ARKADAŞLAR İÇİMDE SEVDİĞİM İNSANA KARŞI ŞÜPHELERİM OLMAYA BAŞLADI VE ÇOK KORKUYORUM.KORKUM ONU KAYBETMEK DEĞİL.GURURUMUN İNCİNMESİ VE HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRAMAK.ALLAHIM NE OLUR İNCİTİLMEME VE KÜÇÜMSEMMEME İZİN VERME.SANA YALVARIYORUM ONUN BENİM İÇİN HAYIRLI KILMAN VE ŞÜPHELERİMİN YERSİZ OLDUĞUNU BANA İSPATLAMAN İÇİN YARDIM ET.NE OLUR ALLAHIM RAHAT OLMAM İÇİN BANA YARDIM ET.ZATEN KENDİMİ HAYATA KARŞI ZOR TOPARLAMIŞTIM.TEKRAR BAŞA DÖNÜP HAYATA KÜSMEK İSTEMİYORUM.NE OLUR ARKADAŞLAR YÜREĞİME SU SERPİN DUALARINIZLA BU MÜBAREK CUMA GÜNÜNDE.LÜTFEN BENİM İÇİN DE ELLERİNİZİ AÇIN.GÖZÜME UYKU GİRMİYOR ARTIK.LÜTFEN YARDIM EDİN.BANA TAVSİYENİZ VARSA LÜTFEN PAYLAŞIN BENİMLE NE OLUR.
DUALARIM SİZİNLE.
LÜTFEN İÇİMDEKİ ŞÜPHENİN KALKMASI İÇİN YARDIM
(12 mesaj) (9 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Dostum inşallah gönlünde ki senin ve geleceğin için hayırlıdır. Nacizane fikrim kusura bakmazsın inşallah din de karşı cinsle olan hudutları bilirsin bu çerçeve içinde olmasını inşallah isterim gelecekte pişmanlık duymaman adına. Lütfen yanlış anlama tavsiyeniz varsa paylaşın demişsin yazına istinaden yazdım. Ve bu konuyu arkadaşına açmanı tavsiye ediyorum sözüne sadık biriyse inşallah cevaplarında seni yanıltmaz. Selam ve dua ile kardeşim. Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Amin.
18 yıl önce gönderildi # -
guzel kardesim bunlar seytanin vesveseleridir. yani herhangi bir sebep yokken suphelenmen yersiz bence. Allah yardimcin olsun. cevsen okumaya devam et bence. Allah insallah sebepsiz suphelri alir kalbinden tez zamanda. Amin
KARDEŞİM İNŞALLAH ALLAH SENİNDE GÖNLÜNE FERAHLIK VERSİN RECAYİ KARDEŞİMİN DEDİĞİ GİBİ ŞEYTANIN VESVESELERİ BUNLAR RABBİNE ŞÜKÜR ET HER SEFERİNDE HAYIRLI ETSİN ONU SANA KARDEŞİM
rabbım gonlune huzur versın ınss allah yardımcın olsun kardesımmm
RABBİM GÖNLÜNE RAHATLI HUZUR VERRİ İŞALLAH...RABBİM BİZLERİ KURUNTULARDAN ŞUPHELERDEN KORUR KOLLAR İŞALLAH..RABBİM SENİ KORKTĞUNA UĞRATMAZ İŞALLAH CANM KARDŞM BENİM...RABBİM RAZI OLSN SENDEN....RABBİM GÖNLÜNE HUZUR VERSİN..GÖNLÜNE MÜBAREK CUMALAR YÜZÜ SYU HURMETİNE KALPTEN BİR FATİHA....KABUL EYLE..AMİN
allah hepinizden razı olsun.
allah yardımcın olsun gönlüne huzur versin dualarımda olacaksın aslında bu birazda insanın elinde melekcim şüpheci olmak iyi bişey değil bende şüpheciyin ama içimde bırakmam kendime dert etmem açık açık söylerim ben kahrolacağıma kendimi yıpratacağıma bir kerede söyler açığa çıkarırım sende içinde bırakma ve konuş bence
aynı sıkıntı bendede vardı istihare yapamadım okudum üfledim ne dua biliyorsam allah'ım onun niyetini bana yansıt rüyamda içimdeki merhameti yitirmek üzereyim diye yalvardım yakardım ve gördüğüm rüyadan sonra kendimden utandım yine o beni kurtardı uçurumun kenarından. şeytan vesveselerine kapılma bazen bizlere rahat batıyor bünye sorunsuz yaşamayınca kendine sorun arıyor. anını yaşa kaderde kabetmek üzülmek varsa hamd olsun diyeceğiz. kardeşim yine içimden geldiği gibi yazdım,konuştum ama sen anladın ne demek istediğimi sanırım.
merak ettim ya ?? istiarede renklerden baska nasil bir hal gordunku?
SELAMUNALEYKUM MELEK KARDES.EVININ ONUNDE BIR AGAC EKMISSIN.VE ONA EN IYI BAKIMI YAPIYORSUN.SONBAHAR GELDI VE YAPRAKLARINI DOKMEYE BASLADI.AMA SEN ONA BAKIM YAPMADIGINI VE BU AGAC BANA KIRGIN BU YUZDEN YAPRAKLARINI DOKUYOR DIYEBILIRMISIN?VE BOYLE BIR PARANOYA YAPABILIRMISIN?(EMINIMKI CEVABIN HAYIR OLACAK)HAYATTA OYLEDIR.BIZ INSANLAR SIKINTIYI MUTLULUK VE FERAHTAN DAHA CABUK KABULLENIYORUZ.SIKINTIYI UZERINDEN AT.KENDINI IYIYE VE FERAHA YONELT.VE SIMDI SONBAHARDA OLDUGUNU VARSAYIP BIRAZ SAKIN VE SABIRLI OL.HICBIR KARAR VERMEDEN ONCE SEVDIGINLE KARSI KARSIYA OTURUP KONUSUN.BIR DEYIM VERECEM AMA YANLIS ANLAMA:INSANLAR KONUSA KONUSA,HAYVANLAR ISE KOKLASA KOKLASA ANLASIRLAR..HADI KALSELAMETLE MEVLAM YAR VE YARDIMCIN OLSUN.ALLAH'IM SUPHEDEN VE YERSIZ TAKINTILARDAN SANA SIGINIYORUM.SUPHEYI KALBIMDEN SOK AT.BENIM,SEVDIGIMIN VE CUMLE MUSLUMANLARIN VE MUMINLERIN KALPLERINDEN SUPHEYI,KINI VE SIRK KOSAMYI SOK AT YARABBIM.VE YARINLARLA BIZLERE HAYIRLAR IHSAN ET.EY EKREMIL-KARIMIN.AMIN YARABBILALAMIN.VE SALLALLAHU ALA NEBIYYANA VE SEYYIDANA MUHAMMEDIN VE ALA ALIHI VE ALAN-NEBIYYINE VEL MURSELINE ACMAINA VE SELLEME TESLIMAN KESIRAN.VELHAMDULILLAHIRABBILALAMIN.(DUALARIN SONUNDA SALATUS-SELAM VE HAMDUŞ-ŞUKUR OKUMAYI UNUTMAYI)
RECAYİ SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞ İSTİHARE YAPAMADIM DİYE BELİRTMİŞTİM İÇİMDEKİ SIKINTILARI GİDERMEK İÇİN DİLİMDE BİLDİĞİM BÜTÜN DUALARI OKUYARAK UYUMUŞUM O GECEDE RÜYAYI GÖRDÜM. TAMAMEN SIR KAPILIK BİR OLAY... OL DERSE MEVLAM OLUYOR İŞTE
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.