DAHA ONCEDE YAZMISTIM DUALAR ETTINIZ SAOLUN DIN KARDESLERIM AMA OLMUYOR SANKI BUTUN KAPILAR KAPALI NEYE EL ATSAM KURUYOR NE VAR ANLAMIYORUM BUTUN KAPILAR YUZUME KAPANDI SANKI 4 DUVAR ARASINDA AYDINLIGA CIKMAYA CALISAN KUS GIBI CIRPINIYORUM YERSIZ CIRPINDIKCA BATIYORUM NEDENINI ANLAMIYORUM ANLAM VEREMIYORUM NASIL YAPICAM BU KAPILARI ACMANIN SESIMI RABBIME DUYURMANIN YOLU YOKMU NASIL ACIL SESIMI DUYURABILIRIM BANA EN GUCLU DUALARINIZI OKUYUN NE OLUR ANLATILMAZ SIKINTILAR ICINDEYIM BIR YOL BIR NEFES DIYE HAYKIRIYORUM HEP COK ZORLANIYORUM ALLAH ASKINA BANA YOL GOSTERIN VE DUA EDIN DAYANMASI COK GUC
KORKUYORUM GIT GIDE BATIYORUM YARDIM BIR ISIK LUTFEN
(33 mesaj) (25 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
HEP BIR SIKINTI HADI KOTU SEYLER OLACAKKEN HISSEDERIZ YA HEP SIKINTI CIKIS YOLU YOK ARIYORUM KALBIMDE BIR ACI SIZI VESVESEMI BILMIYORUM BILDIGIM TEK BIRSEY VARKI ONUM KARANLIK ACAMIYORUM NE YAPARSAM YAPAYIM HALBUKI BIR ACILSA BIR ACABILSEM KITLI KAPILARI
18 yıl önce gönderildi # -
her karanlığın ardından güneş doğacktır....hiç merak etme....allah yar ve yardımcın ola
kardeşim duayı bırakma olmadı deme hayırlı ise rabbim sana nasip eder zaten yok değil se de sana başka yerden hayır kapıları açılır rabbim sana en yakın zamanda ışık tutsun feraha çıkarsın ne istiyosan kabul etsin sana bizim dualarımızdasın senin için 3 ayetel kürsi okuyorum rabbim kabul etsin üzme kendini rabbimize sarıl o ne güzel vekildir herşeyin çaresi ondadır allaha emanet ol kardeşim
ne derdin var bilemiyorum?? ama kapılar kapalı diyorsun ben başlık açtım rızık ve kısmet açıklığı diye salavat var orda bak onu uygula istersen..belki faydası olur..
allah yar yardımcın olsun18 yıl önce gönderildi # -
sevgili sernay,aynen aynen senin gibiyim belki daha kötü durumdayım..gerçi herkesin zorluğu kendine.tabi k, yaşayan bilir allahım yanında yar ve yardımcın olsun senin benim tüm zorda olanların ..saptırmasın sapıttırmasın kötülerin eline düşürmesin derdini veren allahım dermanını da verir inşallah.başkasına muhtaç ettirmesin inşallahya nafi ya nafi ya nafi..........elif allah mim muhmmed tez selamet inşallah allahım ailemize sevdiklerimize konu komşumuza utandırmasın kul hakkıyla karşısına çıkarmasın akıl sağlığımızı ruh ve beden sağlığımızı korusun rabbim ...sağlıklı olunca da çabalama gayreti ve hayırlı iş kapılarını rahmet kapılarını şans kapılarımızı açsın rabbim..amiiiiiiiiiiiiin hadi benden sana 10 yunus duası rahatla man için.amiiiiin
SERNAY KARDEŞ YÜREĞİNİN SERİNLEMESİ İÇİN 1 AYETEL KÜRSİ,3 İHLAS 1 FATİHA OKUDUM.ALLAH SENİ TEZ VAKİT FEREHA KAVUŞTURSUN.ASLA ÜMİTSİZ OLMA GECENİN EN KARANLIK ANI SABAHA EN YAKIN OLANIYMIŞ.İNAN SIKINTILAR İNSANI ALLAH'A DAHA YAKLAŞTIRMAKTA VE RUHUNU DAHA GÜÇLÜ KILMAKTA İNŞALLAH BUNLARI ATLATTIĞINDA ÇOK DAHA KUVVETLENDİĞİNİ GÖRECEKSİN,AYRICA ÇEKİLEN HER SIKINTIDA İNSANIN GÜNAHLARINA KEFARET OLUP DERECESİNİ ARTTIRMAKTAYMIŞ.SÜREKLİ DUA ET VE SALAVAT OKU MUTLAKA KAPILAR AÇILMAYA BAŞLAYACAKTIR.
