Belki yaşadıklarım beni olgunlaştırdı bilmiyorum ama böylesi acıyı kimsenin yaşamasını istemem bak kardeşim yaşadığın dert ne ise eger hastalık ve ölüm değilse hiç üzülme herşey kazanılıyor şu fani dünyada herşeyde bir hayır vardır herzaman daha kötüleri yaşamadım diye şükret inan bana çokda acı sıkıntılar vardır zaten niyetin olmayacaksa varsın olmasın demekki yüceler yücesi cc ALLAH sana nasip görmemiş başka niyetlerde bulun üzülme bukadar düşünme yardım et sevindir bu mutluluk senide sevindirecekdir sorunların çözülecekdir dua et RABİM le konuş kabristanlara bak kimler gelmiş kimler gecmiş ne gereksiz sıkıntılar yaşamışlar bunları düşün hayırlı akşamlar
KORKUYORUM GIT GIDE BATIYORUM YARDIM BIR ISIK LUTFEN
(33 mesaj) (25 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
tabiki mutlaka cok aci ceken kardeslerim var biz olumude yani agir seyleri de ailemle birlikte yasadik hamdolsun bu kadarina bu durum au an yasadigim sikintilarin baslangiciydi dedim ya anlatmak zor benimki tamamen yardim annem ve kardeslerim kaldi tek basina onlardan cok uzagim etrafimda insanlar var ve duseni Allah tan baska dostu yok bunu bilirsiniz malesef kardeslerimin ikisi kucuk esime laf anlatamiyorum bu konuda annem borc icinde yani bu en iyi olanlari bu duruma gelene kadar neler neler yasandi bunu bir Allah birde ben bilirim mutlaka bizlerden daha cok sikintida olan derdi olan din kardeslerim vardir Allah hepsine yardimci olsun insallah tez zamanda fakat bu sorunun kucumsenecek tarafi kalmadi sirf bu yuzden yuvam dagilacak ben ona uzuluyorum ve ben hicbirsey yapamadan kimmbilir bu ulkede yapayalniz ne yapicam yani durum vahim yuzeysel yazdigim icin kimse anlamiyor anlatmaksa cok zor benim icin sizden Allah rizasi icin dua istiyorum sadece Alah hepimizin yardimcisi olsun insallah
18 yıl önce gönderildi # -
allahim yardim etsin
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.