ARKADAŞLAR BAZI MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZİN BORÇLARI VAR DUA ETMENİZİ BEKLİYOR
TÜM BORÇLARI OLAN MÜSLÜMANLARA
(23 mesaj) (16 katılımcı)-
16 yıl önce gönderildi #
-
borcu olanlara uzun bir zamandır dua ediyorum.
ALLAHIM SAYISINI BİLMİYORUM
LAİLAHE İLLA ENTE SUBHANEKE İNNİ KÜNTÜ MİNEZZALİMİNOKUYORUM
ŞİMDİYE KADAR OKUDUKLARIMI BURADAN BORCU OLANLARA GÖNDERİYORUM
OKUMAYA DEVAM EDİCEM İNŞALLAH
16 yıl önce gönderildi # -
RABBİM BORÇLU OLAN TÜM KULLARINI HAYIRLISI İLE FEAHA ÇIKARSIN İNŞALLAH BUNLARDAN BİRİ DE BENİM ÇOK ZOR DURUMDAYIM DUALRINIZA BENİ DE ALIN LÜTFEN EŞİM (ALLAH KORUSUN)KENDİNE BİRŞEY YAPMASINDAN KORKUYORUM.BAZI DOSTLARIMIZIN KURBANI OLDUK.RABBİM BETERİNDEN KORUSUN.YİNE DE RABBİME BİNLERCE KERE HAMDOLSUN.SUBHANALLAHİ VE Bİ HAMDİHİ .SUBHANALLAHİ VE Bİ HAMDİHİ SUBHANALLAHİ VE Bİ HAMDİHİ.
1000 LAHAVLE
1000 İNNE FEEHNE LEKE
1000 SÜMME SEBİLE YESSİRETÜM BORÇLU OLANLAR İÇİN OKUYORUM. SELAM VE DUA İLE .
.
SEVGİLİ KARDEŞİM..YUKARIDA YAZDIKLARINIZI BENDE SİZİN İÇİN OKUYACAĞIM...ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN...
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM AYRICA HOŞ GELDİN ARAMIZA RABBİM TEZ ZAMANDA GÖNLÜNDEKİ MURADI VERSİN İNŞALLAH SELAM VE DUA İLE RABBİM E EMANET OL.
rabbim cümlenizden razı olsun borclarımıza edalar nasip etsin bizleri kendin başkasına muhtac etmesin inşaallah aminn
rabbim borcu olanlara hayırlı kapılar açsın. bol kısmet nasip eylesin.amin.
ağzına sağlık mehmetefe kardeşim,iyi ki başlatmışsın -B-harfini görünce bile yüreğim titriyor.borç boyumu aştı.başımın üstünden aya değecek,ayaklarımın ucundan kuyruklu yıldızı geçecek..arzdan arşa değin yani ne yapacağız borç yüklü kardeşlerim .düşünceden beynim patlayacak gibi hap falan da artık geçirmiyor.leyar,yldz,fettan,tlay,neden37...dostlar aynı dertten muzdaripiz anlaşılan.allahım hepimizin yardımcısı olsun yanımızda yar ve yardımcımız olsun..namerde muhtaç etmesin..geri çevrilmek de çok ağır geliyor insan.hayattan alınacak dersimiz varmış öğrenmemiz gereken..bu zor zaman aslında çok şey öğretti..bugüne değin maddiyata hiç önem vermedim..dostluk tutkumdu .çıkarsız samimi içten...gerçeği öğrendim diye seviniyorum ..bir allahım mucizesini gösterip de feraha çıkabilsek hepimiz de derin bir ohhh diyebilsek..dermiyiz...inşallah dostlar inşallah
biliyormusunuz şu an dua okumaya gücüm yok inanın birden bire ruh durumumda bozuldu herşey gönlünüzce olsun sabah olaaa hayrola16 yıl önce gönderildi # -
RABBİM TEZ ZAMANDA HEPİMİZİ FERAHA ÇIKARSIN İNŞALLAH.DUALARINIZI BEKLİYORUM.ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN .SELAM VE DUA İLE.
allah tüm borçlu olan kardeşlerimize nedamet eylesin tez zamanda feraha çıkarsın inşallah. hasbünallahü ve nimel vekil...
ALLAH'HIM cemi cümlemizi borç tan kurtarsınözellikle faize bulaştırmasın
RABBİM hepimize koaylık versin.16 yıl önce gönderildi # -
ALLAHÜMME İKFİNİ BİHELALİKE AN HARAMİKE VE AĞNİNİ BİFADLİKE AMMEN SİVAK.
MANASI:Yarabbi pak ve helalnimetlerinyardımıile şüpheli ve haram şeylerden ve lütfuihsanın ile de sair mahlükatına boyun eğmekten beni muhafaza ve himaye buyur.
