8 AY oldu nişanlımdan ayrıyım iftirayla yuvam dağıldı artık duyun beni ne olur dua edin yalvarırım dua edin aklanayım ve kavuşayım kalbim kırık gözüm yaşlı başım eğik RABBİMe dayandım ama dostların dualarınada ihtiyacım var
KALBİM KIRIK VE YARALIYIM
(12 mesaj) (12 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN.DUA ETMEYİ BİZLERE NASİP EDEN MEVLAM DUALARIMIZA İCABET EDECEKTİR İNŞALLAH TEVEKKÜL ÇOK ÖNEMLİ TAM TESLİMİYET HAKKINADA EN HAYIRLISI OLSUN ALLAHA EMANET OL...
18 yıl önce gönderildi # -
allah yardımcın olsun ıns rabbım tez vakıtte hakkı gosterıır sana ıftıra atanlara
Allah yardımcın olsun dostum. Sen kendinden her ne olduysa eminsen ortada ki yanlış anlaşılma elbette Rabbimizin izniyle doğruyu bulacaktır. Sabır ve tevekkülden vazgeçme. İnşallah tez vakitte hakkında hayırlı kapılar açılır.
allah kimsenin başına vermesin iftirayı.ilahi adalet birgün yerini bulur .dilerim rabbimden tez zamanda aklanırsın.imtihandasın sabır ve dua ile düze çıkacaksındır.inş.ben bu tip durumlarda FETİH SURESİNİN gücüne inanırım .zafer suresidir .senin için okuyacağım ama sen de oku.kısa zamanda iftira gibi bi düşmandan zafer bulmanı dilerim.allah yar ve yardımcın olsun
canım herşeyde hayır vardır anlar döner kendini sakin tut o seni kaybetmiş sen onu değil allah yardımcın olsun kardeşim
ALLAH YARDIMCIN OLSUN KARDEŞİM, ALLAH GÜZEL İSİMLERİ HÜRMETİNE SENİ TEZ VKİT BU İFTİRADAN KURTARSIN , MUTLULUK HUZUR VERSİN , SEN YÜREĞİNİ SERİN TUT , BURADAKİ DUALARA KATIL İNŞALLAH ALLAHIM SANA FERAHLIK VERECEKTİR YA ALLAH YA RAHMAN YA RAHİM AMİNNNN İÇİNİN FERAHLAMASI İÇİN 1 AYETEL KÜRSİ 21 BESMELE OKUDUM
Belki derdine birazcık yardımcı olabilirim,olabilirsem ne mutlu bana;
1 FATİHA,3 İHLAS
Allah yardımcın olsun...Allah seni temize çıkarsın,nişanlına tekrar kavuştursun...
Amin...18 yıl önce gönderildi # -
senin için şer görünen belki hakkında hayırdır imtihanda olduğunu unutma ve namazla sabrı devam ettir inşallah. üzüldüm ama elden ne gelir . allah yardımcın olsun
mevlam hayirlar ihsan eder insallah sabrin sonu selamettir.her iste vardir bir hayir.mevlam yar ve yardimcin olsun.
ALLAHIM LÜTFEN ALLAHIM...
iftiraya ugramis Hz AYSE gibi, sabret güzel kardesim, o iftirayi atanlar ne büyük günaha girdiklerini bi bilseler
ama $öyle dü$ün, ALLAH hakikati biliyo, bu bana yeter de
ALLAH bana yeter de, ve dogruyu nisanlina bildirmesi için dua et, ki sana degil de baskasina inaniyosa, kendi kaybeder, ne olur üzülme
ALLAH'in sana yardim etmesi için
1 fatiha 3 ihlas
yalniz degilsin sakin unutma18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.