YORULDUM DIN KARDESLERIM COK YORULDUM ASLA ISYAN ETMEDIM AMA RABBIM ACISIN BANA YUREGI RAB SEVGISIYLE DOLU BIRIYIM OYLE BIR ZALIME OYLE MERHAMETSIZE DUSTUM BUNUN TARIFI YOK KORK ALLAH TAN KORRKMAYAN DAN DEMISLER BEN BAS EDEMEDIM RABBIM ONLA BAS ETSIN ICIMI YAKTI PARAMPARCA ETTI BEN YARALI BIR CEYLANIM KARACAYIM KOLUMU KANADIMI KIRDI ALLAHIM SORSUN HESAPLARIMI ONDAN BEN BOYLE VICDANI HIC SIZLAMAYAN MERHAMETIN NE OLDUGU NU BILMEYEN BIRI GORMEDIM TUM ANALARA SESLENIYORUM EVLATLARINIZI SEVGIYLE MERHAMET DUYGUSU ILE YETISTIRIN BENIM ESIM BUNLAR DAN YOKSUN KIZI ICI CIRPINAN BIR ANNEYIM BEN 3 YASINDAKI KIZIM YUREGINDE KOCAMAN BIR SEVGI TASIMAYI OGRENDI ESIME 10 YILDA SEVMEYI OGRETEMEDIM BEN BANA YILLARCA HIC ACIMADI SIMDI MINIK SERCEME ACIYI OGRETIYO VE EN KOTUSU CAN KARDESLERIM BUNLARI BILEREK ISTEYEREK YAPIYO YA RABBI YA RABBI DUYBENI GUZEL ALLAHIM ADI GUZEL KENDI GUZEL ALLAHIM ISTEYIP TE VERDIGIN ZAT LAR HATRI ICIN ISTIYORUM SENDEN DUALARIMI KABUL EYLE VE TUM CARESIZ SANA EL KALDIRMIS TUM DIN KARDESLERIMIN DUALARINI BOS CEVIRMEEE AMIN YARALI KARACA
HAMDIM YANDIM PISTIM YARABBI SEN AYDINLIGA CIKAR BENI ARTIK
(3 mesaj) (3 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ALLAH yardimsin olsun dua kardesim insallah en kisa zamanda hersey yoluna girer
sabirli ol18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH yardimciniz olsun
zor bir imtihan, ama el açip ALLAH'tan istemeye devam edin, bu yola kavusmus olmak da güzel ve bu dualara bizlerde katiliyoruz yüregi yanarak
ne desem acinizi hafifletmez, RABBIM sabir versin , dertleriniz uçup gitsin INSA'ALLAH
esinizin kalbine dogruyu bulmayi koysun INSA'ALLAH
sabredin, ALLAH katinda degerlidir sabriniz duaniz hatta sesiniz ki, devamli dua eden biri haline gelmissiniz
hersey düzelir BI IZNILLAH
yeter ki Ondan ayrilmayalim
bizler dualarla buradayiz INSA'ALLAH
kalp huzurunuz için, ve yavrunuzun günahsiz tertemiz kalbi hürmetine, RABBIM feraha &
ulastirsin INSA'ALLAH
1 Fatiha 3 Ihlas18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.