hepinize hayırlar bereketler kolaylıklar şifa ve afiyetler diliyorum dostlarım
nice cumalarda dualaşabilmek umuduyla
*******************HAYIRLI CUMALAR*****************
cuma mesajlarımızı buraya yazalım dostlar.........
(21 mesaj) (20 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
bende 4 ayetel kürsi 3 ihlas allah hepimizin dualarını kabul etsin
18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM HAYIRLI CUMALAR ,HAYIRLI GÜNLER NASİP ETSİN.
BENDE 20 AYETEL KÜRSİ OKUDUM RABBİM KABUL BUYURSUN..
Rabbim ne dertleriniz sıkıntılarınız varsa bu cuma gecesi ve günü hürmetine derman nasib eylesin
yardımsız umutsuz çaresiz bırakmasın kötülere muhtaç etmesin amin amin amin18 yıl önce gönderildi # -
*******HERKESE HAYIRLI CUMALAR******
Cumamız hayra vesile olsun inşallah.
Rabbimin selamı rahmeti ve bereketi tüm kardeşlerimizin üzerine olsun.
HAYIRLI CUMALAR DİLER BU GÜNÜN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE RABBİMDEN EDİLEN DUALARINIZI HAYIRLISI İLE BOŞ ÇEVİRMEMESİNİ NİYAZ EDERİM. SELAM VE DUA İLE.
cumanız hayırlı uğurlu bereketli olsun
*******HAYIRLI CUMALAR******
cumanın hayrı ve bereketi üzerimize olsun dualarımız kabul buyrulsun amin RABBİMMM
cumalarınız mübarek olsun hayırlara vesile olsun inşallah dostlarım.
Hayırlı Cumalar kardeşlerim.
hayırlı cumalar tüm dua dostlarına
Rahmân, Rahîm Allah’ın Adıyla.
Övgü Allah’a mahsustur; alemi var etmeden, diriltmeden önce varolan en ilk ve her şey helak olduktan sonra var olacak en son O’dur. O kendisini ananları unutmayan bilgi sahibidir. O şükrünü yerine getirenlere nimetlerini azaltmaz. Kendisini çağıranı mahrum etmez ve kendisine ümit bağlayanın ümidini kırmaz.
Allah’ım! Şahadet ederim ki yegane mabut sensin; senden başka tapılacak hiçbir mabut yoktur; ortak ve benzerin yoktur. Senin sözünde hilaf ve değişiklik olmaz; bu şahadetime seni şahit kılıyorum ve senin şahitliğin de yeter. Yine tüm meleklerini, göklerin ehlini, arşını taşıyanları, peygamberlerini ve çeşitli yaratıklarını şahit kılıyorum. Şahadet ederim ki Muhammed (Allah’ın özel rahmet ve selamı ona ve Ehl-i Beyt’ine olsun) senin kulun ve peygamberindir. O, peygamberlik görevini hakkıyla yerine getirdi. Allah yolunda İslam için hakkıyla çalıştı. Gerçekten o, Allah katındaki sevabı müjdeledi ve Allah’ın vaat ettiği azapla korkuttu.
Allah’ım! Yaşattığın sürece bana, dininde sebat ver; hidayete kavuşturduktan sonra kalbimi saptırma; katından bana rahmet ihsan et. Şüphesiz sen çok bağışlayansın. Muhammed ve Muhammed'in Ehl-i Beyt’ine özel rahmet gönder. Beni onun yolunda gidenlerden kıl ve kıyamet gününde onun grubuyla bir arada kıl. Beni, Cuma günlerinin farizalarını ve o günde üzerime farz kıldığın görevleri yerine getirmeye muvaffak eyle ve kıyamet gününde beni Cuma ehlinin mükafatıyla mükafatlandır. Şüphesiz sensin Aziz ve Hakim .. <Hayırlı Cumalar herkese..Allah dualarınızı kabut etsin.
1 YASİN SÜRESİ HEDİYE EDİYORUM DUA DOSTLARINA
ALLAH HEPİMİZİN SIKINTILARINI CUMA HÜRMETİNE GİDERSİN İNŞALLAH18 yıl önce gönderildi # -
............CUMANIZ MÜBAREK OLSUN..........
1 Adet kehf suresi hediye ediyorum cumanız mubarek olsun
******Cumanız Mübarek Olsun Kardeşlerim******
*******HER GÜNÜMÜZ BİR CUMA OLSUN İNŞALLAH*****18 yıl önce gönderildi # -
bütün müslüman alemin cuması mubarek olur inşaallah selamun aleyküm
7 adet yunus as. ın duasını okudum. rabbim kabul buyursun inşallah. bu mübarek gün hürmeti için, muradı olanlara muradlarını versin,dua dostlarımın tamamının her türlü hacet ve dileklerini gerçekleştirsin,borçlulara borçlarını ödemede yardım eylesin, hastalara şifa versin. Rabbimin selamı merhameti rahmeti bereketi tüm dua dostlarımın, tüm müslüman kardeşlerimin üzerine olsun..amin amin amin..
hayırlı cumalar..
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.