HERKESE SON KEZ MERHABA,
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ
قَالَ رَبِّ اشْرَحْ لِي صَدْرِي
وَيَسِّرْ لِي أَمْرِي
وَاحْلُلْ عُقْدَةً مِّن لِّسَانِي
يَفْقَهُوا قَوْلِي
"Ey Rabbim!" İçimi Senin aydınlığınla genişlet; görevimi bana kolaylaştır; dilimdeki düğümü çöz ki söyleyeceklerimi tam olarak anlayabilsinler” amin.
MÜSLÜMAN MÜSLÜMANA HİÇ ZULÜM YAPAR MI ?
Bu siteye ilk girdiğim geçen gün baya güzel demiştim, ne mutlu sadece dua dolu bir site buldum diye sevinmiştim.
Erken konuştuğumu dün gece fark ettim ve bir daha bu siteye girmemeye karar verdim.
Çünkü artık aynı sözleri duymaktan aynı yazıları okumaktan midem bulandı. Hep aynı konular, hep aynı aşk ( sözde aşk ) acıları. Bütün isyanımla haykırıyorum ARTIK YETEEEEEEERR…..
Bir derdini kederini, kırk gün sadece ALLAH’la paylaşana kimseye sezdirmeyene ALLAH(c.c.) büyük lutuflarda bulunurmuş. Sizler neden bu kadar cahillikte ısrar ediyorsunuz bilmiyorum. Kaldı ki sözkonusu olan sevmek ve sevilmek hakkında diyeceklerim var.
Gönül yarası, aşk acısı adı ne olursa olsun, mahremdir sevmek anlatılmaz herkese,
gerçekten aşkı sevmeyi bilenler anlatmaz acılarını.
Yaşlarınız kaç olursa olsun, özellikle kız arkadaşlar ben okumaktan bıktım sıkıldım, siz bıkmadınız mı aşk acılarınızı anlatmaktan, yazmaktan her dakika başı yok sevdiğime kavuşayım dua bilen var mı, yok ben çok üzgünüm yardım edin, şöyle dua edeceksin, ben şunu yaptım bunu yaptım şu gün şöyle bu gün böyle oku, yeter artık, yeter artık,
YETEEEERRR
NE KADAR AŞIK BİR MİLLETİZ BİZ !
Ben bir konu açmak için bile kılı kırk yararken yanlış bir şey yazmamak için çaba harcarken sizler ne kadar basit bir şekilde çoğu gelip geçecek olan aşklarınız için konu başlıkları açmaya cesaret edebiliyorsunuz. Kaç kere uyarılar geldi, illa size haykırmak mı lazım sanırım öyle, sitenin kurucularının kibarca uyarılar göndermelerine, ikazlarına hiç aldırış etmediniz. Onların yapamadıklarını ben yapmak istedim.
ben dayanamıyorum artık bu yaptıklarınızı kaldıramıyorum, bir Müslüman evladına layık şeyler yapmıyorsunuz.
BU SÖZLERİM HAKARET DEĞİL ARTIK KENDİNİZE GELİN HAYKIRIŞIDIR.
Sizler kendinizi ne sanıyorsunuz, biraz etrafa bakın, etrafa derken dünyaya bakın açın gözlerinizi hem de dört açın, dünyanın dört bir yanındaki yaşıtlarınıza ve daha küçüklere bir bakın, daha konuşmayı öğrenmeden ölen yavrulara bakın, oyun oynamayı bilmeden savaş içinde doğup yaşamaya çalışan ama yaşayamayan, bütün sevgilerini aşklarını gerçek dünyaya bırakan nefislerini öldüren din kardeşlerimize evlatlarımıza bir bakın, hiç mi aklınıza gelmiyorlar. Dualardan bahsediyorsunuz EVET SADECE KENDİNİZ İÇİN... ONLARA DA DUA EDİYOR MUSUNUZ? Ediyoruz ama napalım, diye mi ediyorsunuz ?
Aşk acılarınız din kardeşlerimizin acılarına galip geldi öyle mi ?...
Bir lokma ekmek bulamayan çocuklarımızı gördünüz mü hiç, mahallenizdeki muhtaçların kaç kişi olduklarını biliyor musunuz? Tanımasanız bile, hastanelere ziyarete hiç gittiniz mi? Sadece moral olmak için gidip de duam var size bende yanınızdayım dediniz mi…
Daha çok şey var ama ben yazmaya utanıyorum artık, anlayan anlasın anlamayan da anlamasın umurumda değil.
BAZILARINIZ İSYAN ETTİREN DUA DOSTLARI DİYE HAFIZAMDA YER ETTİNİZ, ALLAH(C.C) CÜMLEMİZİ ISLAH ETSİN… YİNE DE BEN HAKKIMI HELAL ETTİM SİZLERE.
Ve onlar, Allah'ın dilediği dışında, öğüt alamazlar. Sakındırmaya ve affetmeye ehil olan O'dur. (müderris 56)
Allah'dan başka ilah yoktur. Onun ortağı da yoktur. Mülk onun, hamd O’nadır. Öldürür, diriltir. O’(c.c) her şeye kadirdir. Allah'ı tesbih ederim. Hamd O'na aittir. Allah’dan başka ilah yoktur. O’(cc.) en büyüktür. Güç ve kudret ancak yüce Allah vasıtasıyladır. Allahım! Beni, anamı, babamı ve bütün erkek-kadın müminleri hesap gününde bağışla..
Biz bilemedik Rabbim ve sana layık bir kul olamadık, dünyanın geçici süsleriyle aldandık. YA RABBİ! SEN AFFI SEVERSİN, SEVEREK AF EDERSİN BENİ DE AF EYLE..
SİTENİN KURUCALARINA SESLENİYORUM !!!
ALLAH(C.C.) RIZASI İÇİN LÜTFEN, BENİM ADIMI BU SİTEDEN SİLİN,
SELAM VE SELAMETLE…
SELEN E.YİĞİT