arkadaşlarım dostlarım dua dostlarım rabbimden ümidinizi kesmeyin..dua ederken rabbimizin kesinlikle duaya icabet edeceğine inanmamız lazım yarım yamalak bi inançla dua etmek pek doğru değil bence rabbimize güvenelim kimden istediğimizi düşünelim önce rabbimden istiyoruz rabbimden bekliyoruz sabrediyoruz ve rabbim dualarımızı kabul edicektir inşallah.. ettiğimiz dualar aslında ilerde yaşayacaklarımızdan bıze bır ipucudur rabbim her daim yardımcımız olsun.. buarada söylemek isterim senelerdir ettiğim rabbiMden istediğim bi duam inşallah gerceklesmek üzere rabbim bı kapı açtı bana ben yine dua ediyorum RABBİM BU KAPIDAN İÇERİYE HAYIRLA GİRMEMİZİ NASİP ETSİN İNŞALLAH ÜMİDİNİZİ KESMEDİĞİNİZ ZAMAN VE ALLAHA İNANIP BUTUN SAMIMIYETLE DUA ETTIGINIZ ZAMAN RABBIM SIZINDE DUALARINIZI KABUL EDER İNŞALLAH AMİN.. BENIM İÇİN DE DUA EDİN NOLUR
SAKIN ÜMİDİNİZİ KESMEYİNNNNNN
(17 mesaj) (16 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
18 yıl önce gönderildi # -
çok güzel yazmışsın zezzzz inşallah gönlündeki hemen olur allah izin verirse amin.bir ricam var derin sayfasına bir bakarmısın birşey yazdım oraya bilgilendirirsen mutlu olurum
AMİN...
amin kardeşim amin rabim kapını sonuna kadar acsın hayırla duaların kabul olsun inşaallah amin dua ve selamla
selamunaleykum.eger ki hayirli olani isteyip biraz sabredersek mevlamiz bize hayirli olani verir.yeterki biraz sabredelim.sabrin sonu selamettir.yanliz dua ederken sadece hayirli olani isteyelim.mevlam yar ve yardimciniz olsun...
dua dostu ZZ, kardeşim Allah razı olsun sizden.
hakiki olanın Rabbimize sığınıp,sadece yüce Rabbimizden dilememiz gerektiğini bizlere hatırlattınız ve sabırlı olmamız gerektiğinide.
Allah duanızı hayırlısı ile kabul etsin kardeşim ümidinizi artırsın.yazınız çok güzel teşekkür ederim.18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun canım
amin amin amin
allah razı olsun inananlardan ve duaları kabul olan kullardan eylesin rabbim bizleri dua ederken tam teslimiyetle yapmalıyız dualarımızı ki kabul olsun dua ve selam ile kardeşim
AMİN AMİN
ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN KARDEŞİM AMİN
ALLAHIM sizlerdende razı olsun rabbim sizinde yardımcısı olsun inşallah
amin amin aminnnnnnnn
allah dualarımızı kabul etsin.dert verip derman aratmasın. amin.
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM
(Dua edenin ya günahı affolur veya hemen hayırlı karşılığını görür, yahut ahirette mükafatını bulur.) [Deylemi]
Allahü teâlâ, Kıyamette, duası dünyada kabul edilmeyen kula (Dünyada ettiğin duana karşılık şu sevapları veriyorum) buyuracak, o kadar çok sevap verecek ki, o kimse, (Keşke dünyada hiçbir duam kabul edilmeseydi) diyecektir. (T.Gafilin)
Allahü teâlâ, dua edeni sever, dua etmeyene gazap eder. Dua müminin silahı, dinin temel direklerinden biridir. Duanın faydaları çoktur. Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki:
(Dua, işlenen günahlara kefarettir.) [İbni Hibban]
(Dua, bela gelirken korur.) [Şir’a]kaynak: http://www.huzuradogru.com/contentid16-73.html
Allah razı olsun
Rabbim hakkında hayırlar ihsan etsin inşallah18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.