arkadaşlar yine yardımınıza ihtiyacım var.şu an yine içime karamsarlık çöktü ve onu hala unutamıyorum.ondan nefret etmeme rağmen.onu aklımdan atamıyorum.benim için en kötü yanı da işyerlerimizin yakın olması.bu beni mahfediyor.maddi problemim olmasaydı işten ayrılırdım.onunla karşılaşmaktan korkuyorum.çünkü bana acı vereceğini biliyorum.
ondan uzakta olmak için yeni ve hayırlı bir işe girmem veya çalışmamı gerektirmeyecek şeylerin vesile olması için allaha dua ediyorum.lütfen siz de benim için dua edin.eğer yaptıklarından pişmanlık duyup benden af dilerse onunla yüzleşmek isterim.ama diğer türlü ise bir daha yüzünü görmeyi allah bana nasip etmesin.sorun sadece o değil kırılan gururum.lütfen benim için dua edin.size tavsiyem özellikle kızlara;karşınızdaki insanın ciddiyetinden emin olmadan sakın görüşmeyin ve gururunuzun kırılmasına izin vermeyin.erkeklere asla güvenmeyin asla.burda bulunan erkekler size de duyurulur.bu konuda lütfen duyarlı olun ve karşınızdaki insanı kendi yerinize koyarak düşünün.lütfen sadece kendinizi düşünmeyin ve arkadaşlarınıza da bu konuda nasihat edin.
karamsarlık çöktü yine
(10 mesaj) (8 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
allah dualarını en kısa sürede kabul etsin inşallah.11 fatiha okuyorum sana...
18 yıl önce gönderildi # -
Edvacım çok haklısın , Allahım seni tez zamanda ferahlığa ve refaha kavuştursun inşallah.
rabbim sıkıntılarını alsın kardeşim..100 la havle kabul et.
siz burda bulunan erkek kardeş ve abiler;lütfen bu konuda yorumlarınızı ve varsa tavsiyelerinizi alabilir miyim?bir de sizin ağzınızdan duymak istiyorum.belki içim biraz olsun rahatlar.
Rabbim yar ve yardımcın olsun, sıkıntını feraha çıkarsın inşallah. Hakkında hayırlı olanı nasip etsin. AMİN AMİN AMİN.
bu konuda kime sorsam bütün suç kızlarda deniliyor.zamanında görüşmeseymişiz.o bana kendini inançlı,anlayışlı,sevecen biri olarak tanıttı ve gösterdi.hem zaten onunla görücü usulü ile tanışmıştım.evlilik konusunda çok ciddiymiş gibi davranıyordu.özellikle inançlı biri olması(öyle zannettim)beni çok etkilemişti.meğer o benimle gönül eğlendiriyormuş.sonradan duydum ki benim gibi birçok kişilerle görüşüp ayrılmış.benim anlayamadığım madem amacı gönül eğlendirmek niye görücü usulü ile kızlara bunu yapıyor.soruyorum size yine suç kızların mı?
edvacım nefret etmek biz kullara yakışmaz allah onu ıslah etsin diye dua et.kalbine mevlam merhamet duyguları versin .mevlam neylerse güzel eyler demekki hakkında hayırlı değilmiş.ne mutlu sanaki gerçeği evlenmeden görebilmişsin.bence rabbine şükret ve senin için hayırlı olanı mevlam sana nasip etsin.amin
ALLAH YARDIMCIN OLSUN.AMA BENCE KENDİNE SIKINTI YAPIYORSUN GİBİ GELİYOR.HAYAT ÇOK KISA.DUALARA SIĞIN,SÖYLEMEME GEREK YOK HEP DUALARIMDASIN.KIBLEYE YÖNEL VE 68 KERE"YA MUHYİ"ÇEK ANLAMINI DAHA ÖNCE YAZMIŞTIM AMA ALLAHIN 99 İSMİNDEN BİRİ.CAN VEREN,HAYAT VEREN DEMEK.ÇOOOK FAYDASINI GÖRECEKSİN.ALLAHA EMANET OL.
edvacım ne yazıkki erkekleri anlayamadık anlayamadanda göçüp gidicez Rabbimden senin için en hayırlısını istiyorum onun için rızkından olma işine sarıl ona nefrette duyma bırak sanki hiç yaşamamışssın bunları gibi düşün kafanı dağıtmaya bak dua et bende çok yıpreandın dualar sayesinde toparlandım hala glgitlerim oluyor ama duaya sarılıyorum elbet bigün hesap günü gelicek Allaha havale te canım Rabbim bilir işini sana Rabbim sana huzur versin kardeşim.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.