Kimsesiz zamanların yalnızlığında,aydınlık diyarların mucizesi burası
küçük bir çocuk yüreğinin annesine olan sevgisi değerinde mucize.net burası
Rabbim bir , Dualar bir , amaç bir,Gönüller birdir.Şehirler ayrı olsada. Arkadaşlıklar,sevgiler,aşklar yalan olsa da umrumda değil dünya yansada
Mucize.nette Rabb’e olan aşk büyüyüp göklere yükseldikçe……
Artık Rabbim hep yüreğimde, kalbim hep O'nun için atıyor ve kardeşlerim için dua ettikçe Rabbime iman yolculuğunda ilerliyor ve büyüyorum.
Böyle değerli kardeşleri benim hayatımda var ettiğin için Rabbime şükrediyorum.
Yüreğimin kapılarını tamamen açmak, Rabbimin Beni yalnız bırakmaması için daha çok dua edeceğim. Artık her anımda Rabb’e koşmak , Rabbimin yolunda atacağım her adım için heyecan ve mutluluk duyacağım.
Allahım her zaman, her şey için milyonlarca kez şükretmek istiyorum sana , Yaşama nedenim Sensin artık.Kalbim senin için atsın artık.Rabbim sürekli seninle olabilmenin ne kadar özel olduğunu hissettirdiğin için şükürler olsun sana. Artık ölümden ve dostlarımı yitirmekten korkmuyordum. Artık incinmekten korkmuyorum. Çünkü Sen hep benim yanımdasın.. Olayları değil, olayların ötesini , Rabbim seni hissetmek için dua ediyorum. Biliyorum ki her sıkıntıyı bana vererek Sana olan inancımı derinleştirmek , güçlendirmek istiyorsun. Rabbim sana layık olabilmek, Sana daha yakın olabilmek için sana yalvarıyorum , sana dua ediyorum.
Bu sitede bulunan tüm değerli dostlarımın sayesinde burada öğrendiklerim sayesinde derinliklerdeki 'Ben'e ulaşmak istiyorum. Sen benim sığınağımsın , Rabbimsin, Sana sığınıyorum , Sana inanıyorum.Beni de kanatlarının altına al Allahım.
Rabbim sana şükürler olsun.Yağmur tanelerin kadar , bembeyaz kar tanelerin kadar , Güneşin doğduğu yerden battığı yere kadar. Rabbim hayatın içinde kaybolmuşken yaşam soluğu verdiğin için , seni hissetme mutluluğu verdiğin için , hiçbir zaman bırakmadığın için, günahlarımı affedip her seferinde sevginle, merhametinle bana sahip çıktığın için , Lütfum sana yeter dediğin için, yaptığın ve yapacağın tüm mucizelerin ve mucize.net için milyonlarca kez Sana şükürler olsun.
Şükürler olsun
Ya Rabb!!!