Dostlar Yasin-i Şerif bırakıyorum güzel yüreklerinize. Hepiniz dualarımdasınız. Selam ve dua ile. Herkese hayırlı akşamlar.
*********** Dua Dostlarıma*************
(22 mesaj) (21 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
allah razı olsun senden
18 yıl önce gönderildi # -
AMİN. ALLAH CC RAZI OLSUN VE KABUL BUYURSUN AMİN.
AMİN AMİN ALLAH RAZI OLSUN
ALLAH KABUL ETSİN ALLAH RAZI OLSUN
ALLAH CC RAZI OLSUN VE KABUL BUYURSUN AMİN.
Allah razı olsun kardeşim o güzel yüregine şifa niyetine Lâ ilâhe illallâhü vahdehü lâ şerikeleh, lehül-mûlkü velehül-hamdü ve hûve alâ külli şey'in kadir. Elhamdü lillâhi ve Subhanallâhi ve lâ ilâhe illallâhü vallâhü Ekber. Velâ havle velâ kuvvete illâ billâhil Aliyyil-aziym. "kabul buyur..
ağzına yüreğine sağlık kardeşim bu yasine istanbulda işyeri patlamasında canveren müslüman kardeşlerimiz için amin diyorum rabbim rahmet eylasin sevdiklerine sabırlar versin inşaallah aminnnn
allah rahmet eylesin aminnnnnn
allah kabul etsın senınde dualrın kaubl olsun arkadas
ALLAH razı olsunnn
ALLAH KABUL ETSİN , ALLAH RAZI OLSUN AMİNNN
allah razı olsun kabul etsin amin amin amin
allah kabul etsin.amin.
ALLAH razi olsun
mevlam kabul etsin ve yarinlar sana hayirlar getirsin.yuce mavlamiz seni her turlu ins ve cinnin serrinden ve vesvesinden korusun.amin allah razi olsun.
ALLAH RAZIYIM SENDEN DEDIGI KULLARDAN EYLEYIP HER IKI CIHANDA AFIYETTE CE AHIRETTE CEMALINE DOYA DOYA BAKANLARDAN SEN VE TÜM KARDESLERIMIN OLMASI DUASLIYLA
kalp huzurun için
1 FAtiha 3 ihlas
amin18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun,Rabbim kabul etsin inşallah amin amin amin
allah razu olsun dua dostum
ALLAH KABUL ETSİN ALLAH RAZI OLSUN
YEKRUYE22 ALLAH GÖNLÜNÜN MURADINI VERSİN.DÜNYA VE AHİRET İÇİN ETTİĞİN DUALAR ÖNÜNE GELSİN HAYIRLISIYLA SAĞOL...AMİN .BEN DE OKUYORUM AMA BAZEN YAZMADAN YÜREĞİMDEN SİZLERE GÖNDERİYORUM HATALARIM VARSA DA ALLAHIM DOĞRU ŞEKLİYLE KABUL EDER İNŞALLAH..BENDE YUNUS DUASI GÖNDERİYORUM 10 TANE SEVGİLERİMİ DE KATARAK..AMİN
Allah hepinizden razı olsun. Dilekleriniz ne kadar da güzel Rabbim vesile eylerse ne mutlu bana. İnşallah hakkınızda hayırlı olanı Rabbim tez vakitte sizlere ummadığınız yerlerden sunar, Amin.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.