Sevgili Dua dostlarım.
Bugün sağlıkla ilgili muayenelerde Bazı tetkiklere ihtiyaç duyuldu.
Bu tür şikayetler Kanser vakalarındada olur diyince doktor
birden Dünyam karardı gerçi ortada fol yok yumurta yok ama yinede
kötü oldum kızım geldi gözümün önüne çok moralim bozuldu.
O anın şokunu atlattıktan sonra kendi kendime kızdım ihtimal bile seni ne hale getiriyo diye oysaki dr hertürlü önlemi ve tetkikleri düşünmek zorunda tabiki.
Neyse inşallah önümüzdeki hafta tetkikleri yaptıracağım.
İyi çıkması için dua ediyorum.
Allah bu dertle savaşan hastalara şifa versin.
Tez zamanda umut ışıkları yansın inşallah...
Yüce rabbim Hastalıklara karşı çaresiz koyma yarabbim.
Amin.
Dünyam durdu Sanki.
(27 mesaj) (17 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
allahım şifalar versin kardeşim iyi haberlerini duyalım inşaallah.seneler önce yaşadıklarımı hatırlattın bana .aynı şeyleri yaşadım çok iyi anlayabiliyorum seni..rabbim seni korusun..
18 yıl önce gönderildi # -
Allah acil şifalar versin inşallah kötü bir şey çıkmaz. Allah herkese sağlık versin...
RABBİM ŞİFA VERSİN
Allah razı olsun sizlerden hepinize yarı ayrı teşekkür ederim.
inşallah iyi haberler veririm sizlere18 yıl önce gönderildi # -
nimet ablacım sen hiç merak etme, böyle tetkitler çok normal, dualarımız seninle olacak. Daha uzum bir ömür inşallah kızınla ailenle mutlu bir hayatın olacak.
AHRETLİĞİM.CANIM AHRETLİĞİM.sakın moralini bozma hekimler mutlaka önce tedbir açısından böyle söyleye bilir.ama bu bir tedbirdir.canım benim inşallah bütün değerlerin normal olur.sana her gece çok dua ediceğim ve seher vakitleri bak daha çok güzel günlerimiz var bitanem.HEM SEN SAĞLIKLISIN.yanakların pembe pembe.seni çokkkkkkkk seven BEN.
ALLAHIM ŞUAN YATSILAR OKUNUYOR.ŞU MUBAREK EZANLAR HÜRMETİNE BENİM AHRETLİĞİM VAR İSTANBULDA YAŞIYOR.YARADANIM ŞEFKATLİ ALLAHIM NİMET KARDEŞİMİ KORKTUĞUNDAN EMİN TUT.ALLAHIM HAZRETİ MUHAMMET MUSTAFA(S.A.S)HÜRMETİNE PAK ZATI ESAM-İ HÜSNASI KATINDA MÜBAREK OLAN KİMSELER,YERLER VE ZAMANLAR HAKKI İÇİN...AMİN .
Allah şifa versin.
RABBİM ŞİFA VERSİN İNŞAALLAH...
Allah iyi neticeler nasip etsin inşallah moralini sakın bozma arkadaşım şimdi en ufak bir şeyde bu tetkkleri yapıyorlar inşallah hayırlı haberlerini alırız dualarımızla arkandayız.
Acil sifalar versin Yarabbim size...
Insaallah sonuclar guzel cikar insaallah...
Dualarimdasiniz...18 yıl önce gönderildi # -
Yıldızcım biliyorumda
ben "böyle durumlarda kanserden korkarım "dedi Dr.
İşte o an bayağı bi panikledim ama şuan çok şükür daha sağduyuluyum.
Biran önce tetkiklerimi yaptıracam.
Allaha emanet ol.18 yıl önce gönderildi # -
HAYIRLISIYLA GÜZEL HABERLER GETİRECEKSİN ABLAM . DUALARIMDASIN ABLACIM .
Canım Ahretliğim seni bı gece msn bekledim sormak istediğim bir kaç soru vardı
sağlıkla ilgili.
Ayrıca içtem duaların için allah senden ziyadesi ile razı olsun.
İnan bu site ve sizler benim için çok değerlisiniz.
aLLAHA EMANET OL BİTANEM.
