Allahım yardım et bana. Çok dardayım kurtar beni bitsin artık bu işkence.
Siz de dualarınızı esirgemeyin ne olur. biliyorum herkesin okuması gereken dualar var ama bir dakikanızı ayırın Allah hepinizden razı olsun. Allah ım herkesi kurtarsın
ÇOK SIKINTIDAYIM ALLAH RIZASI İÇİN ACİL DUAYA İHİTYACIM VAR
(29 mesaj) (15 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ne okuyayım ne olur yol gösterin bana yine başladı onur.
18 yıl önce gönderildi # -
sedef kardeşim bizler birbirimiz için burdayız.hepimiz birimiz birimiz hepimiz için.şimdi senin için ayetel kürsi okuyup dua ediceğim.Allahım sıkıntını gidersin ferah kapıları açsın sana AMİN.sen kalpciğini ferah tut kardeşim benim.
Sedef abla dualarımda olacaksın bu gece
ALLAH YGARDIMCIN OLSUN TÜM SIKINTILARINI GIDERSIN. Amin.Amin.Amin.
Sıkıntılar bitecek işkenceler bitecek gözyaşları dinecek . sabır sabır sabır . dua dua dua .
Onur mu? o kim sedef abla
SEDEFCİĞİM.ben çok bunaldığım zamanlar.İNŞİRAH süresi ve KADR süresini okuyorum.senin içinde birazdan okuyacağım kardeşim.hayırlı geceler.
ALLAHIM sedef kardeşimize sabır ve dayanma gücü ver.ALLAHIM sedef kardeşimi koru.amin amin amin.
Allah razı olsun sizden hepinizden tek tek. Onur benim nişanlım Cennet.sengul neriman fatih cennet kardeşlerim hepinizden razı olsun Allah ım.
KARDEŞİM RABBİM SANA HAYIR KAPILARI AÇSIN. HİÇ UMMADIĞIN HİÇ BEKLEMEDİĞİN YERLERDEN FERAHLIK VERSİN.SONUNUZU HAYR EYLESİN...:):):)
ALLAHIM GÖNLÜNDEKİNİ VERSİN EN KISA ZAMANDA İNŞALAH BACIM.HERŞEYİN HAYIRLISI DE SEDEFCİGİM.
SEDEF DUA EDECEĞİM SANA.RABBİM SIKINTILARINDAN KURTARSIN BİRAN ÖNCE..10 AYETEL KÜRSİ SANA..ALLAHIM FERAHA ÇIKAR SEDEFİMİZİ...
Hepinizden Allah razı olsun iyi ki varsınız, çok şükür sizin gibi dostlarım oldu. Allah herkesin dileğini gerçekleştirsin inşaallah. İnanmamak mümkün değil. O Mabud ki RAHMAN sıfatıyla inanana da ananmayana da veriyor. Biz müslümanlara da veriyor. Binlerce kere Allah razı olsun. Dualarınız sayesinde içim rahatladı...
SEDEFCİM GECE DUA KİTABINDA SIKINTI İÇİN DUALAR BULDUM SANA OKUYUP YOLLADIM.DUA ETTİM.
sedefciğim bende uyumadan önce dün gece sana İNŞİRAK VE KADR sürelerini okuyup sana dua ettim.mukaddercimde etmiş Allah kabul etsin.
Allah razı olsun o kadar iyi geldi ki dualarınız tez zamanda siz de kurtulursunuz inşallah sıkıntılarınızdan. Çok şükür varsınız.
allah hızır alehisselamı yardımına göndersin inşallah.inşallah tez zamanda sıkıntılardan kurtulursun.
DEĞERLİ DOSTUM SANA 11.FATİHA HEDİYE ETTİM LÜTFEN KABUL ET.
ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN.SELAMETLE...18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun Kadir baba senden. Allah her işini rast getirsin. dünyada ve ahirette selametler versin. Hepinizden razı olsun. Esen kardeşim seninde inşaallah
ALLAHIM HEPİMİZİ KURTARSIN SEDEFÇİM AMİN KARDEŞİM
10 ayetel kürsü benden kardeşim
Allah razı olsun filiz kardeşim.
şu an inan bende çok dardayım. ama en çokda benim gibi darda olan herkez için dua ediyorum özelliklede senin için rabbim sıkıntını acilen gidersin
3 ihlas 1 fatihada benden sedef kardeş rabbim bütün sıkıntılarından kurtarsın seni amin
1 AYETEL KÜRSİ OKUDUM SANA ALLAHIM KABUL ETSİN
Allah hepinizden razı olsun. Sizin gibi dostlarım olduğu için çok mutluyum inanıyorum sizin dualarınız sayesinde herşey daha iyi olacak. merln kübra ve sema Alah sizdende razı olsun. O güzel yüzleriniz hep gülsün inşallah.
SEDEFCİM 21 AYETEL KÜRSÜ BENDEN ALLAH CÜMLEMİZİ FERAHA ERDİRSİN İNŞALLAH.AMİN
Allah razı olsun İdil kardeşim amin
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.