ALLAH RAZI OLSUN KARDESLERIM INSALLAH DUALARINIZ VE DUALARIM KABUL OLUNUR ALLAH GONLUNUZDE NE VARSA NE ISTEGINIZ VARSA TEZ ZAMANDA GERCEKLESTIRSIN INSALAH ALLAH KIMSEYI UMITSIZ ISIKSIZ BIRAKMASIN YOL GOSTERMEDEN BIRAKMASIN INSALLAH HEPINIZE YARDIMCI OLSUN ICIM KAPKARANLIK
ALLAH CC YARDIMCIN OLSUN ELİNİ HİÇBİR ZAMAN BIRAKMASIN...RABBİM KALPLERİ SIKILMIŞ RUHLARI DARALMIŞ TÜM KULLARINA YARDIM ET.. AMİN..
SELAM VE DUA İLE
Allahım sernay kardesimi selamete çıkar gönlünün darlığını gider büyük büyük ferahlık kapıları aç yüzüne. merhametin hepimizle birlikte sernay kardesimizide kuşatsın.
Allahumme salli ala Muhammedin ve ala al-i Muhammed.AMİN AMİN AMİN ..18 yıl önce gönderildi # -
allah yardımcınız olsun rabbim sıkıntılarınızı tez zamanda gidersin, inşallah hasbünallahü venimel vekil..
Allah mâşuk, Allah yâr, Gayrısı sinede bar,
Eremezsin biryere huzura varmayınca...Rabbim yar ve yardımcınız olsun kardeşim. Tez vakitte feraha kavuşursunuz İnşAllah. AMİN. Hasbinallahi ve ni'mel vekil.
kapali rizik kapilarimizin ;ticaret yollarimizin,nasiplerimizin,kismetlerimizin,gonul kapilarimizin,sevgi kapilarimizin,kapali olan kismet kapilarimizin acilmasi niyetiyle,rabbimin kelami hurmetine,kelamini zikretmeye niyet ettim HASBUN ALLAH VENIGMEL VEKIL BISMILLAHIRRAH MANIRRAHIYM,gulhu verrahmanu amennabihi ve aleyhi tevekelna KEEF HE YE AYN SAAD (MERYEM SURESI 1 AYET)allahim zekeriyaya verdigin rahmetten bizede ver yarabbi(rizik kismet hayirli evlat,helal kazanc vss vsss)SUARA SURESI1 2 3 AYAT(haa mim ayn sin gaf :sen ve senden onceki peygamberlere boyle vahy ettik YASIN 58: selamun gavlen min rabbir rahiym,merhametli ve sefkatli rabbimin inanan kavimlere selam ve selameti vardir,ALI IMRAN 72 73 ayetlerini bol bol oku kardesim ririk ve kismet kapilarinin acildigini goreceksin ,
ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLUYODUR MUTLAKA.. OLUCAKTIRDA.. HER ZAMAN İNSALLAH.. RABBİM FERHA SELAMETE ÇIKARSIN
DUA EDERKEN İLK ÖNCE ALLAH TASVVURUMUZU Bİ GÖZDEN GEÇİRMEMİZ LAZIM SERNAY KARDEŞİM SESİMİ ALLAHA NASILDUYURACAĞIM DİYOR YANLIŞ BİRDÜŞÜNCE BENCE ALLAH ÖYLE BÜYÜK BİR ALLAH Kİ SENİN SESİNİ DUYMAMA İHTİMALİ BİLE YOK BUNDAN EMİN OLMALISIN Kİ TAM TESLİMİYETLE DUAN KABUL OLR İNŞALLAH VAZGEÇMEK YOKISRALA İSTE DUA KAPISINI ÇALAN ABU KAPI AÇIKIR AMA İSTERSE BİREY BUKAPIDAN İÇERİ GİRER.BİRÇOCUĞUN ANNESİNE BANA ŞUNU AL DERKEN YALVARMASI GİBİ ALLAHA YALVARMALIYIZ.
