Arkadaşlar bir dua okuyan veya bir dua formülü uygulayıp da eşiyle veya sevdiği kişiyle barışan.Duanın faydasını birebir gören var mı?Varsa Allah rızası için buraya yazabilir mi?Bizde faydalansak.Yuvalarımız dağılmaktan kurtulur.Allah razı olsun.
BELLİ BİR DUA OKUYUP DA EŞİYLE VEYA SEVDİĞİYLE BARIŞAN VAR MI?
(5 mesaj) (3 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
dua dostu,sevde kardeşim,dilerim rabbimden eşinizle aranızın mutlulukla iyileşmesini.
kardeşim,
zaman zaman hepimiz eşimizden,farklı nedenlerlede olsa ayrı kalabiliyoruz.
bu süreç içerisinde sadece Rabbimize içinizden geldiğince dua etseniz, Allah ve melekler eşinizi nekadar çok isteyip sevdiğinizi zaten sizden daha çok biliyorur sadece Allah'a ""Rabbim beni eşime kavuştur"" diye dilemeniz bile duadır kardeşim.
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN.dualarla ilgili sorularınızı
sorularla İslamiyet
tereke.ork
sitesine danışmanızı istirham ederiz.18 yıl önce gönderildi # -
BENİ BAĞIŞLA AMA DOSTUM KİMYA MI BU FİZİKMİ DUA BU SENİNLE ALLAH ARASINDA İŞTE HUŞUDAN AYRILMAYALIM DEDİĞİM OLAY BU SAYI TAKİBİ BİZİM DİNİMİZDE BUNLARA YER YOK... LÜTFEN SAPTIRMAYINNNN OLAYLARI YALVAR YAKAR BİR İSTE AMA NİYETİN ÖZÜN DOĞRU OLSUN FORMÜL SENSİN SENNNNNNNNNNNNN
18 yıl önce gönderildi # -
Evet aynen yürekten ve ihlasla dua etmenin ne kadar güzel olduğunu biliyorum.Fakat dua formülü derken daha önce tecrübe edilmiş ve faydası görülmüş dularında okunmasında bir sakınca olduğunu düsünmüyorum.Bunun da sapkınlıkla hiç bir alakası yok.Olayları karıstırmayalım.
18 yıl önce gönderildi # -
dostlarım,
saygı dinimizin emrettiği en önemli erdem diğilmidir.lütfen bu güzel manevi ortamda birbirimize karşı nezaketli olalım.
sevde kardeşim,
lütfen sadece belli bir duayı istemeye sabit kalarak sitemizi ziyaret etmeyiniz,18 yıl önce gönderildi #
Konu Kapalı
Bu konu yeni cevaplara kapanmıştır.