne ferahlık versin. Dualara sarıl bundan ötesi olmuyor. İnşallah en kısa zamanda faydasını görürsün biiznillah.
18 yıl önce gönderildi # -
CANIM KARDEŞİM AYNI AYNIIII AYNI DURUM BENDEDE VAR ÇOK ŞAŞKINIM RABBİM YARDIM ETSİN BENDE BU GECE HEPİMZE DUA EDECEĞİM YALVARIRIM BU GECE HEPİMİZ BİRBİRİMİZE DUA EDLİM SENDE BU GECE BAŞLA O DUAYA OLURMU ALLAH BİZİM YÜREĞİMİZEKALBİMİZE İSTEDİĞİMİZİ NASİP ETSİN İNŞALLAH AMİİN
LA HAVLE VELA KUVVETE İLLA BİLLAHİYL ALİYYİL AZİYM.
DÜN BİR YAZI VARDI CEHENNEMİN KORKTUĞU KUL OLMAK DİYE
AŞIK I CEHENNEME ATMIŞLAR, CEHENNEM YANDIM ALLAH DEMİŞ RABBİM FERAHINA KAVUŞTURSUN HEPİMİZİ18 yıl önce gönderildi # -
canim kardeslerim sevdigim beni terk edeli 4 ay oluyor 4 aydan beri allahima sim siki sarildim dua ediyorum sürekli hic birakmiyorum birakmamda ALLAHIMA siginiyorum ondan baskasi bize yardim edemez o herseyi görürü ve bilir
ama biz insanlar hani dayanamaz hale geliyoruz bazen dua ediyorum sürekli dilimden düsürmüyorum ama icim yinede yaniyor ne yapcami sasirdim bende size dua edecegim sizde bana edin ne olur yalvariyorum18 yıl önce gönderildi # -
BU KADAR ÜZME KENDİNİ CANIM.
SANA BUGUN DUA EDECEGİM.BİZİ YARATANA VE YAŞATANA
BU SEVGİYİ KALBİZE VERENE
ACI TATLI DUYGULARI YAŞATANA SIGIN.
TEK SIGINAGIMIZ TEK CAREMİZ TEK İLACIMIZ
DERTLERİMİZİN TEK DERMANI "O"18 yıl önce gönderildi # -
Merhaba Funda111, edaa ve diger aşk acısı çeken arkadaşlarım
"Sabır, ağlayıp inleyip kendini mahvetmekten daha sevimli"dir demiş Hz. Ali(k.v) efendimiz. O (k.v) ilmin kapısı iken bunu demişse size ve hepimize de güzel bir sabır yakışır. Ve unutmayalım ki bizim bir yol göstericimiz var, sizlere şu ayeti hatırlatmak istiyorum;
"Ve hoşlanmayacağınız bir şey olur ki, o, sizin için bir hayırdır. Ve seveceğiniz bir şey olur ki, o, sizin için bir şerrdir. Ve (bütün bunları) Allah bilir, siz bilmezsiniz. (2/216)
Sadece sabır ve dua...18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH sizden razi olsun ben internetten dua ararken Rabbim sizi cikardi karsima
hem dualari buldum hemde güzel dostlari cok sagolun dostlarim
iyiki girmisim bu siteye ALLAH sizden 1000lerce kez razi olsun
herseyi gönlünüze göre versin bende sizin icin dua edecegim18 yıl önce gönderildi # -
FUNDA111 DUALARIMIZDA OLACAĞINDAN HİÇ ŞÜPHEN OLMASIN CANIM ARAMIZA HOŞGELDİN
bende sızdenım arkadaslar ezan okunuyoo hepmımıızn gonlune goer versın yuce rabbım okunan ezanlar hurmetına kılınan namazlar hurmetın kabul olan dualer hurmetıneeeee amın amın amııınn
sagol pnarr arkadasim iyiki varsiniz
ALLAH herkesin duasini kabul etsin18 yıl önce gönderildi # -
FUNDACIM ALLAH SABIR VERSİN, ÜZME KENDİNİ BU KADAR NE OLUR. SENİN İÇİN DUA EDİCEM ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH
funda kardesim birak gittiyse hayir yokmus demekki onda.Allah herseyi bilir ve sevdigi kulunu hayira sürükler üzülme hic tamammi sanada dua edivcem
30 ya vedud çektim.10 yunus peyganber duasını çektim kardeşimize hediye ettim.allah sen kabul et cümlemizi kavuşturrr amiiiiiiinn
allah yar ve yarddımcın olsun kardeşim rabbim biran önce sevdiğine kavuştursun seni yaptığımız dualar hürmetine mutluluğunuzu daim etsin
Funda111 Kardeşim.Allah u teala yar ve yardımcın olsun. Sabır ve dua ile bu içinde bulunduğun sıkıntıdan kurtulursun inşallah. Selam ve dua ile...
AMIN arkadaslarim benim
Rabbim sevenleri kavustursun kimseye böyle aci dilemem cekilecek gibi degil
ama RABBIMDEN ümit kesilmez
dualarinizla insallah hayirlisi olur
bende cok dua ediyorum
hepimizin duasi kabul olur insallah18 yıl önce gönderildi # -
rabbim yadımcın olsun kardeşim en doğru ne ise sana onu nasip etsin inşaallah amin
ALLAH hepinizden razi olsun bende size dua edecegim
arkadaşlarım bende aranıza yeni katıldım bakıyorum hepimizin duası aynı inşallah allah herkeze gönlündekini hayırlı kılar kabul eder birde birşey demek istiyorum en başı sağlık ve ailemiz yanımızda olsun allaha inanın herşey çok güzel olur allah bütün sevenleri kavuştursun
FUNDA HERSEYİ AŞACAKSIN İNSALLAH ALLAHIN İZNİYLE.. HERSEY GÜZEL OLACAK İNAN BUNA OLURMU? KENDİNİ HARAP ETME LÜTFEN ALLAHIM YÜREĞİNE DOKUNUP FERAHLIK VE HUZUR VERSİN İNSALLAH
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.