canım kardeşim o güzel yüregine,1Salavat Cezallahü anna muhammeden ma hüve ehlüh* 3İhlas 3Yunus Peygamberimizin duası 10Kelime-i tevhid 10Elhamdulillah,Rabbim dileklerini hacetlerini muradlarını tez zamanda versin ummadıgın yerlerden hayırlı kapılar açsın yüzünü güldürsün amin amin amin..
Kaanm kardeşime (derin)
(11 mesaj) (5 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Amin Derin kardeşim. Rabbim diğer dostların için okuduğun duaları senin için de makbul eylesin.
18 yıl önce gönderildi # -
o güzel gönlüne yekruye22
1Salavat Cezallahü anna muhammeden ma hüve ehlüh* 3İhlas 3Yunus Peygamberimizin duası 10Kelime-i tevhid 10Elhamdulillah,kabul buyur..18 yıl önce gönderildi # -
amin derin seninin ne güzel bi yüreğin var yaa allah kalbine göre versin inşaaallah dünyanın en mutlu inssanı olursun bizim için dilediklerinin bin katını on bin katını rabbim sana versin meleğine kavuştursun sen herşeyin en güzelini hak ediyosun çünkü
Allah razı olsun canım kardeşim bugün hepiniz için bol bol bol dua okuycam malum cuma mübarek gün durmak yok :)
çok sevinirim benide dualarına katarsan yolunda gitmeyen bişeyler varr allahım kimseyi küçük düşürmesin utandırmasınn yaşadıklarından pişmanlık vermesin dua et bana ne olur
canım kardşm benim gözlerimi doldurdun..sen nasıl bir insansın nasıll...sana şukadarını söyleyim seni o kadar sevdim ve burdaki kardşlerimiz okadar cok sevdiki..senin daha kızmı erkekmi olduğunu bilmiyorm..bu nasıl bir sevgidirki umrumda bile değil...senin öylebir yürğn varki..şuan cokşeyler yazmak cokşeyler anlatmak istyrmama hic yeri d eğilbulunduğum yer..kardşm benim bende kendim icin artık bişey isteyemezoldum kendim icin bir dua etyemez oldum..ama senin o kalbin sanırım icimdekilere ses oldu..tam birşeyler yazmak icin kendim icin bir form yazcaktım ki sen benim icin yapmışsın...derin kardşm bende burdaki coğu dua dostu kardşm gibi göünl yarası ile geldim dualar okumak icin dualar almak icin ama hep dua eder oldum.kendime üzülmek yerine benden dahazor durumdaki kardşlerime dua eder buldum kendimi...hala kalbim yaralı hala ü zgünüm...yarın bir insanla tanışıcam kardşlerim..sizlerin duasını istiyrm...duanızı eksik etmeyin...işallah p.tesi burayı mutluluğmla cınlatmak dualarınızn kabul olduğunu haykırmak icin yazarım....ve artık sadce kendimi sizlere dua etmek icin adarım..rabbim artık beni kötü insanlarla art niyetli maskeli sahte insanlarta tanıştırmasın..artık busefer doğru olan hayırlı olan benim kalbime göre olan beni bir ömür boyu sevecek olanla karşılaştırsın rabbim...sizlerdn yalvarıyrm dua edin..artık gönül işleriyyle yara almktan ve doğru insanı aramaktan yoruldum bıktımkardşlerim dua edin bana ....allah razı olsn hepinizden
erkegim kaan kardeşim :))) derin yazınca insan kızmı diye düşünüyo,Allah cümlemizden razı olsun dua ve selam ile..
kardşm benim işallah dualarında olurm ve t üm dua dostlarının dualırnda olurum hayırlısı ile yarın işallah aradığım insanı rabbim karşıma cıkarır...işallah
Allah razı olsun Derin kardeşim. Rabbim tez vakitte sevdiğinize kavuştursun inşallah. Dualarımdasınız. Selametle.
Masallah masallah cok güzel dilekler Rabbim kabul buyursun..Rabbim bu güzel kardesligimizi ve dosta giden birligimizi korusun..Rabbim hepinizden razi olsun .
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.