Allahım mübarek cuma günü ettiğim duları cuma saati sana açılan elleri boş çevirme yarabbim cuma saatinin yüzü süyu hürmetine bizleri boş çevirme alllahım sen gelmiş geçmiş bilerek yada bilmeyerek işlediğimiz günahları affet kazalardan belalardan hastalıklardan koru hasta olanlara ve senden şifa bekleyen herkese şifa ver allahım borçlulara borcunu ödeme kolaylığı nasip et alllahım bu soğuk günlerde sokakta kalan insanları hayvanları muhtaçları koru bilmediğimiz senden yardım bekleyen evinde aç kalan insanlara yardım et işsizlere bol kazanç nasip et evlatlarından sevdiklerinden ayrı kalan herkese yardım et tez günde kavuşmaları nasip et allahım banada ihşallah huzurlu mutlu bir evlilik nasip et allahım amin
AMİN
(10 mesaj) (9 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
amin
18 yıl önce gönderildi # -
AMİN KARDEŞİM AMİNNNN
Aminnnnnnnnn
aminn amin amin....
amiiiiiin ...aminnn.amiiiin çok güzel dua etmişsin degerli kardeşim yüregine saglık yüce rabbim şu güzel mubarek cuma gününün hürmeti kabul eder inşallah.amiiiiiiiinn
allah razı olsun hepinizden
amin
AMİN AMİN ALLAHIM TÜM DUALARINI KABUL ETSİN ..
AMİN AMİN KALPTEN GÖÜNLDN BİR AMİN..RABBİM KABUL EYLESİN..RABBİMSENDEN RAZI OL SN KARDŞM BENİM...AZINA YÜRĞİNE SAGLK....DUALARINDA OLMAK DULARINDA BULUNMAK DİLEĞİYLE..AMİN..
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.