***YA RABB!!! YA RABB!!! YA RABB !!!***
“Of!” nidasının içinde, TEVBE, NAZ , DUA ,YAKARIŞ ve SELAM saklanan içlilerden et beni…
Ayın ve güneşin ışığını yansıttığı nûra hayran, o nûra ermek adına, FERYAD’a da GÖZ YAŞI’na da , her DERDE de, her ÇİLE’ye de mest kullarından et beni….
CEFA içeren bin bir derman gösterdiğin nasiplilerden et beni… SEVGİLİ YA RABB…
Rabbım O herkesin bırakıp gittiği ve sadece Sen’inle baş başa kaldığım zamanlarda, “Sen’inle olmak” duygusunu bana öyle derinden hissettir ki… Ömr-ü billah, yalnızlık nedir, unutayım… Dostlarına dost olmayı, dostlarının hizmetinde bulunmayı ve dostlara yaraşır bir sevgiyle sevmeyi nasip et…
Karşıma, beni onlar olmadan da sevebilecek, takıntısız, yüce ruhlu insanlar çıkar… Kabuğa değil, öze âşık güzel kullarının arkadaşlığıyla, lutuflarına lutuf ekle…
İYİ Kİ VARSIN YA RABB...
İYİ Kİ VARSIN YA RABB...
İYİ Kİ VARSIN YA RABB...
SANA SIGINMAKTAN BAŞKA VARMI KI CAREMIZ.
SEN NE GUZEL SEVGI DOLU MERHAMET DOLU SICACIK BIR SIGINAKSIN BIZLERE.
İYİ Kİ VARSIN YA RABB...
Ya Rabbim Ya Rabbim Ya Rabbim...
Açken de, tokken de gülümseyebilmekle rızıklandır bızlerı.
Sıcak ekmeğe dokunduğumda duyduğum hazzın aynısını, bayat ekmeğe dokunduğumda da duymayı nasip eyle… Soframdaki lokmadan şikâyet etmekten koru da, o lokmayı kimlerle bölüşebileceğimin düşüncesine sal beni ALLAHIM.
Sadece kendi karnı doyduğunda rahatlayanlardan olmaktan, yalnızca kendi keyfini düşünenler arasına girmekten koru Sen beni, gönül tokluğuyla nasiplendir Rabbım.
Başkasının hakkına göz dikmekten, hakkı olmayanın peşine düşmekten muhafaza eyle… Hani hiç olmadı ya, gün gelir de, karnım sırtıma yapışacak kadar aç kalacak olursam, o gün, bir sünneti yaşıyor olmanın mutluluğuyla güldür yüzümü…
Hayatımın her ânında dolu dolu hissettir bana varlıgını…
Samed oluşun karşısında, Sana alabildiğine muhtaç oluşumu hissettir…
Kapında bir fakir ve bir dilenci olmaktan ayırma beni…
Sana şükürde kusur etmekten koru ALLAHIM
*****ALLAHIM*****
VERDİĞİN NİMETLERİ SAHİPLENMEKTEN ,EMANETÇİ OLDGUMU UNUTMAKTAN , HADDİMİ BİLMEMEKTEN KORU BENİ ALLAHIM.
VE
SENDEN , SENDEN UZAK KALMAKTAN BAŞKA KORKU TAŞIMAYAN BİR YÜREK VER ALLAHIM.
***** YA RABBİM*****
GEREKTİĞİNDE GÖZÜMÜ DAHİ KIRPMADAN , RIZAN YOLUNDA CANINI ORTAYA KOYANLARDAN EYLE BENİ...
* EY GÜZEL YARABB...**
ALLAHIM ALLAHIM ALLAHIM
Bana bir “ben” lutfet ki, kendine hayrı olsun… Ve ve ve o “ben”e lutfet de ömrünce hayra koşsun… Nicedir vefâya dönüşemeyen tavrım için… Nicedir sevdâna karşılık vermeye güç yetirememiş gönlüm için… nefsim için beni affet… Beni affet Beni affet affet Allahım....
ALLAHIM DUALARIMI DUA DOSTLARIM VE BENİM İÇİN SANA İNANLAR İÇİN SANA İHTİYACI OLANLAR İÇİN BU MÜBAREK GECE HÜRMETİNE SEVGİLİ HABİBİN HÜRMETİNE KABUL ET ALLAHIM.
AMİN AMİN AMİN...