bugün elim boş geldim dostlarım dualarımı cuma saatinde okuyup hediye edicem size inşaallah ama bi darlık var içimde bugün sıkıntıdayım lüpfen bana bu hayırlı cumada dualarınızı eksik etmeyin darlığım için sıkıntım için lütfen bana dua edin allah cümlenizden razı olsun hayırlı cumalar
.................................................TLAY
(17 mesaj) (14 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
hayırlı cumalar kardeşim rabbim içindeki sıkıntıyı feraha çevirsin inşallah
size 3 fatiha okuyorom18 yıl önce gönderildi # -
hayırlı cumalar canım rabbım sıkıntını tez vaktte gonlunden alsın tabıkı dualarımızdasın dua dostumuzsun su guzel gunun hurmetıne allah kabul etsınn
18 yıl önce gönderildi # -
hayırlı cumalar kardeşim allah sıkıntı vermesin 3 ayetel kürsi
hayırlı cumalar la havle vela kuvvete illa billa il aliyyil azim...
HAYIRLI CUMALAR
LA HAVLE VELA KUVVETE İLLA BİLLAHİL ALİYYİL AZİM
LA HAVLE VELA KUVVETE İLLA BİLLAHİL ALİYYİL AZİM.18 yıl önce gönderildi # -
rabbim hepinizden razı olsun gercek dostlarım iyiki varsınız bende sizin için dua edicem rabbim yolunuzu her daim hayra acsın o güzel yüreğinize inanılmaz mutluluklar versin inşaallah aminnn
allah sıkıntılarınızı tez zamanda feraha çıkaesın inşallah
HAYIRLI CUMALAR
LA HAVLE VELA KUVVETE İLLA BİLLAHİL ALİYYİL AZİM18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun kardeşim yüreğime tuttuğun ışıkları rabbim kaşılıksı bırakmasın inşaallah aminnnn hayırlı cumalar
KARDŞM RABBİM İCİNİ FERAH O GÜZEL KALBİNİ BU GÜZEL CUMALAR YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE MUTLULUKLA DOLDURUR İŞALLAH...RABBİM SIKINTILARINI TEZ VAKİTTİ ALSIN İŞALLAH..SANA KALPTEN BİR FATİHA ..İCİNİN GENİŞLİĞNE VE MUTLULUĞUNA KARDŞM BENİM...KABUL EYLE.AMİN.
rabbimm kardeşimin içindeki sıkıntıyı gider, onu feraha erdir, merhametini esirgeme..sıkıntısını mutluluğa, hüznünü sevince döndür.. amin amin amin..selamlar..
Yaradanımın nuru yolunu ve kalbini ferahlatsın inşallah.Ben de çok sıkıntıdayım bugün.İnşallah Yaradanım cümle muhtaç kullarını merhameti ile saracak.
Allah'ıma emanetimsiniz hepiniz.
10 tane yunus peyganberimizin duasını okudum.5 fatiha 5ihlas okudum kardeşimize hediye ettim ne sıkıntısı varsa yüce mevlam en kısa zamanda girsin inşallah amiiiiiiinnn
hayırlı cumalar rabbim bugünler hürmetine sıkıntını alsın yüregine ferahlık versin dualarımızdasın kardeşim
3 ihlas 1 fatiha yüreğin ferahlasın diye kardeşim kabul buyur
Kardeşim cuma namazımda hepiniz kalbimdeydiniz dua ettim hepinize,Rabbim bu güzel gün hürmetine katında kabul etsin amin..
1Salavat Cezallahü anna muhammeden ma hüve ehlüh* 3İhlas 3Yunus Peygamberimizin duası 10Kelime-i tevhid 10Elhamdulillah,şifa niyetine kabul buyur kardeşim..
allah razı olsun kardeşim ağzına yüreğine sağlık şuan okunan ezanlar yüzü suyu hürmetine bütün duaların kabulolsun aminnn
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.