demek burda o kadar çok acı çekenler varmış içi yanalar tek ben degilmişim okudukça daha ii anlıyorum allah kimseye acı vermesin diycem ama mutlaka herkes bişeyler yaşıyo ii yada kötü allah herkese acının en hafifini versin diyelim..o kadar akıllara çabalara ragmen kendimi düzeltemedim halen onun ewlendgini bile bile acısına yassına devam ediyom ne kadar dgru yada yanlış bilmiyom bildgim tek şey kalbimin derinden acıması banada acı veren ona inananıpta hayallere kapılmam ama o inandrdı benim suçum sadece inanmaktı verdgi ümitlere.o kadar annesi bana sen kimsin senimi alacam demesine ragmen ve kadın kocasının sevgilisine benzetti yani o yoldasın dedi bunları duymak bile insanın şerefiymiş ama gerçeklerimi göremedim 8 yıl devam ettim ettikçe battım herşeyimi kaybettim allahtan tek istegim öncelikle allah sevenleri kavuştursun benide ıslah edip onu unutmama yardımcı olsun inş rabbim affetsin.dün düşündüm o kadar beddua etmiyim kendimi frenliyom ama yapamıyom bana verdgi acıları düşünüyom yine ediyom ne diyim allahım bildiği gbi yapsın..burdaki herkesin allah acılarına göre derman verir benimki zaten olmadı kaderim yokmuş 8 sende çıksam...inşallah banada dualarınzı eksik etmessiniz
yayan yüregim
(5 mesaj) (4 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Anonim KARDEŞİM.SEN GAYRET GÖSTERMEYE DEVAM ET. ÖNCE KADERSİZ OLAN ADINI DEĞİŞTİRDİN BU BİR ADIMDIR. BEDDUA ETME GAYRETULLAHA DOKUNUR. EFENDİMİZ S.A.V KİMSEYE BEDDUADA BULUNMAMIŞLARDIR. EN İYİ İLAÇ ZAMANDIR GÖRECEKSİN. HERKESİN YAPTIĞINDAN SORUMLUDUR. VE BİR GÜN MUTLAKA HESAP VERECEĞİZ. SEN DUA VE SABIR İLE BU İMTİHANI GEÇECEKSİN. RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN..SELAM VE DUA İLE..
18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim yar ve yardımcın olsun. sabır kardeşim sabır. Allah gönlüne göre versin
amin
ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN KARDEŞİM SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM RABBİM BÜYÜK.İNŞALLAH YÜZÜMÜZ GÜLER AMİN.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.