----------------------------------------------------------------------------------
AMİN AMİN AMİN.......''Bu duayı okuyanın YEMEN diyarında bulunan SABIR dağı kadar borcu olsa CENABI HAKlütfu keremi ile o kulunun borcunu ödemek için hatıra gelmez sebepler halkederek dua okuyanın muradını ihsan eder,kulunu aydınlığa çıkarır,,..
diyor.HZ.peygamber efendimizin, Hz.Ali Radiyallahü anh a öğrettiği önemli bir dua olarak geçiyor okuduğum kitapta amin16 yıl önce gönderildi # -
lütfen Alemlerim Rabbi Allahın rızası icin benim ve eşimin borçları için de dua edin. cok dardayiz. boynum büküldü, uykularım kacti, bir cıkıs noktası bulamiyorum. tek yol Allah biliyorum. ama gaflet icindeyken artık dogru dusunemez, yuzumuz gulemez oldu. benim gibi gunahkar kulunun duasını kabul etmiyorsan Allahım su sitedeki mübarek kullariinin duasini kabul buyur. beni eşimi ve tüm borclulara edalar nasip eyle. ne olur, ALLAH RIZASİ İCİN beni de dualariniza ekleyin. Allahın rahmet ve bereketi uzerinizde olsun
Amin amin amin amin amin yarabi kuratar bu insanları yarabbi
YA RABBİ MADDİ MANEVİ SIKINTILARIMIZI GİDER BORÇLARIMIZA ÖDEME KOLAYLIĞI VER KENDİNDEN BAŞKASINA MUHTAÇ ETME SANA EL AÇAN ELLERİ GÖNÜLLERİ BOŞ ÇEVİRMEAMİN AMİN AMİN
ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN(S.A.V.)VE SELLİM.
YA RABBİ BÜTÜN SIKINTILARIMIZI GİDER BORÇLARIMIZA ÖDEME KOLAYLIĞI VER KENDİNDEN BAŞKASINA MUHTAÇ ETME SANA EL AÇAN ELLERİ GÖNÜLLERİ BOŞ ÇEVİRME.AMİN
BENIMDE DUALARINIZA COK IHTIACIM VAR HEMDE COK BEN AILEM ICIN YETIMLERIN ICIN ISTIYORUM SIZDEN DUA ONLARDAN COK UZAKTAYIM VE COK SIKINTIDALAR ALLAH IM SEN BIZLERI BAGISLA BIZE MERHAMET ET AMIN
BÜTÜN DUA DOSTLARI ALLAHIM HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN ALLAH DİYEN YARI YOLDA KALMAZ DUA EDİYORUM KABUL OLMUYOR DİYE ASLA DÜŞÜNMEYİN HER ŞERDE BİR HAYIR HER HAYIRDA BİR ŞER OLABİLİR TAMAM BORÇLUYUZ AMA ŞÜKREDİYORUM ÇÜNKÜ SAĞLIĞIMIZ YERİNDE ABLAM BORÇLARINA ÜZÜLE ÜZÜLE İÇİNE ATA ATA GÖĞÜS KANSERİNE YAKALANDI TEK GÖĞSÜ ALINDI ŞUANDA KEMOTERAPİ GÖRÜYOR VE İNANIN BORCU OLMASADA TRİLYONLARI OLSADA HİÇ BİR ÖNEMİ OLMAZ ÇÜNKÜ HERŞEYİN BAŞI SAĞLIK ABLAM HEP DERDİKİ BENİ BORÇ YIKAMAZ SEVDİĞİM İNSANLARIN VEFASIZLIĞI YIKAR DİYE ÇÜNKÜ DÜŞENİN DOSTU OLMUYOR EL UZATAN OLMADIĞI GİBİ BİRDE AĞIZLARINA SAKIZ OLUNUYOR BİZ BUNLARI YAŞADIK SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM ÇOK DÜŞÜNÜP ÇOK ÜZÜLÜP İÇİNİZE ATMAYIN ALLAHIMIZIN VERDİĞİ BİR CAN ONUN KIYMETİNİ BİLELİM SONRA HASTALIK SARINCA VUCUDU ÇOKK GEÇ OLABİLİR CENABI YARABBİM BÜTÜN BORÇLULARA ÖYLE BİR VESİLE NASİP ETSİNKİ TEZ ZAMANDA BORÇLARIMIZI ÖDEYİP ALNIMIZIN AKIYLA ÇIKABİLELİM EL İÇİNE AMİN AMİN AMİN
SEVINC ABLAN ICIN COKUZULDUM ALLAH TEZ ZAMANDA SIFALAR VESIN KARDESIM ABLAN COK DOGRU SOLMIS BORC DEGIL VEFASIZLIKLAR AYNI SOZU BIZ COK KERE SOYLEMISTIK NE YAPALIM ALLH BUYUKTUR OL DERSE HERSEY OLABILIR SUKUR EDELIM HALIMIZE GECMIS OLSUN DILEKLERIMI ILET
ben pc başındayım.:)ALLAHIM YÜCELER YÜCESİ MEVLAM NE OLUR ŞU AN SEMAYA AÇILAN ELLERİ,DDUA EDEN TÜM YÜREKLERİN DUASINI DERGAHINDN HAYIRLISI İLE GERİ ÇEVİRME.RABBİM ALLAHIM KARDEŞLERİMİN ÜZERİNE NURLAR YAĞDIR,BEREKETLER YAĞDIR,MUCİZENİ SUN YA RABBİM.AMİN AMİN AMİN.
amin amin amin
İÇTEN EDİLEN DUALARINIZA YÜREKTEN BİNLERCE AMİN RABBİM BİZİM VE BÜTÜN BORCU OLAN KULLARINA TEZ ZAMANDA ÖDEME KOLAYLIĞI VERSİN UMULMADIK YERLERDEN RIZIKLAR GÖNDERSİN İNŞALLAH BETERİN BETERİ VAR RABBİM BİZLERİ DAHA AĞIR ŞEYLERLE İMTİHAN ETMESİN
KALDIRA MIYACAĞIMIZI VERMESİN İNŞALLAH AMİN AMİN AMİN16 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.