BU SITEDEKI HERKESIN DERDI, TASASI,SIKINTISI ICIN 1 ADET ASHAB-I BEDIR VE 40 ADET KENZUL ARS OKUDUM. MEVLAM TEZ ZAMANDA KABUL EDER INSALLA VE SIKINTILARIMIZ BERTARAF OLUR. AMIN
HERKES ICIN 1 ASHAB-I BEDIR VE 40 KENZUL ARS OKUDUM
(20 mesaj) (19 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allah razı olsun kardeşim gönlüne saglık,o güzel yüregine 1Salavat Cezallahü anna muhammeden ma hüve ehlüh* 3İhlas 3Yunus Peygamberimizin duası 10Kelime-i tevhid 10Elhamdulillah,kabul buyur..
18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun allah kabul etsin
yüreğine sağlık allah kabul etsin inşallah
allah bin kere razı olsun ağzınıza sağlık rabbim sizin de ne hacetiniz varsa okumuş olduklarınız hürmetine kabul etsin bizleri de dualarınızdan nasiplendirsin inşallah aminnnnnnnnnn
ALLAH KABUL ETSİN,RABBİM OKUDUĞUNUZ DUALARDAN BİZİDE NASİPLENDİRSİN.
Allah razı olsun sizden, ettiğiniz dualar kurtuluşlara vesile olur İnşallah. Amin.
Rabbim kabul buyursun insallah okudugun dualari...Allah razi olsun güzel yüregine saglik .Aminnnnnnnnnnnnnnn
RECAYİ KARDEŞ ALLAH RAZI OLSUN ALLAH KABUL ETSİN AMİNNN AMİNNN AMİNNNN
Allah razı olsun.ağzına yüreğine sağlık.Rabbim inşallah böyle temiz ağızdan çıkmış duaları kabul eder.3 ayetel kürsi benden güzel dualarının kabulü için.amin.
AMİN ALLAH CC RAZI OLSUN ALLAH CC KABUL BUYURSUN. AMİN.
amin rabbim kabul etsin yüreğine sağlık kardşm benim.
AMİN AMİN KARDEŞİM AĞZINA YÜREĞİNE SAĞLIK. ALLAH SENİNDE GÖNLÜNDEKİ MURADI VERSİN
Allah razı olsun KARDEŞİM bendende 1 fatiha 3 ihlas Rabbim kabul eder inŞALLAH ..
allah razı olsun rabbım senıde darda bırakmasın
allah razı olsun degerli kardeşim...
allah razı olsun
Rabbim razı olsun,tez zamanda hayırlı rızk kapıları açsın inşallah,inşallah,inşallah.
amin
ALLAH kabul etsin amin
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.