DEĞERLİ KARDEŞLERİM BEN BU SİTEYE YENİ ÜYE OLDUM SİZE DUA KONUSUNDA ÇOK ÖNEMLİ BİR KİTAP TAVSİYE EDECEM İNANIYORUMKİ DERİNDEN SARSILACAKSINIZ BİR ÇOĞUMUZ GERÇEK ANLAMDA DUA EDEMEDİĞİMİZİ ANLAYACAK MUTLAKA OKUYUN KİTAP ADI:DUA DR.ALEXİS CARREL DR.ALİ ŞERİATİ BİRLEŞİK YAYICILIK
TAVSİYE ETTİĞİM DUA KİTABINDAN KÜÇÜK NOTLAR:TÜM GÜCÜNLE BELLEK VEARZUNLA VE GÜCÜNÜN DORUĞUNA KADAR İSTE.TIPKIBİR ÇOCUĞUN ANNESİNDEN ISRALA İSTEYİŞİ GİBİ İSTE.DİL KENDİ İŞİNİ YAPARKEN BEYİN VE KALP BAŞKA ŞEYLERLE MEŞGUL OLMAMALI.
SEVGILI SERNAY BURDA HEPIMIZIN AYRI AYRI DERDI VAR RABBIM SANA DA BIZLERE DE YARDIM CI OLSUN HERKESIN DERDI KENDINE DAG MIS YARABBIM OLMAZLARIMIZI OLDURSUN CANIM KARDESIM SIZLERI OKURKEN ICIM SIZIM SIZIM SIZLIYO BENDE BOGULUYORUM SIZLER GIBI COK IYI ANLIYORUM
KARDEŞİM HER GECENİN BİR SABAHI VAR ALLAHIN İZİNİ İLE RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN
Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki:
(İstiğfara devam edeni, Hak teâlâ, her türlü sıkıntı ve üzüntüden uzaklaştırır, geçim darlığından da kurtarır, ferahlığa çıkarır, ummadığı yerden rızka kavuşturur.) [Nesai](Her gün sabah akşam yedi kere, "Hasbiyallahü la ilahe illahü aleyhi tevekkeltü ve hüve Rabb-ül arşil azim" okuyan, dünya ve ahiret sıkıntısından kurtulur.) [İbni Sünni]
(La havle ve la kuvvete illa billah okumak, 99 derde devadır. Bunların en hafifi sıkıntıdır.) [Hakim]
(Sıkıntıya düşen veya borçlanan, bin kere "La havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim" derse, Allahü teâlâ işini kolaylaştırır.) [Şir’a]
(Sıkıntılı iken “Hasbünallah ve ni’mel-vekil” deyiniz!) [İ. Merdeveyhi]
(Yasin okuyanın sıkıntısı gider.) [Deylemi]Kaynak: http://www.huzuradogru.com/contentid16-108.html
Mevla yar ve yardımcı olsun inşallah
canım allah yardımcın olsun dualarımızda olacaksınn allah biran önce olduğun sıkıntıdan kurtarsın feraha çıkarsın inşallah amiiin
3 ayetel kürsi
3 ihlas
30 ya fettaah okuyorum18 yıl önce gönderildi # -
Allah yar ve yardımcın olsun kareşim ne dielğin varsa Rabbim kabul eylesin bende senin için 5 tane Fatiha okudum. sıkıntılarınddan tez zamanda kurtul inşallah.
3 Salavat: Cezallahü anna muhammeden ma hüve ehlüh* 3İhlas 3 Yunus Peygamberimizin duası, 10Kelime-i tevhid 10 Elhamdulilah,Kurban oldugum güzel Rabbim hakkında hayırlısı neyse onu versin hayırsızlarıda hayra çevirsin sana bi çıkar yol tez zamanda göstersin yüzünü güldürsün inşallah amin amin amin..
