CANIM GERÇEKTEN ÇOK ACIYOR ARTIK ÇOK YORGUNUM ÇOK İNANIN AĞZI NE OLURSA OLSUN HAYIR DUALI BÜYÜKLERE İMRENİYORUM NE VARDI BENİMDE ANNEM BABAM HAYIR DUALI NAMAZLI ABDESTLİ OLSALARDI BUNLARI YAPANLARIDA AŞAĞILAMASALARDI.
CANIM ÇOK ACIYOR ÇOK
(9 mesaj) (9 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
canım kardeşim böyle düşünme dua edelim allah hidayet versin onlarada..anne ve baban onlar senin.seni allah yolundan ayırmasın..rabbimin yolu en güzeli. sen o na sığın çok dua et bende sana edeceğim..allah seni dostlarıyla karşılaştırsın..
18 yıl önce gönderildi # -
Baharcım sabret...geçecek bu günler inşallah hayırlısıyla
Rabbim yardımcın olsun, biz dua edelim sende dualarını eksik etme ailenden. Rabbim hepimizi hayırlı kullarından yapsın, aileninde içine öyle bir Allah sevgisi versinki hepimizi geçsinler, dillerinden zikir, duayı eksik etmesinler inşallah. AMİN AMİN AMİN.
BAHAR;SEN ALLAHA SIĞIN VE DUALARINA DEVAM ET.BENİM İÇİNDE BAZI ARKADAŞLARIM VE AİLE DOSTLARIM YAKINDA UÇACAKSIN DERLER ŞAKAYLA KARIŞIK.BU BENİ HİÇ RAHATSIZDA ETMİYOR VEDE HİÇ ÜZMÜYOR.EVET BENİMDE ZAMAN ZAMAN İSYANLARIM ÖNLEYEMEDİĞİM ÖFKELERİM MUTSUZLUKLARIM OLUYOR AMA BEN HEP BARDAĞIN DOLU TARAFINI GÖRMEYE ÇALIŞIYORUM.BU GÜCÜDE DUALARIMDAN ALIYORUM...
Allah yardımcın olsun. Allah ailenin kalbine iman gücü versin, inanç versin. İnşallah kalplerindeki mühür, gözlerindeki perde en kısa zamanda kalksın...
baharcım ailen için dua etmeye devam et .mutlak rabbim onların yüreğinede iman gürlüğü verecektir.bende annem babam sağken içlenirdim.12 yaşında besmele çekmeyi öğrendim.çünkü evimizde ibadet edilmez inançlardan konuşulmazdı ama 17 yaşında yaşadığım bir olay bana dinimi rabbimi affetmeyi inançsız kişiler için bile gözyaşlarıyle rabbimden merhamet dilemeyi öğretti.şimdi yoklar...mevlam rahmetini ihsan etsin.enterasan olan bana karşı çıkan ailemi kaybettiğimde annemin çantasından çıkan bir yazıydı.o yazıyı kendi kaleme almış.yüzüme asla söylemeyen annem rabbine şükür ediyor benim için ölümlerinden sonra dualarla onları yanlız bırakmıyacağıma inandığını benim için hayırlar dileyen çeşitli şükür duaları olan bir yazı ve benim hiç haberim yok elime aldığımda allahımın dualarımı kabul ettiğini anladım şimdi her gece okuyorum mekanları cennet olsun tüm ahirete göçen anne ve babaların.demem şuki bir gün sende alacaksın nasibini rabbimden yeterki sakın içinden öfkelenme .allaha emanet ol sevgili kardeşim
CANIM KARDEŞİM DUA EDİCEM AİLE BÜYÜKLERİNDE HAYIRLI BİR VESİLE İLE İBADETLERİNİ YAPSINLAR SENDE ONLARA ÖRNEK OLMAYA ÇALIŞ HİÇBİRŞEY İÇİN GEÇ DEĞİLDİR.CANIM ALLAH DUALARINI KABUL ETSİN TEZ ZAMANDA İSTEKLERİNE SENİ KAVUŞTURSUN AMİN.
Ne mutlu sana ki Rabbim nasip etmiş Şükret dua et Allah hidayet versin inşallah Hepimizin çevresinde veya çok yakınında bu tür insanlar var Allah a emanet ol
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.