Allah razı olsun yüregine saglık anonim kardeşim,Rabbim bu günün hürmetine dualarınızı kabul etsin yüzünüzü güldürsün amin..
CEZAEVİ’NDEN TÜM DUA DOSTLARIMA (derin)
(59 mesaj) (27 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
inşallah çok isterim sevenlerin kavuşmasını ben olamadım ama inşllh sen o temiz kalbinle allah kalbine göre verrde tez zamanda elif sanırım ismi beraber mutluluk yuvasına adım atarsınız
18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun o temiz yürekten dilegin için,Rabbim herzaman Yar ve Yardımcımız olsun inşallah amin..
kardeşim Rabbim selamet ve afiyet nasib etsin dualarınızı makbul kılsın ummadığınız yerlerden yardımlar göndersin amin amin
selam ve dua ile....18 yıl önce gönderildi # -
slm kardesim dilimin döndügü kadar dua edecegim yazmaya gerek yok Allah selamete cikarsin hürriyetine kavussun amin
DERİN ARDEŞİM ŞUANDA AĞLIYORUM ÇOK SEVİNDİM GÖZYAŞLARIMDAN YAZSIKLARIMI OKUYAMIYORUM ALLAH İNŞALLAH TEZ ZAMANDA KAVUŞTURUR SİZİ.ALLAHIM İNŞALLAH BENİDE SEVDİĞİME TEZ ZAMANDA KAVUŞTURSUN RABBİM NE OLUR YARDIM ET BİZ KULLARINA AMİİN.
Allah razı olsun Elif kardeşimizden, sağolsun...Allah kabul etsin. Allahım kardeşimizi felaha erdir, sıkıntılarından kurtar, orda kaldığı müddetçe yar ve yardımcısı ol.. Amin
ALLAH RAZI OLSUN .
RABBİM ÇEKTİĞİ SIKINTILARI ECRİNİ FAZLASIYLA VERSİN İNŞAALLAH...BENDE 5 AYETÜL KÜRSİ YOLLADIM TÜM MUHABBETİMLE ....SELAM İLE.
Ya nekıyyen min külli cevrin lem yerdahu ve lem yühalithü fialeh
Bu zikre devam eden kimselerin Allah Teala, manevi derecelerini yükseltir. Sıkıntılarını izale eder. Bir faki bu esmaya devam etse, Allah o kimseyi zenginleştirir. Hapiste olan bir kimse bu zikre devam etse, hapisten kurtulur.
dua ve şifa demetleri Arif Pamuk sayfa 90
Derin kardeşim Elif kardeşimize inşallah ulaştırabilirsen inşallah Yüce Allah'ın izniyle isitifade eder...
Allah razı olsun o yürekten saf temiz duan için,dedigin kitabada bakarım kardeşim,
Kurban oldugum Rabbim bu temiz pak yüreklerle yapılan duaları katında kabul etsin Rahmetiyle sarıp sarmalasın hepimizi amin amin amin..18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı OLSUN ALLAH KABUL ETSİN Allah özgürlüğüne kavustursun insallah en kısa zamanda.. ve sevdiklerine kavustursun insallah.. 7 AYETEL KÜRSİ OKUYORUM ONUN İÇİN ALLAH KABUL ETSİN
Allah razı olsun yüregine saglık o güzel yüregine,6ihlas kabul buyur,Rabbim yaptıgımız duaları katında kabul etsin tez zamanda hepinizin dileklerini hayırlısıyla versin amin..
canim benim .allah seni bütün sıkıntılarından kurtarsın .amin,amin
Allah razı olsun canım kardeşim o güzel yüregine 3ihlas kabul buyur,Rabbim kabul etsin amin..
ismi azamlar allahın adlarımıydı kardeşlerim bir cevap verin ne olur? bekliyorum
İsmi azam Allahın adları diildir onlar Emaül Hüsnadır kardeşim
allah razi olsun
Allah inşallah cümlemizden razı olsun recayi kardeşim,Rabbim yapılan duaları katında kabul etsin amin..
