ALLAH RAZI OLSUN.ALLAH GÖNLÜNDEKİ TÜM İSTEKLERİ EN KISA ZAMANDA VERİRİ İNŞALLAH.BANA DA DUA EDERSEN ÇOKK SEVİNİRİM.ALLAH KABUL ETSİN.AMİNN
DUADOSTLARI HATİM İNDİRİYORUM MAHRUM KALMAYIN SADECE TIKLAYIN nozgen
(119 mesaj) (55 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
DUA EDERİM TABİİ NEDEN ETMEYELİM KARDEŞLERİM BU HATİME KATILAN KATILMAYAN AMİN DİYEN DEMİYENE HERKESE DUA EDİYORUM KARDEŞİM ALLAHIM KABUL ETSİN İŞAALLAH
18 yıl önce gönderildi # -
ALLAHIM SİZLERİ İKİ CİHANDADA AZİZ VE BAHTİYAR ETSİN DUA DOSTU KARDEŞLERİM
aminnnn amiiiiiinn
allahım sen büyüksün kabul eyle dualarımızı....
amin amin diyen kardeşlerimizin hürmetine rabbim.....18 yıl önce gönderildi # -
SAĞOL ESRA KARDEŞİM İŞAALLAH RABBİM KABUL ETSİN AMİN
ALLAH EPİNİZDEN RAZI OLSUN
amiiiiiiiiiiiin ALLAHIM SEN HEPİMİZİN DUALARINI KATINDA KABUL EYLE YARABBİM .
ağzına yüreğine sağlık kardeşim rabbim bu hatme dahil olan kullarından eylesin bizleri aminnnnn
amin tlay kardeşim yüreğine sağlık
rabbim tüm dualarımızı kabul etsin
rabbim herkesin yar ve yardımcısı olsun
mevlam kiseyi darda ve zorda bırakmasın tüm dualar kabul olsun
yarabbim sen yar ve yardımcım ol allahım kapına geldik bizi boş çevirme
sen herşeye kadirsin allahım şu anda tüm amin diyen dertli kullarına derman ver allahım sen açılmaz kapıları açansın sen açılmayan kapıları aç allahım yarabbi sana açılan elleri boş çevirme yaradanım boş çevirme yaradanım amin alahım amin*
Allah razı olsun kardeşim binlerce yüzbinlerce amin amin amin o güzel yüregine 3Salavat: Cezallahü anna muhammeden ma hüve ehlüh* 3İhlas 3Yunus Peygamberimizin duası, 10Kelime-i tevhid 10 Elhamdulilah,kabul buyur kardeşim..
amin kardşm rabbim kabul etsin
böyle bir duaya amin demek...allah razi olsun..allah kabul etsin..utanarak aminn diyorum....1elham 3 ihlas 1 ayetel kürsi..
güzel rabbim dualarımızı dualarınızı kabul buyursun işaalah kardeşim amin
işaalah rabbim dualarımızı kabul eder rabbim sen tüm darda ve zorda olanların yar ve yardımcısı ol sana amin diyenlerin ellerini boş çevirme yarabbim bi hürmetellil alemin
yarabbim sen ellerimizi boş çevirme allahım senin gücün kudretin her şeye yeter allahım
ÀMIN ÀMIN ÀMIN rabbim kabul etsin. tüm gönlünden ve gönlümüzden gecen dualari hayirlisi ile kabul eder biran önce insallah...
AMİN AMİN AMİN
YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB
Allah razı olsun kardeşim. Rabbim iki cihanda yüzünü güldürsün inşaallah. Ağzına yüreğine sağlık. AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
SAĞOL SUDEMERAL KARDEŞİM ALLAHIM SİZLERİNDE YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN ALLAH RAZI OLSUN AMİN
AMINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN NOZGEN KARDESIM ALLAHIM KABUL ETSIN HEPIMIZIN DILEKLERININ KABUL OLMASINA VESILE OLSUN HATMIN AMIN YARABBI AMINNN
TÜM DUA DOSTLARINDAN ALLAH RAZI OLSUN NE DİLEĞİNİZ VARSA SİZLERİNDE KABUL OLSUN İŞAALLAH*
AMIN AMIN AMIN....ALLAH KABUL ETSIN
amin amin rabbim kabul eylesin
dua dostları bugece ikinci hatimi okuyorum pazar gününe kadar devam edicm allah kabul eder işaalah herkese hayırlı geceler
AMİN AMİN AMİN...bunlarıda ailem söylüyor...AMİN AMİN AMİN...onlarda çok çok dardalar allah herkese hayırlı kapılar açsın
amin kardeşim.allah kabul etsin inşallah.rabbim senden de bin kere razı olsun...
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.