dostlarım
Haziran rümuzlu bir dua dostumuz aramıza katılalı fazla olmamış
bizlerden dua istiyor
Rabbim yardımcısı olsun sıkıntılarını ferahlığa çevirsin amin amin
haziran rümuzlu kardeşimiz aramızda yeni dua istiyor(cihan)
(13 mesaj) (13 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ALLAH YARDIMCISI OLSUN SIKINTILARINDAN KURTARSIN İNSALLAH RABBİM.AMİN
18 yıl önce gönderildi # -
allah yardımcısı olsun rabbim ne isteği varsa bugünler hürmetine kabul etsin amin amin amin
Rabbim kardeşimizden yardımlarını esirgemesin. Her ne sıkıntısı varsa hayırlısı ile felaha çıkarsın inşallah amin.
10 tane yunus peyganberimizn duasını okudum ve hediye ettim rabbim bu gecelerin hürmetine onun benim ve cümlemizin duasını kabul etsin inşallah.amiiiiiin
slm bu gecenin duasindan dilerim nasiibini alir 21 ihlas 21 kevser21 felak ve nas 21 elham okuyacagim Allah sifasini versin sikintisini alsin amin
Allah yardımcısı olsun rabbim ne isteği varsa bugünler hürmetine kabul etsin.
allah yar ve yardımcısı olsun.sıkıntılarından kurtarsın
hoşgelmiş sefalar getirmiş rabbim bu güzel dualardan onuda nasiplendirsin inşaallah aminn hayırlı cumalar
Allah yar ve yardımcısı olsun tez vakitte İnşAllah. Gönlüne huzur versin. AMİN AMİN AMİN
RABBİM MÜBARK CUMALAR YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE İŞALLAH SIKINTILARINI ALIR TEZ ZAMANDA RAHATA KAVUŞUR..RABBİM DERDİ SIKINTISI HER NEYSE HAYIRLISINI NASİP EDER HAKKINDA İŞALLAH..RABBİM GÖNLÜNE GENİŞLİK RIZKINDA BOLLUK VERSİN ...SENDEN DE ALLH RAZI OLSUN CİHAN ABİM..VESİLE OLMANDAN ALLAH RIZASI İCİN KARDŞİMİZE DUA İSTEMENDEN ÖTÜRÜ..
aramıza hoşgelmişşş allah yardımıcısı olsun sıkıntılardan çıkıp feraha kavuşması diliğiyle
7 yunus as. ın duası da benden..Rabbim Yar ve yardımcısı olsun..tüm sıkıntılarından feraha erdirsin inşallah..
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.