BU SİTEYİ HAZIRLAYANLARDAN VE EMEĞİ GEÇENLERDEN ALLAH RAZI OLSUN. KARDEŞLERİM BURASI DUA SİTESİ. FAKAT BENCE AMACI DIŞINDA KULLANILIYOR. SEVDİĞİNDEN, ERKEK ARKADAŞINDAN NİŞANLISINDAN AYRILAN MÜSLÜMAN GENÇ KIZLARIMIZ,BURADA MAALESEF DERT YAKINIYORLAR. BURASI CHAT SİTESİ DEĞİLKİ. LÜTFEN BİRAZ DAHA DUYARLI VE SEVİYELİ OLALIM. BURADA KİMSENİN ELİNDE SİHİRLİ DEYNEK YOK. VE BURADA GÜZİN ABLADA YOK. BURADA DUA EDEN VE DUA İSTEYEN KARDEŞLER VAR. BU KONUDA LÜTFEN BİR UYARIDA BULUNUN. HAKKINIZI HELAL EDİN..SELAM VE DUA İLE...
SİTE YÖNETİCİSİ KARDEŞLERİME
(4 mesaj) (4 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
rami kardeşim mesela:
Bir kardeşimizin yazısına demişsin ki;**ya çaresizsin;ya çare sensin
ya ümitsizsin;ya ümit sensin**ne kadar anahtar bir söz düşünenler için...
Ne kadar doğru ve güzel:)
Şimdi o söz o kardeşimiz için, ola ki bir kapı açsın...
Açmaz mı dersin??***
Emin ol...
Bu durum defalarca gündeme geldi...
ve bundan rahatsızlık duyanımızda pek çok...
Yani yalnız değilsin...
Hatta bu yüzden bir kez de bu site kapanmak zorunda bile kaldı...
Ancak ...
Biz birbirimize kardeş demiyormuyuz...
ve bana kalırsa,
böylesi kardeşlerimizi bile bu siteye çeken sadece dertlerini dökmek, değil...
başkaca nedenler de yokmudur sence...Yani Rabbini sevmeyenin,
ona güvenmeyenin burda işi ne ola ki...
Zaten hoşlanmaz ve çeker gider.
ama insanlar kalıyorsa, bir nedeni vardır elbet...****
defalarca da uyarılar yapılıyor biliyorsun,,
Cihan kardeşimin de yazısı en yukarı da kapı gibi durmakta...
Yeniler bilmiyorlar...
biraz da sebep bu olsa gerek,
Görürsün bak...
Hepsi nasıl o bunaltılarından kurtulduktan sonra, senin gibi abilerinin de sayesinde,
nasıl da amaca hizmet edecekler...
ama belki de yenileri gelecek ve onlar da bu kez onlara amacı hatırlatacaklar...
Amaç biraz da özendirmek olmamalı mı??Selam ve dua ile kardeşim...
Hemen şimdi 1 Fatiha 3 ihlas okuyorum...
"Ya Sabır" diyorum senin, benim, hepimiz için...
Rabbimin selamı üzerine olsun daima ve inşallah kardeşim benim
Amin!
(Haa... Bir de herkes kendisine yakışanı yapar kardeşim...bunun önüne fazla geçilemiyor bence...insanlar bilgileri ölçüsünde doğru bildiklerini şu an senin yaptığın gibi uygun olan bir dille paylaştıkdan sonra verim çok daha artar. Bak göreceksin.Sabırla kardeşim...)18 yıl önce gönderildi # -
Rami abim hassasiyetiniz çok hoş Rabbim razı olsun.Lütfen bizleri Hakk'a yöneltmekte kimse geri kalmasın.
Hakiki Dost hatayı düzeltmekte yardımcı olandır.
Ayşe ablam durumu çok güzel özetlemiş affınıza sığınarak bende ufak bir ekleme yapmak istiyorum.
Herkes heybesindekini sunar.Herkesin Heybelerini güzeliklerle dolduralım ne dersiniz.Varmsınız bunda birlik olmaya.Ben güzelliklerin peşinde koşmak istiyorum Rabbim bizi güzelliklerle muhattap eylesin.Hakk'a yönelip Hakk'a koşanlardan oluruz inşaallah.
18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim bizim bu sitede amacimizi ve özümüzü korusun..Tek amacimiz burda dularimizi birbirimize faydali kilmak olsun.Rabbim ne olur amac disina cikmamiza izin verme..dostlar biraz ilim ve adap ne olursunuz ...Aysecik cok güzel yazmissin diyecek tek söz kalmamis ..idrak edemeyenin susmasini diliyorum..edep yahu...edeppp Amin.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.