dünyada zulum gören ,çaresiz kalan müslüman kardeşlerimiz için 100 ihlas
dünyada ki zulum gören müslüman kardeşlerimiz için herkes dua etsin..
(12 mesaj) (12 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
amin allah razı olsun
18 yıl önce gönderildi # -
amin Allah cc razı olsun sizlerden... Rabbim yar ve yardımcıları olsun... Allahım onları yalnız bırakma...kullarını zalimlere karşı birleştir...amin.
100 IHLAS TUM DUNYADAKI CARESIZ,ZULM GOREN,DUA YARDIMI BEKLEYEN MUSLUMAN KARDESLERIME,ALLAH KABUL ETSIN,Amin.
aminnnnnnnnnn
allah zalimlerin yüreğine merhamet duygusunu versin. amin
ALLAHIM sen dünyadaki tüm müslümanlarin yardimsici ol onlari seytanin serrinden kötü insanlardan koru ve kolla AMIN
ALLAHIM ZALİMLERİN KALBİNE MERHAMET VER ONLARI ISLAH ET RABBİM.. ZALİMİN ZULMÜNÜ GÖRENLERE VE BU YOLDA ÖLENLERE SEHİTLİK MERTEBESİNİ NASİP ETSİN RABBİM İNSALLAH
allah razı olsun biz şimdi rahttayız oysaki ne eziyet çeken kardeşelrimiz var masum rabbim onlara yardım eylesin dualarımızı onlarad gönderiyoruz allahım sen büyüksün onlara yardım eyle rabbim kimseyi zalimlerin eline düşürmesin amin
allah razı olsun zulüm gören tüm müslüman kardeşlerimizin rabbim her daim yar ve yardımcıları olsun onları zalimlerin elinden tez zamanda kurtarsın zalimleri de ıslah etsin onlara öyle bir dert versin ki bizim kardeşlerimizi unutup kendi dertleriyle boğuşsunlar
Rabbim yar ve yardımcı olsun
tez vakitte rahmetiyle selamet ihsan etsin inşallahEy Rabbimiz, unutur veya hataya düşersek bizi sorumlu tutma, bizden öncekilere yüklediğin gibi bize de ağır bir yük yükleme! Ey Rabbimiz, bize gücümüzün yetmediği işleri de yükleme, bizi affet, bizi bağışla, bize acı, sen bizim Mevlâmızsın. Kâfirlere karşı bize yardım et! (Bekara 286)
Amin...Amin...Amin...
Ey Rabbimiz, unutur veya hataya düşersek bizi sorumlu tutma, bizden öncekilere yüklediğin gibi bize de ağır bir yük yükleme! Ey Rabbimiz, bize gücümüzün yetmediği işleri de yükleme, bizi affet, bizi bağışla, bize acı, sen bizim Mevlâmızsın. Kâfirlere karşı bize yardım et!
Rabbim sen zulüm gören müslüman kardeşlerimize yardım et. Onları kafir azabından kurtar.Mübarek yerlerimizi, emanetlerimizi içerden dışardan gelebilecek her türlü beladan koru.
AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.