ILK UYEDEN EN SON UYEYE KADAR BUTUN DUA DOSTLARIMA:
11 AYETEL KURSI
5 IHLAS
3 FATIHA
11 SALATUS-SELAM
11 LA HAVLA VELA KUVVETEN ILLA BILLAHIL-ALIY'YUL AZIM.
HAKKINIZDA DILEDIGINIZ HERSEYIN EN HAYIRLISI OLSUN.HERSEY GONLUNUZCE OLSUN.ALLAH'A EMANET OLUN.HAKKINIZI HELAL EDIN.KALIN SAGLICAKLA.
BUTUN DUA DOSTLARIMA(NECIM)
(16 mesaj) (12 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM
SİZ DE BİZİM DUALARIMIZDASINIZ İNŞALLAH18 yıl önce gönderildi # -
MEVLAM SIZDENDE RAZI OLSUN.HERSEY GONLUNUZCE OLSUN.HAYIRLAR HERDAIM YOLDASINIZ OLSUN.MAVERA ABLACIM.
18 yıl önce gönderildi # -
rabbim senden ve bütün dua dostlarımdan razı olsun yüreğine sağlık kardeşim cuman bereketli ve hayırlı olsun rabbim se vedüd ismiyle sevsin aminnnn dua ve selamla
YÜCE GÖNÜLLÜ KARDEŞİM BENİM...
HEMEN ŞİMDİ...
3 FATİHA 3 İHLAS 3 KAFİRUN 3 NAS 3 FELAK 3 AYETEL KÜRSİ İLE 33 SALAVAT'TA BİZDEN OLSUN... SENİN O KOCAMAN YÜREĞİNE...
SAĞLICAKLA KAL...18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun herşey gönlünce olsun canım
ALLAH razi olsun senden herseyin hayirlisini nasip etsin sana AMIN
Amin...
Allah razı olsun...Hakkım geçtiyse helal olsun...
SİZİNDE HAKKINIZDA DILEDIGINIZ HERSEYIN EN HAYIRLISI OLSUN.HERSEY GONLUNUZCE OLSUN.18 yıl önce gönderildi # -
tüm dua dostlarına deyince en baştan en sona kadar...ben de ortalarda kalmaya başladım artık..teşekkürler kardeşim ağzına sağlık allah gönlünün muradını versin.1 elham 3 ihlas da benden amin
dua dostlarim o kadar iyisinizki.ne yazacagimi bilemiyorum.mevlam her daim yar ve yardimciniz olsun.
ALLAH RAZI OLSUN GÜZEL YÜREKLI DOSTUM
bu duygu bambaska, kendidisine çikarsiz dua edildigini görebilmek çok baska duygu
RABBIM sükürler her birinize tesekkürler
ALLAH BIN KERE RAZI OLSU DAIM YARDIMCIN OLSUN
gören gözün duyan kulagin, tutan elin, konusan dilin olsun INSA'ALLAH
amin18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun necim kardes mevlam sana en kısazamanda hayırlar versin insallah. 3 AYETEL KÜRSİDE SENİN İÇİN OKUYORUM ALLAHIM KABUL EYLE.AMİN
AMIN YARABILLALAMIN.YUCE MEVLAM SIZIN ICIN HAYIRLAR NASIP ETSIN.HERSEY GONULUNUZCE OLSUN.GARIPGUL VE GULEYSA YARINLAR SIZLERE HAYIRLAR GETIRSIN.MEVLAM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.
sağol abicim herşey gönlünce olsun sevdiğim beni istemiyor ben onu çok seviyorum başkasıylan evlenmesinden korkuyorum lütfen abi başkasıylan evlenmemesi için dua edermisin bana ben bu acıyı 5 sene öncede yaşadım başkasıylan o gitti evlendi gene aynılarını yaşamıyayım lütfen dua istiyorum kabul olur dimi abi dualarımız lütfen allahım herkezin duaları kabul olsun amin
ESTAGFRULLAH HAZIRAN KARDESIM.SENINDE HERSEY GONLUNCE VE EN HAYIRLI BIR SEKLIDE OLUR INSALLAH SEN O TATLI CANINI SIKMA"DOGACAKTIR SANA VAAT ETTIGI GUNLER HAKKIN KIMBILIR BELKI YARIN BELKIDE YARINDANDA YAKIN"BU DIZELERI UNUTMA.MEVLAM YAR VE YARDIMCIN OLSUN.HAKKINDA INSALLAH HERSEYIN EN HAYIRLISI OLUR.DUA'YI VE INANCI ASLA BIRAKMA.UMUDUNU HER ZAMAN YENILE.VE EN KOTU GUNLERE INAT SEBEPSIZCE YANLIZCA BU ABIN ICIN KOCAMAN BIR GULUCUK AT HAYATA SENI YORAN HAYAT KISKANSIN VE YANLIZ OLMADIGINI ANLASIN DIYEEEE HADI GULUMSE:)))))))
Aminnnnnnnnnn Allah razi olsu kardesim.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.