amin kardeşim amin
DUADOSTLARI HATİM İNDİRİYORUM MAHRUM KALMAYIN SADECE TIKLAYIN nozgen
(119 mesaj) (55 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
kendini çok şanslı kullar arasında gör çünkü bu kadar güzel yürek kolay kolay kimsede bulunamaz...rabbim gönlündeki muradı versin...seninli birlikte bizimkinide versin...hatmini allahım kabul eder inşallah...AMİN AMİN AMİN
18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM
AMİN AMİN AMİN
BİZİ DE KATARMISIN DUALARINA İNŞALLAH18 yıl önce gönderildi # -
amin allah gönlüne göre versinn
Amin amin amin.. Allah cc kabul etsin güzel kardeşim, indirdiğin hatim hürmeti için tüm dularını kabul buyursun..tüm sıkıntılarını gidersin, gönlünün muradını versin inşallah..
Allah kabul etsin
Rabbim rahmetiyle kuşatsın inşallah18 yıl önce gönderildi # -
amin amin amin Allah kabul etsin yüreğine sağlık,Rabbim bu hatimden beni de nasiplendirsin inşallah.Allah yar ve yardımcın olsun.
RABBİM HEPİNİZİN DUALARINI KABUL BUYURSUN ALLAHIM MİLYONLARCA KEZ SIKINTILARINIZI TEZ ZAMANDA GİDERSİN RABBİM DUALARIMIZI HATİMLERİMİZİ KABUL ETSİN
RABBİM HEPİNİZİN DUALARINI KABUL BUYURSUN ALLAHIM MİLYONLARCA KEZ SIKINTILARINIZI TEZ ZAMANDA GİDERSİN RABBİM DUALARIMIZI HATİMLERİMİZİ KABUL ETSİN
DUA DOSTLARI KARDEŞLERİM SİZLERDEN SADECE HATİMİME AMİN DİYEREK KATILMANIZI BEKLİYORUM MEVLAM İŞAALLAH KATINDA MAKAMINDA KABUL ETSİN
BU BİR HAFTA BOYUNCA İNDİRCEM HATİMİME SİZLERDEN AMİN DİYEREK İŞTİRAKINIZI BEKLİYOM DUA DOSTLARI KARDEŞLERİM*
AMİN KARDEŞİM YÜREĞİNE DİLİNE SAĞLIK. ALLAHIMMM KABUL ETSİN İNŞALLAH
DUA DOSTU KARDEŞLERİM KİMİN KİME DUASI KABUL OLUNUR BİLİNMEZ RABBİM TÜM MADDİ VE MANAVİ SIKINTILARIMIZI FERAHA KAVUŞTURSUN AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
allah kabul etsin kardeşim,allah bin kere razı olsun,yüreğinin temizliği kadar allah ne muradın varsa versin.Dilerim yüce allahım hepimizin tüm dualarını tez vakitte hayırlı bir şekilde kabul eder.
İŞAALAH KARDEŞİM İŞAALLAH
EVET DUA DOSTU KARDEŞLERİM SADECE AMİN DİYECEKSİNİZ
HEPİNİZİ BEKLİYORUM BU HATİMİME BUYRUN BEREKET SOFRASINA AMİN DİYELİM ALLAHIM SİZİN MURADINIZI DA TEZ SAATTE VERSİN RABBİM HERŞEYE KADİR YAPILAN DUALAR AMİN DİYEN DİLLERDEN BOŞ DÖNMEZ BİHÜRMETELLİL ALEMİN AMİN AMİN AMİN*
amin amin amin
allah hepinizden razı olsun
evt dua dostları sadece amin diyeceğiz
yapılan bu hatim tüm sıkıntılarımıza derman olsun işaalah
sizlerden amin demenizi beklicem rabbim hatimimi makamında kabul etsin
allah kabul etsın nozgen ne mutlu sana canı gonulden dıyorum rabbım kabul etsınnn bazen kelımeler yetmıyooo nasıl dıyım cok mutlu oldum ınanamazasın ben bırı dua edınce cok mutlu oluyorum dua dostum
BENDE ÖYLE OLUYORUM *FTM* KARDEŞİM DUA NEKADAR BÜYÜK Bİ ZENGİNLİK ALLAH DUA LARIMIZDAN EKSİK ETMESİN BİRBİRİMİZİ ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM AMİN TÜM SKINTLAR İÇİN AMİN
dua dostlarına dua ettını bılıyorum ama benım ıcınde ozel dua edermısın dua kardesımm ıcımden geldııı allah razı olsun rabbım gonlunden gecen hakkında hayırlı olan butun dualrını kabul etsınn
ALLAH IM SENDEN RAZI OLSUN ARKADAŞIM DİLİNE YÜREGİNE SABRINA SAGLIK ALLAH KABUL ETSİN
Allah binkere razı olsun kardeşim. Tüm dua dostu kardeşlerimin dualarını Rabim kabul etsin. Amin Amin Amin
TABİİ EDERİM *FTM* KARDEŞİM NİYE OLMASIN ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN ALLAHHIM TÜM DUALARIMI EN KISA ZMANDA KABUL ETSİN İŞAALLAH RABBİM DUASIZ BIRAKMASIN
YARABBİM SENDEN BAŞKASINA BÜGÜNE KADAR EL AÇMADIM BANA SON NEFESİM DAİL OLMAK ÜZERE AÇTIRMA YARABBİM ALLAHIM SENDEN HAY SIFATINLAN YAZELCELALİ VEL İKRAM DEYİP YA VEHHAP SIFATINLA BANA AÇILAN ELLERİ BOŞ ÇEVİRMEM DİYOSUN RABBİM ŞURADA AMİN DİYENLERİN VE SENİN EN SEVDİKLERİNİN YÜZUSUYU HÜRMETİNE KABUL ET ALLAHIM KABUL ET ALLAHIM
ALLAHIM SEN HASBÜNALLAHÜ VENİMEL VEKİL VENİMEL MEVLA VE NİMEL MASİR YARABBİM SEN VEKİL OL BİZLERE DUALARIMIZI KABUL ET ALLAHIM Bİ HÜRMETELLİL ALEMİN AMİN
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.