SİZLER İCİN YALVARICAM RABBİME...BURDAKİ TÜM DUA DOSTLARIM İCİN BUG ÜZL MÜBAREK GÜNÜN YUZU SUYU HÜRMETİNE İSTİCEM HACETLERİNİZİ...RABBİM KABUL ETSİN...İŞALLAH...KALBİMDESİNİ VE DUALARIMDA OLCAKSINIZ...RABBİM DUALARIMIZI VE DUALARINIZI KABUL ETSİN...
CUMAYA GİDİYORUM...RABBİMDEN SİZLER İCİN RIZIKLAR NİMETLER BEREKETLER İSTİCEM...
(29 mesaj) (24 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
alh razi olsun kardesim. Allah dualarini kabul etsin
18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM RAZI OLSUN.
CUMANIZ MÜBAREK OLSUN.18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH KABUL ETSIN.YOLUN ACIK OLSUN.
Allah razı olsun.Rabbim kabul etsin.
Rabbim kildigin namazlari ettigin dualari kabul etsin..benim icin ezan dinle..benim bulundugum yerde ezan yok.Amin.
allah razı olsun kardeşim
KABE'DE EDİLEN DUALAR HÖRMETİNE,KILINAN NAMAZLAR HÖRMETİNE MEVLAM KABUL BUYURSUN İNŞALLAH
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM DUALARINI KABUL ETSİN
ALLAH RAZI OLSUN
allah razı olsun kardeşim dualarını kabul buyursun aminn hayırlı cumalar
KABE'DE EDİLEN DUALAR HÖRMETİNE,KILINAN NAMAZLAR HÖRMETİNE MEVLAM KABUL BUYURSUN hayırlı cumalar
allah razı olsun kardeşim
allah razı olsun allah kabul etsin kardeşim...
SEVGİLİ KARDŞLERİM İSİM İSİM DEĞİL TÜM DUA KARDŞLERİME BİRDEN DUA ETTİM..İŞALLAH SIKINTILI OLAN KARDEŞLERİM İŞALLAH DERTLİ OLAN DEVASINI ARAYAN KARDEŞLERİM İŞALLAH GÖNÜLYARASI OLUP SIKINTILI OLAN KARDŞLERİM İŞALLAH NE KADAR DARDA KALAN VARDA ALLAH DİYİP YAKARAN KARDŞLERİM VARSA RABBİM HEPSİNİN SIKINTILARINI DERTLERİNİ TASALARINI GÖNÜL YARALARINI TEZ VAKİTTE KAPATIR..KALPLERİNE GÖNÜLLERİNE GÖREVERİR İŞALLAH...HAYIRLI OLANI HAKKALARINDA İYİ OLANI NASİP EDER İŞALLAH...RABBİM HEPİNİZDEN NEPİNİZE RAZI OLSNU..RABBİM DUAALARIMI KABUL BUYURSUN..RABBİM SİZLERDEN RAZI OLSUN..
ALLAH RAZI OLSUN YÜCE RABBİM HEPİMİZİN DUALARINI KABUL ETSİN HAKKIMIZDA HERŞEYİN HAYIRLISINI VERSİN ŞEHADETLE İMANLA SON NEFESİMİZİVERMEYİ NASİP ETSİN AMİN AMİN
allah kabul etsınnn
Allah razı olsun kardeşim. Her Cuma günü bizleri de hatırlıyorsun. Rabbim iki cihanda afiyet versin. Duaların kabul olsun.İnşAllah. AMİN AMİN AMİN.
Rabbim seni iki cihanda da sıkıntıda koymasın inşallah.Değil mi ki sen yüzünü görmediğin ismini bilmediğin kardeşlerin için dualar ettin inşallah Rabbimin melekleri de her daim senin için dua etsin.
Allah razı olsun inşallah.
bende dualarınızda olayımmmmm
Amin amin amin..Allah cc razı olsun.. inanın sıkıntısı olan insan daha duasına icabet buyrulmamış dahi olsa buradaki bu güzel dostluğu paylaşımı görünce yüreği ferahlıyor. allah cc razı olsun tüm dualarınız efendimiz sav in duaları gibi hemen icabet görsün..bizler için rabbimize açarak duada bulunduğunuz güzel elleriniz cennet kapıları açsın inşallah..
