Merhaba arkadaslar,
nasil baslicami bilmiyorum ama nasildir bilmem buldum bi siteyi..icim cok yaniyo..
lutfen hikayemi okuyun..bana akil verin,guzel sozler soyleyin..hor gormeyin nolur..
ben 20 yasinda avrupada yasayan bir kizim. yaklasik 3 sene once cok iyi niyetli bir erkekle gorusmeye basladim..ona hic asik olamadim. Simdi dusundugum zaman cok umit verdim belki ama acik acik sevgi belirtmedim..o insanla 1 sene sonra gorusmek istemedigimi belirttim..cok uzuldu kahroldu,,goremedim,,duyamadim.Icimden onunla gorusmek hicmi hic gelmiyordu..
o siralar yeni basladigim isyerimde yabanci,yani Turk olmayan,Endonzya asilli,,cok derin bakisli,,ciddi niyetli gorunen bir insan bana ilgi gostermeye basladi. O zamanlar Dini yonden cok zayiftim ama Ailem bana gereken bilgileri hep vermeye calisti. O kisi bir sekilde benim ilgimi kazandi,,bir kac gorusmeden sonra ben acik acik onun diger kizlarla yasadigi hayati benimle yasayamayacagini..benim musluman bir erkekle evlenmem gerektigini(onun ailesi musluman degil),Turk oldugumu,degerlerimizin oldugunu ve bu ilskinin benim tarafimdan cok zor olacagini belirttim..o ise tam bu sebeplerden benim farkli oldugumu,cok ciddi oldugunu,ve zaten benim farkli oldugum icin bana karsi hic tatmadigi bir his yasadigini belirtti..bu sozleri beni etkiledi. Ona dini tanitmaya..Allahín belkide onun karsisina bu sebepten beni cikardigini dusundum.
Aylar gecmeye basladi..ben bu insana cok isindim..etrafimda insanlar iliskimizi yavas yavas ogrenmeye basladi..biz evlilik planlari yapmaya basladik..beni her gun arardi..gormese yapamazdi..herseyi bosvermis..tek derdi benimle evlenmekti..arkadaslarida bunu boyle biliyorlardi..ona cok guveniyordum ve beni bu kadar sevmesine bu kadar degismek istemesine hayran kaliyordum..bir kac kez aglamisti duygulanmisti..kelimeyi sehadet getirdikten sonra..camii-de yapti bunu musluman bir arkadasiyla..
zaman gecmeye basladi,yaklasik 6 ay geci..o musluman olmustu ama daha henuz hic bir adim atmamisti kelimei sehadetten baska..ben onun butun kotu aliskanliklarindan vazgecmesi icin elimden geleni yapiyordum..oda hep soylerdi..senin sayende kotu yoldan kurtuldum..hayatimin anlamini anladim diye..
..sonra ne olduysa o en buyuk hatayi yaptim..herseyimi o almisti..o adar icim aciyordki..ne yaptagima kendim bile inanamadim..zaten her gun gorusuyoduk..aksamlara kadar onun yanindaydim..ailem cok uzuluyordu..artik ben onu Allah yoluna yoneltecegime ben dogru yolu be herseyimi kaybetmistim...artik dusunmez olmustum..tek dusuncem onunla ne olursa olsun evlenmem gerektigi..kaybettigim bunca seyden( arkadaslarim ailem ve ona guvenmeyen herkes ve en degerli seyim) sonra hersey bitemezdi. Ve korktugum o sey oldu..bir bebek bekliyordum..ama olmazdi..yapamazdim..daha hic bisey yoktu ortada..o istedigini biseyler dusunmemiz gerektigini soylesede ona guvenmiyordum..gercekten isteyen insan ne yapar eder biseyler bulur beni kurtarir..ciddi niyetini gosterir ve evlenir diyordum. evlenmeden o bebe olamazdi..derken aldirmaya karar verdim. Gunlerim artik aci cekmekle geciyordu..hata ustune hata yapiyordum..hic bisey dusunmez oldum..herkesle aram aclmisti..ailemle bile..o insan ise artik hedeflerinden vazgecmis gibi..beni ne birakiyor..nede ciddi adimlar atiyordu..hersey lafd kaliyordu..artik siddet baslamisti..beni bircok kez dovdu..ummadigim..hayran kaldigim butun huylarini terk etti..biliyordum..degerim azalmisti gozunde..baska kizlarda girdi hayatimiza onun sayesinde..bir kaz kez cesaretimi topladim ve bitsin dedim..o jkadar korkuyordumki..birakamiyordum.. herseyimin ilk olaniydi..umitlerim..hayallerim..caresizligim yuzunden bir kac gune kalmaz gorusmeye devam ediyordum..kabullenemiyordum..oda hep guzel sozler soylerdi..aci cektigini pismanligini..ama hep sozde kalirdi..
