Dostlar,yürekleri Allah sevgisiyle coşan güzel insanlar,sizleri tanıdığım için çok mutluyum.Ben yüreği aşk acısı ile dolu bir insanım,ismim Arzu sevdiğim adam Ekrem'e kavuşmak için gece gündüz Rabbime yalvarıyorum onunla mutlu bir yuva kurmak dileğim.Bu dileğime siz de destek olurmusunuz?
YA VEDUD YA VEDUD YA VEDUD BENİ SEVDİĞİME KAVUŞTUR
(14 mesaj) (9 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
hayirlisi olsun
18 yıl önce gönderildi # -
hayirliysa Allah tekrar birlesmenizi nasip eder insallah
Ya Vedud Ya Vedud Ya Vedud..
En çok seni sevmek isteriz Ya Rab..Sen izin vermesen nefes dahi alamayacak aciz kullarınız..Dualarımızı kabul edecek ancak Sensin,sana açtığımız aciz ellerimizi boş geri çevirme,tüm sevenleri kavuştur..Gönüllerdeki yaraları ancak Sen iyileştirirsin.Senden başka ilah yok.Şüphesiz Sen herşeye gücü yetensin, hayırsızımızı hayra dönüştür, hüznümüzü sevince dönüştür,dindir acılarımızı Ya Rabbi..amin amin amin Ya Rabbel arşıl azim..18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim gönlünüzde olanı hakkınızda hayırlı kılsın, hakkınızda hayırlısını gönlünüze güzel eylesin inşaAllah.
amin
amin amin amin dostlar yüreğinize sağlık Allah razı olsun
amin amin amin rabbim sana hayırlı mutlu huzurlu bi yuva nasip etsin kardeşim sevdiğinle muhabbetinizi artırsın sizi birbirinize yakıştırsın olmazlarını oldursun selametle allaha emanet ol
Allah hepinizden razı olsun,tüm dua dostlarının Rabbim yar ve yardımcısı olsun,herkesi muradına erdirsin
HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH...
amın amın amın
amiiiin
3 Salavat Cezallahü anna muhammeden ma hüve ehlüh* 3İhlas 3Yunus Peygamberimizin duası, 10Kelime-i tevhid 10 Elhamdulilah,Rabbim hakkında hayırlı neyse onu versin hayırsızları hayra dönüştürsün içini rahatlatsın yüzünü güldürsün inşallah amin amin amin...
amin amin amin Allah razı olsun derin kardeş ,okuduğun dualar yüzü suyu hürmetine Rabbim beni Ekremime kavuştursun onunla mutlu bir yuva kurmayı nasip etsin,Rabbim senin de ne muradın varsa versin inşallah.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.