ALLAH SENİ BİRAN ÖNCE SIKINTIDAN KURTARSIN. FERAH KAPILARI AÇSIN. AMİN
slm kardesim heryerde yardim yerleri var bu kadar zorda isen neden muraacat etmiyorsun Elhamdülillah türk milleti duyarli insanlar sabah ya Rezzak tesbihini cok cek Allah yardimcin olsun amin
hepinizden Allah razi olsun umarim bu dualariniz duyulur insallah yardim yerleri var dimi Allah kimseyi dusurmesin ben kendim icin degil inanin Allah ima bin sukur suan maddi anlamda kendim icin sikintim yok sadece annem ve kucuk kardeslerim icin istiyorum onlardan cok uzaktayim sirf onlari feraha kavusturmak icin ulkemden kopup ezansiz memlekete yerlestim sirf onlar icin burda anlatilmasi cok guc cevremde hicbir derdi olmayan insanlar var bazen okadar ozeniyorumki sanki secilmis gibiyim anlatamam yasamadan anlayamassiniz ben burdan amcalara dayilara diyorumki yegenlerinizi birakmayin sahipsiz kaldiklarinda eli kolu olun hasretcim dusenin dostu olmaz lafini cok guzel yasarak anlamis bir insanim yardim yerleri ise ulkemi terk etmeden once universite okurken cok gittik ama ..... neyse sorun bunlar degil suan arkadaslar bende gecmise dondum bir an ama bu dualariniz benim gozlerimi dolduruyor o kadar seviniyorumki dualarinizi okuyupta gercekten dunyalar benim oluyor sanki Allah imda sizi mutlu etsin ben artik ulkemden ayri yasamak istemiyorum eski gunlere cektiklerimi cekmemek icin donmuyorum savasiyorum dertlerimle yasimdan buyuk dertlerle bogusuyorum Allah ima bin sukur cogu kismini Rabbime sukur astim Rabbim izin verdi ama bitmiyor hala tam bitti derken hersey basa donuyor simdi bu yazmakla anlatilamaz gercekten yasamak lazim anlamak icin eger Rabbim bu guzel dualarinizi ve benim dualarimi kabul ederse bende nefes alabilecegim insalah hepinizden Allah razi olsun kardeslerim ahirette insallah bulusuruz Allah gonlulunuzdekini tez zamanda versin insallah
KARDEŞİM ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN ONDAN BAŞKA SIĞINACAK MEDET UMACAK BİR ŞEYİMİZ YOK ALLAHTAN HİÇ BİR ZAMAN UMUDUNUZU KESMEYİN
Allah sıkıntını en kısa sürede gidersin kederinin sevince dönüştürsün.. umudunu yitirme Hak Teala herşeye kadir.. dualarımız seninle..amin
SAOLUN ALLAH RAZI OLSUN HEPINIZDEN BU KONUNUN DUZLME IHTIMALI VAR ARKADASLAR YARIN VEYA BUGUN HABER GELICEK BIZLEREDE DUANIZDA YER VERIRMISINIZ VE BU KONU BIZIM ICIN COK ONEMLI YAZDIGIMDANDA ONEMLI BAZI SEYLERI ACIKLAYAMYORUZ BILIYORSUNUZ KARDESLERIM BIR KEZ DAHA BU ONEMLI OLAYIN HAYRA CEVIRILMESI ICIN SIZDEN DUA ISTEYEBILIRMIYIM ALLAH RIZASI ICIN ESIRGEMEYIN DUALARINIZI ALLAH HEPIMIZE YAR VE YARDIMCI OLSUN ZOR DURUMDA OLANLARI KURTARSIN INSALLAH BEKLICEM DUALARINIZI SIRF BU OLAYIN HAYRA DONUSMESI ICIN EGER ISTEDIGIM GIBI OLURSA GERCEKTEN BUTUN AILEME NEFES ALDIRABILECEGIM YOKSA BEN BURDA AILEM ORDA COK KOTU SEYLER OLUCAK DUA EDIN BIZE NE OLUR ARKADASLAR YANI KISACA BU SIKINTILARIN GIDEREBILMESI ICIN BIR YOLA BASVURDUK INSALLAH OLUR DUA GONDERIN BANA LUTFEN HEPINIZE ALLAH TEZ ZAMANDA DERMANLAR CARELER NASIP ETSIN INSALAH
amin güzel kardeşim allah yar ve yardımcın olsun ayıpspız aydınlığına çıkarsın inşallah 33 sübhanallahi ve bi hamdihi 33 elhamdülillah 33 allahuekber allahım kabul etsin amin..
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.