edacım hatta mısın
edaa hatta mısın dua dostumm
(9 mesaj) (3 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
hadı bu duayı denıyleım bıdeee bugun bırıyle konustumm bana dene cok faydalı dedııı 7 gece yatsı namazından sonraaa LAAILAHE ILLALLAHU MUHAMMEDEN RASULLULLAH 1000 TANE tamam mı canım ıns onun nıyetıyle nıyetlınıyosun allah kabul etsınn ıns
18 yıl önce gönderildi # -
sağol arkadaşım kabul olur tabiki allah her duamızı kabul eder ama bazen bizim istediğimizi değil farklı olarak bize verir evet canım bende bu duayı biliyorum ve kabul oluyor okumuştum çünkü geçensene yazın okudum aradan birkaç ay geçti tekrar okudum birisi için kabul oldu fakat tekrardan onu kaybettim elimdeki duaları bitirince bende okucam allah izin verirse çok dua okuyunca arka arkaya sık sık dualar karışıyor ve sıkıntı yapıyor aklınızda olsun arkadaşlar bir duaya niyetlenin bitirin diğerine sonra başlayın inş kabul olur amin
hazıran aslında ben sana sormalıyımsenın bıldıgın etkılı dualraı sen soylermısın gercekten ben cok umutsuz vede mutsuzum3 ay oldu ama hala sese seda yok bende arayamam gruur degıl bu ama ıste arada hıcbır kavga yokken boyle olduuu varsa bıldıgın etkılı dualar lutfenn bana gonderr
bak canım benim ilişkimde yılan hikayesinden beter bunaldım artık çok zor birşey sizleri çok iyi anlıyorum küçüğümmüsün büyüğümmüsün bilmiyorum ama sana tavsiyem sakın arama çünkü daha sonra üzülen yıkılan hayal kırıklığına uğraya biz oluyoruz ben çok aradım hep bende arıcam dedi ama tık yok 10 günden beri bende aramıyorum canım inşallah o beni arıcak bende çok güvenmiştim diğerlerine benzemiyor dedim yaşçada benden büyüktü olur dedim ama hepsi aynıymış güvenemiyorum erkeklere korkuyorum canım ftm nasıl davranıcağımı bilemiyorum artık ben bildiğim yaptığım duaları yollıcam sana
ARKADAŞLARIM KARDEŞLERİM BURDAYIM TYAZDINIZ BANA NEDİR BEN BİLMİYORUM İŞTEYİM :( ÇEVİRGEL NEDİR
ayrıldığımız halde ben hep aradım ama bazen pişman oluyorum yaptıklarıma sinir oluyorum bir ara yeni konu başlatmak istiyorum ve yaşadıklarımı anlatıcam 5 sene önce çok acı çekti şuan ki durumumdan beterdim lütfen oku arkadaşım
HAİRAN FTM ORADAYSANIZ YAZIN NE OLUR.
çevirgel dua arkadaşım giden sevgilinin geri gelmesi için okunuyor 2 sayfa güllü yasinde var edacım
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.