ŞU AN ALDIĞIM BİR HABER BENİ MADDİ OLARAK TAM ANLAMIYLA BUNALTTI.NE OLUR DUA EDİN.PAZARTESİ ÇÖZMEM GEREKİYOR ŞU AN ÇOOOK BUNALDIM ÇOK.
YA MEDET
(20 mesaj) (15 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
KARDEŞİM ALLAH YARDIMCI OLUR
SABIRLI OL, ONA GÜVEN, ALLAH BİR ÇIKAR YOL GÖSTERECEK
BİZ DE SANA DUA EDECEĞİZ
ZATEN YARIN AKŞAM ÖZEL ZİYARETLER VE DUALARIM VAR
SENİN İÇİN DE DUA EDECEĞİM
İNŞALLAH ALLAH İZİN VERECEKTİR
HERŞEY RABBİMDENDİR, ONUN HABERİ VAR, BEN ONU SEVİYORUM DE.18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH YARDIMCIN OLSUN MERALCİM BU MADDİ SIKINTILAR BİZİ ÇOK YIPRATIYOR SANA 20 TALE LA HAVLE ÇEKİYORUM TEZ ZAMANDA İŞLERİNİ ÇÖZMEK NASİP ETSİN KABUL ET LÜTFEN
18 yıl önce gönderildi # -
İYİKİ VARSINIZ.ALLAH RAZI OLSUN.
ABLACIM RABBİM YARDIMCIN OLSUN...100 TEVHİD ÇEKİCEM BU GECE...RABBİM ETZ ZAMANDA SANA ÇIKIŞ NOKTASI GÖSTERSİN..
BU DUAYI OKU BOL BOL
Vemen yettekıllahe yec’âllehu mahracen ve yerzukhu min haysu lâ yahtesib. Ve men yetevekkel alallahi fehuve hasbuh.Anlamı:
Kim Allah için korunanlardan olmuşsa, Allah da ona bir çıkış noktası verir. Ve ona umut etmediği yerden hesabsız rızık verir. Kim Allah’a tevekkül ederse, Allah ona yeter18 yıl önce gönderildi # -
Ablam yar ve yardımcın olsun inşallah. Benden sana 50 ihlas lütfen kabul et. İnşallah senin için özel dualarda okuyacağım inş. Rabbim feraklık versin.
Hava kararacak bir iki saat sonra . ve tekrar güneş doğacak Allahın izniyle .
ALLAH RAZI OLSUN DUA DOSTLARIM
meral 100 tevhid de benden allah işlerini kolaylaştırsın senin ve cümlemizin .amin
O AYDINLIĞA OKADAR İHTİYACIM VARKİ ŞUAN,FATİH KARDEŞİM.
ALLAH YARDIMCIN OLSUN MERAL.SEN REFAHA ÇIKAR ALLAHIM...
Meral ablam.senin için Ayet el kürsi okudum ve dua ettim.bu gecede çok dua edicem ve seher vaktide.Allahım umulmadık yerlerden size çok büyük bir rızık kapısı açsın ve pazartesi gelmeden sıkıntınız geçsin ablacığım.AMİN AMİN AMİN.
ALLAH RAZI OLSUN CANIM,SAĞOLASIN
İnşaallah pazartesi istediğin gibi sonuçlar alırsın Allah hayırlı rızık kapıları açsın herkese. senin için rabbiyessir okuyorum 33 tane.
ve 100 ya malikel mülk gönderiyorum.
SIKINTILARDAN KURTULMAK İÇİN YUNUS(A.S) DUASINI OKU.
LA İLAHE İLLA ENTE SÜBHANEKE İNNİ KÜNTÜ MİNNEZ ZALİMİN. ÇEKEBİLDİĞİN KADAR ÇEK.18 yıl önce gönderildi # -
Meral ablam bu gec e bu sıkıntın için dua edicem, sen de sabret.
MEDET YA ALLAH MEDET... RABBİM LUTFU VE KEREMİYLE SİZE HAYIR KAPILARI AÇSIN İNŞAALLAH...DUAİLE
ALLAHIM YARDIMCIN OLSUN İMDADINA YETİŞSİN AMİN
Allah yardimciniz olsun,
vardir elbet bir cikis yolu bu sorunun da
yeter ki dua edin ve sabirli olunDualarimdasiniz
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.