dua dostu kardeşlerim; sitenizi dün tesadüfen gördüm. ve yazdıklarınız okudum. bu kadar kişinin birbirlerine gönülden dua etmesi ve hayırlı şeyleri isteyip herkesin birbirinin yanında olması beni çok etkiledi. anladım ki sizler yürekleri iyilikle imanla dolu insanlarsınız. Allah hepinizden razı olsun.
Burada herkesin dertlerini paylaştığını gördüm. bende dertlerimi sizlerle paylaşmak istiyorum. 10 yıl önce 5 ay süren ve içinde dayak dahil olmak üzere akla gelecek bütün kötü olayların yaşandığı bir evlilik yaptım. Boşandım. Ayrılmasaydım ya mezarda ya da akıl hastanesinde olacaktım. Ayrılırken evde ölüm için yapıldığını sonradan öğrendiğim bir çok şeyle karşılaştım. Bunlar dinimizde günah ve ne kadarı doğru bilmiyorum.(sabun üzerine batırılmış toplu iğneler, yatağın altında poşet içinde kurtlar, kara çörek otları vb)gibi. Ayrıldıktan sonra birden hastalandım nedensiz beyin kanaması geçirdim. doktorlar umutlarını kestiler. sonradan Allahın izniyle dualarla düzeldim. Şimdi bazen iyiyim bazen biraz etkileniyorum. Ama kalıcı bir hasarım hamd olsun ki olmadı. O günden sonra işlerim hep beni zorlaştıracak şekilde ters gitti. Bir de çevremdeki kendini bilmez insanlar hiç bir zaman benim boşanmış olduğumu bana unutturmadılar. Sürekli bir şekilde yüzüme vurdular ve buna da devam ediyorlar. Şimdiyse yaşım ilerliyor ve ben yalnız yaşlanmak istemiyorum (36 yaşındayım). ailem de benim yeniden evlenmemi çok istiyor. Bana rabbimizin hayırlı bir kader kapısı açması ve evlenip çocuk sahibi olmam için dua eder misiniz. Dualarınızla yanımda olmanıza çok ihtiyacım var.
dua
(9 mesaj) (7 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allah yar ve yardımcınız olsun. Hakkınızda hayırlı olan ne ise tez zamanda önünüze sunulur inşallah. Amin.
18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim yardımlarını üzerinizden esirgemesin. çektikleriniz son bulur inşallah.. Yaradanım size iki cihanda da af ve afiyet versin... hayırlı kimselerle karşılaştırsın... Allah cc yolundan ayırmasın sizi..amin
neden 37 ablacığım..senin için perşembe ve cuma günü oruç tutup allahıma yalvaracağım...cuma akşamı 100 inşirah okuyacağım...tabi bu burada kalmaz dualar devam eder...her an aklımda olursunuz merak etmeyin...allah inşallah size hayırlı bi eş...dünya güzeli evlat verir..
şunu okumanızı tavsiye ederim..enbiye 89. ayet.."allahım beni yalınız bırakma sen varislerin en hayırlısısın"
rabbim hayırlı kapılar açsın yüzünüze inşallah. büyük bir imtihan dan geçmişsiniz kardeşim sabrınızla dualarla allah ne muradınız varsa hayırlısıyla versin inşallah. sıkıntılarınıza vesile olması dilegiyle 1 ayetel kürsü 1 fatiha 3 ihlas size gönderiyorum kabul buyurun selam ve dua ile...
kardeşlerim yanımda olduğunuz için allah hepinizden razı olsun. fettan kardeşim inan ağladım mesajını okuduğumda. allah hepinizin gönlündeki muradı tezden kabul etsin.amin.
HAYIRLI SABAHLAR DUA DOSTLARI. ALLAH HEPİMİZE HAYIRLI KAPILAR AÇSIN HEPİMİZİN DUALARINI KATINDA KABUL ETSİN.AMİN.
HAYIRLI SABAHLAR KARDEŞİM
ÖNCELİKLE HOŞGELDİN ARAMIZA GERÇİ BENDE YENİYİM BURDA 2 HAFTA OLDU BU SİTEYİ KEŞFEDELİ ALLAH HEPSİNDEN RAZI OLSUN KARDEŞLERİMDEN EN SIKINTILI GÜNLERİMDE HEPSİ BANA DUALARIYLA YARDIMCI OLDULAR.İNŞAALLAH BURASI SANA VESİLE OLUR DULARIMIZLA BİRLİKTE YANINDAYIZ GÜZEL KARDEŞİM.BURASI BİR İMTEHAN DÜNYASI BİLİYORSUN.BAZAN AKLIMIZA BİLE GELMEYECEK ŞEYLER BİZLERİ BULUVERİYOR.AMA DERDİ VEREN ALLAH DEVASINI DA ARKASINDA DOLAŞTIRIR.RABBİM BUNDAN SONRA GÜLDÜRSÜN YÜZÜNÜ İNŞAALLAH.SABRET KARDEŞİM NAMAZINLA
DUALARINLA RABBİMDEN İSTE ONUN HAZİNESİ ÇOK BÜYÜK YETERKİ İSTEMSİNİ BİLELİM.
BURDA BÜTÜN DUA DOSTLARI EMİNİM SANADA DUA EDECEKTİR.BURASI UMUTSUZLUĞUN OLMADIĞI
MUCCİZELERİN GERÇEKLEŞTİĞİ HUZUR VEREN KENDİNİ MUTLU HİSSDECEĞİN BİR YER...
UMARIM ALLAH SIKINTILARINI TEZ ZAMANDA GİDERİR VE GÖNLÜNE GÖRE HAYIRLI BİR KISMET ÇIKARTIR KARŞINA
1.AYETEL KÜRSİ
1.HAŞR
1.ELHAM
3.İHLAS
7.FELAK
7.NAS
OKUYUP GÖNDERİYORUM SANA
VE BÜTÜN İŞLERİNİN HAYIRLI OLMASI İÇİN SANA BİR DUA YAZIYORUM KARDEŞİM''RABBİ YESSİR VELA TUHASSİR RABBİ TEMMİM BİL HAYR.''
BU DUANIN BEN ÇOK FAYDASINI GÖRDÜM SENDE AKLINA GELDİKÇE OKU KARDEŞİMALLAHA EMANET OL.BİZLERDEN DE DUALARINI ESİRGEME
allah yardimcin olsun kardesim.. insallah hayirli birini bulurusn.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.