AMİN KARDŞELRM..AMİN..YÜZLERCE KEZBİNLERCE KEZ AMİN..RABBİM HEPİNİZDEN HEPİNİZE RAZI OLSUN...SİZLERLE ÖYLE HUZURLU ÖYLE MUTLU OLURKİ İNSAN...ARTIK HER İBADET EDİŞİMDE İBAD ETİMİN BALDAN TATLI YERİ DUAYA GELDİĞİMDE RABBİME ENSONUNDA SİZİN İCİN YAKARMAK BENİ OKADAR MUTLU KILIYRKİ...SİZLERİN İSİMLERİNİ GÖRDKCE SİZLERİ YAZDIKLARINI OKUDUKCA İNSANIN İCİNDE DERTTASA KALIRMI ..DÜNYA HIRSI YALAN DÜNYA TELAŞI KALIRMI..RABBİM SİZLERDEN RAZI OLSN...RABBİM TÜM DUA D OSTLARINI ETTİKLERİ DUALAR KADAR ACILAN TÜM ELLER KADAR KABEDE TAVAF YAPAN HACILARIN SAYISI KADAR İNANAN ALLAH DİYEN MÜSLÜMANLARIN DUALARI KADAR ONLARDAN RAZI OLUR İŞALLAH...SİZLER DUA ET TİĞİNİZ ZAMAN SİZLERE DUA ETTİĞİM ZAMAN KALBİM TİTRİYO...KARDŞLERİM BENİ..RABBİM DUALARIMDAN EKSİLTMESİN SİZLERİ RABBİM SİZLERE DUA ETMEKTEN ALI KOYMASIN BENİ..RABBİM ALLAH YOLUNDA ALLAH DİYEN KULLARINDAN ETSİN HERDAİM SİZLERİ VE BENİ...RABBİM SİZLERDEN RAZI OLSUN...RABBİM KALBİNİZDEKİNİ RABBİM İCİNZDEN GECENİ RABBİM GÖNLÜNÜZÜN İSTEĞİNİ VERSİN...RABBİM BU DÜNYANIZIDA ÖBÜR DÜNYANIZIDA HAYIRLARLA DOLU GÜZELLİKLER DOLU KILSIN..RABBİM SİZLERİ KÖTÜ İNSANLARLA KARŞILAŞTIRIP KÖTÜ VE ZOR İMTİHANLARDAN GECİRMESİN..RABBİM ETTİĞİNZ DUALARIN KABUL BUYURSUN..RABBİMMM SİZLERİ PEYGAMBER EFENDİMİZE CENNTTE DOST VE KOMŞU KILSIN...ALLAH HEPİNİZDENRAZI OLSN.KARDŞLERİM..
Allah cc razı olsun bilmukabele...Rabbim kabul buyursun amin.
DİLARA KARDŞM RABBİM SENDEN DE RAZI OLSN..UMARIM RAHATSIZLIĞIN BİRAZ DAHA İYİ BİRAZDAHA DÜZELMİŞ GÜN BE GÜN İYİYE GÜZELE GİDİYRDR..DUALARIMIZDASIN RABBİM ŞİFANI TEZ VAKİTTE VERİR İŞALLAH AMİN.
allah razı olsun rabbim gönlüne göre versin peygamber efendimizi(s.a.v)size şefaatçi eylesin iki cihanda da yar ve yardımcınız olsun ne muradın varsa okumuş olunanlar hürmetine kabul olsun amin amin amin amin
Allah razı olsun canım kardeşim yüregine saglık,o güzel yüregine 1Salavat Cezallahü anna muhammeden ma hüve ehlüh* 3İhlas 3Yunus Peygamberimizin duası 10Kelime-i tevhid 10Elhamdulillah,kabul buyur..
allah razı olsun...ettiğinz dualar ettimğiz dualar peygamber efendimizin duaları olsun....derin kardşm aldım kabul ettim..rabbim dualırnyüzü suyu hürmetine burdaki kardşlerimizin icindeki sıkıntıyı alsın....rabbimbizlerin icini huzurla allah aşkıyla doldursun..dua dostları cenabı hak hepinizden razı olusn..
allah seni dertten kederden korusun kardeş..5 elham...
RABBİM KABUL BUYURSUN AMİİİN
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.