bunca acidan sonra aklima ilk gelen daha once benim baskasina cektirdigim acilar geldi aklima..anladim baskasini mutsuz ederek mutlu olamicami..
simdi haftalardir aramiz kotuyd..artik guvenim iyice bitti..ne dediyse inanmadim..cunku hep lafta kaldi..gercekten sevseydi beni..gercekten hayati olsaydim.benden ne olursa lsun vazgecmezdi degilmi?
ck sacma gelebilir ama ben o insani hala seviyorum..cok dusundugum zaman nfret ediyorum..kendimden daha cok nefret ediyorum...
yaklasik 4 hafta once bir gece kalktim..guzelce abdest aldim namaz kildim..oyle ferahladimki..yaptigim butun hatalar..gunahlar geldi aklima..hungur hungur agladim..Allah beni affetsin..tevbe ettim.. o gunden sonra o insanla birkac kez gorustum ama ne inancim nede guvencim kaldi..hersey lafta kaliyordu..guzel sozler soyluyordu aci cektigini ama artik bos seyler yasamak istemiyordum. Ben Allah 'a yoneldigimi,artik gunah islemeyecegimi soyledim. Hep ua ettim..Allah 'im,,ya o kulunada en kisa zamanda hidayet nasip eyle..bizi tekrar senin yolunda bulustur..yada al bu acimi icimden..beni tekrar seytana uydurma..caresizim..yol goster diye..
simdi numarami degistirdim..1 hafta olacak..onunla artik herseyin bittigini dusundugum zaman onun askindan cok,kaybettiklerime yaniyorum. Ama yinede o kadar sukrediyorumki Allah 'im bana tevbe etmeyi nasip etti..o kadar gunahimdan sonra..o insan beni Allah'in adini anarak beni bu gunahlara tesfik etti..belkide niyeti sadece menfi..bazen beddua etmeye korkuyorum ama hep diyorum Allah 'im ..beni bu hale koyanlari ben affedemiyorum..bildigin gibi yap..banada goster yarabbim diye.. Elimden geleni yaptim ama olmuyor..hala icim yaniyor..boyle sacma sapan sitelere baktigimda..ask acisi hic gecmez falan filan.. ben Allah'a guveniyorum sadece..ondan baska carem kalmadi..namazlarimi kiliyorum..insallah yakinda kapanirim..hala nedense icimde bir umit acaba baan ulasamadigi icin isyerime gelir beni beklermi diye..pismanmi diye..gerci onca seyden sonra bana ne saygisi kaldi nede menfaatsiz bir sevgisi neden gelsinki...
Allah'im bana yardim etsin..nolur bana dua edin. Bu arada o acimada gorusmeyi terkettigim insanla gorustum..helallestim..rahatladim.. simdi bekliyorum,, Allah 'im acaba kendin ettin kendin buldunmu der..yoksa o insana hak ettigini verirmi..onun hic birsey olmamis gibi hayatina devam ettigini dusunmek beni kahrediyor..korktugum ne varsa basima geldi.. bazen cok daraliyorum..yasadiklarimi kimse bilmiyor..helallestigim insan beni erseye ragmen kabullendigini beni sevdigini soyluyor..birseyleri hisseder gibi..ama onu kendi hatalarimi ortmek icin kullanamam be icimden ona karsi hicbirsey gecmiyor..cok denedim olmuyor.. Acim dinermi..dua edin..nolur bana dua edin.....oyle kotu hissediyorumki kendimi bazen..hungur hungur aglamak geliyor icimden..