DERİN KARDEŞİM SEVDİCEĞİNE TEZ ZAMANDA KAVUŞURSUN İNŞALLAH GÖNLÜNÜN MURADINA EN KISA ZAMANDA ERESİN İNŞALLAH.BEN DE SİZİN İÇİN 786 TANE BİSMİLLAHİRRAMANİRRAHİM DİYECEĞİM AMİN.
Allah razı olsun canım kardeşim yüregine saglık,o güzel yüregine 10İhlas kabul buyur
ALLAH RAZI OLSUN DERİN KARDES RABBİM EN KISA ZAMANDA KAVUSTURSUN İNSALLAH
allh tez zamanda kavustursun kardesim. allah yardimciniz olsun
RABBİM BİR AN ÖNCE KAVUŞTURSUN SİZLERİ... ALLAHA EMANET OL SELAM VE DUA İLE KALIN...
RABBİM TEZ VAKİTTE HAYIRLISIYLA KAVUŞTURSUN BİRDE MELEK KARDEŞE ACİZANE BİR ÖNERİM VAR PAZARTESİ AKŞAMLARI SAAT 22,30 DA MORAL FM DİNLESİN İNŞALLAH...MUTLAKA İLETİN.ORDADA ÇOK GÜZEL PAYLAŞIMLAR VAR...
MELEĞİNİN AĞZINA YÜREĞİNE SAĞLIKK RABBİM TEZ VAKİİTTE KAVUŞTURSUN İNŞALLAH
RABBİM ELİF KARDŞİMİZİN O GÜZEL KALPLİ KARDŞİMİZİN DUALARINI KABUL BUYURSUN..RABBİM ONU TEZ ZAMANDA ARAMIZDA GÖRMEYİNASİP ETSİN..RABBİM DUALARINI KABUL BUYURSUN..RABBİM MUTLULUĞUNUZU EBEDİ KILSIN..ONA DESTEK OLMAKTAN ONUN YANINDA OLMAKTAN BİRAN BİLE AYRILMA DERİN KARDŞM..RABBİM RECENİ BU GÜZEL SABRININKARŞILIĞI ARTIRACAKİŞALLAH RABBİM SİZLERİN SEVGİSİ GİBİ BİZLEREDE SEVECEĞİMİZ İNSANLAR NASİP ETSİN..SEVGİNİZ HERZORLUĞA RAĞMEN HER DERDE TASAYA RAĞMEN SÜRÜYOSA BUNDAN SONRASI BALDANTATLI OLCAK..RABBİM AŞKINIZI MUHABBETİNİZİ HAYIRLI KILSINRABBİM ELİF KARDŞİMİZİ SANA HAYIRLARLA NASİP ETSİN VE TEZ ZAMANDA KAVUŞTURSN..DUALARINA AMİN DİYORM DUALARIMZA AMİN DİYORM..RABBİM DUALARINI VE DUALARIMIZI PEYGAMBER EFENDİMİZİN DUASI KABUL BUYURSUN ..AMİN...
Allah razı olsun kardeşim yüregine saglık,Rabbim yapılan duaları katında kabul etsin amin amin amin..
rabbim elif kardeşime hayırlı kapılar açsın h.z ömerin adaleti tecelli etsin inşallah sizi birbirinize kavuştursun rabbim.. allah ettigi duaları katında makbul etsin inşallah rabbim razı olsun sizden derin kardeşim elifi sana seni elife bagışlasın sevginiz saygınız iki cihanda daim olur inşallah... ya rabbim bütün kalbimle sana yalvarıyorum bu iki gencin sıkıntılarına kolaylık ferahlık ver onları birbirlerine hayırlısıyla kavuştur peygamberimiz h.z muhammed aşkına onun yüzü suyu hürmetine yarabbimmm .. allahümme salli ala seyyidina muhammed....489 ya fettah okudum elif kardeşime kabul buyurun selam ve dua ile....
Allah razı olsun ne güzel ne büyük o yürek sevgi kardeşim duygulandırdın beni,o güzel yüregine 5ihlas 3kevser,Rabbim dileklerini hacetlerini muradlarını tez zamanda versin olmazlarını oldursun inşallah amin..
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.