Sonsuz kere teşekkürler.18 yıl önce gönderildi # -
bazan yardım böyle korkularla korkutmalarla gelir ve sizi ileride çok yoracak birşeyi ALLAH'IN İZNİYLE öğrenip tedavi edersiniz
ALLAH'IM Lütfen,,,
Nimet ablamızı ve yanısıra bizleri yardımsız bırakma...18 yıl önce gönderildi # -
nimetcim allahın izniyle hiç bir şey çıkmayacaktır seni şu an çok iyi anlıyorum batuhanımada kanser teşhisi konmuştu rabbim ona değil bana ver yataklara düşeyim diye çok dua ettim 3 gün içinde apar topar ankara onkolojiye gittik fakat sonuçların yanlış olduğunu kanser değilde beyin ödemi olduğunu öğrendik inanın ödeme çok üzüldüm ama okötü hastalık çıkmadı ya ankara sokaklarında sevinçten bağırarak ağladım .inşallah bugün senin için yasin okucam hiçbirşey çıkmayacak dualarım seninle
AHRETLİĞİM,DEĞERLİ DOSTUM.
ALLAHTAN BAŞKA BİR DOST YAZIYI ÖN TARAFA ÇEKTİDE DURUMDAN HABERDAR OLDUK.KUSURA BAKMA AMA BAK İŞTE YANINDAYIM.EN İYİ DİLEK VE TEMENNİLERİMLE VE HEYBEMLE.ALLAHIN SELAMETİ VE ŞİFALARI ÜZERİNE OLSUN.ÖNCE ALLAH SONRA BİZLER VARIZ.
BU DURUMLARDANDA KURTULURUZ İNŞALLAH.
SEN DİK DUR YETER,YASLANMAK GEREKTİĞİNDE BİZ BURDAYIZ,MANGAL GİBİ YÜREĞİMİZ BİR ORDU DOLUSU GÖNÜL ERLERİMİZ VAR ELHAMDÜLİLLAH.
SANA,KIZIMIZA VE HASTA ANNEMİZE 1.000.LA HAVLE HEDİYE ETTİK.DOSTLUK VE ŞİFA TADINDA.18 yıl önce gönderildi # -
Ablacım inşallah rabbim şu okunan ezanlar hürmetine sana sağlık ve sıhhat verir, tüm hastalarada. Hayırlı haberlerini duyarız inşallah. Dualarımızdasın.
siteye yeni girdim geçmiş olsun.kan aldırırken ayetelkürsi'yi okuyun.Allah yardımcınız olsun.sağlıcakla kalın.
Ablamcanım ben de burdayım tüm kalbimle.Okudum şaşırdım.Ablam korkma Allahın izniyle hiç bir şey çıkmayacak inşalah sana dua edeceğim şimdi
Dualarınız için hepinize çok çok teşekkür ederim.
Kadir kardeş ne yalan söyliyeyim neden bişi yazmadı dedim içimden oda sevgiden biliyosun dimi kardeşim.
Çarşamba günü sağlık sektöründe çalışan bir yakınım bana bir dr önerdi ona gideceğim.
Bu arada derdini söylemeyen derman bulamaz diye boşuna söylememişler.
Bu sorunu birçok kişi yaşamış bazı Dr'lar hasta geç kalmasın diye pat diye söylermiş.
O kadar çok Dr öneren O kadar çok yardımcı olmak isteyen olduki bütün ailem destek
olmak için seferber oldu.
Bi ara saçmaladım ama şuan çok iyiyim gideceğim ve ne gerekirse yapılacak.
Ala bir yazı göndermiş bugün Lütfen hepiniz okuyunuz bana ilaç gibi geldi.
Süheylam sana bi kez daha teşekkür ederim.
İnancımı kaybetmeyeceğim. Sonuçlarda kötü çıkmayacak.
Sizlerde Bana Dua edin.
Hepinizi çok seviyorum.
Allaha emanet ediyorum sizleri.18 yıl önce gönderildi # -
Nimet ablacım sana ait konu başlığımı oku lütfen ve hatta kal birazdan bir kaç ayet gönderecem muhakkak Perşembeye kadar oku ben de okuyacağım
Duygummmm Allah razı olsun bitanecimmmmmmmm
benim güzeller güzeli ahretliğim.senin için hem duygunun yazdığı hem benim bildiğim şifa dualarını okuyacağım inan bana gece ve gündüz bıkmadan ve usanmadan ayrıca bu gün okuduğum 70 ayetelkürsi yide sana gönderiyorm.selametle kal.sen güçlüsün hep böyle ol.
NİMET KARDEŞİM BENDE OKUYACAĞIM SANA RABBİM ŞİFA VERSİN AMİN
Benim Doktora gitmeme gerek kalmayacak valla.:)
Mukadder kardeşim sağol dualarını hissediyorum.18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.