BEN BU AKŞAM SEVDİĞİMİN BENİ ARAMASI VE DÖNMESİ İÇİN 1000 TANE LA İLAHE İLLAHLAH MUHAMMEDÜL RESULLULLAH ÇEKTİM 7 GECE DEVAM EDİCEM OKUMAYA İNŞALLAH ALLAHIN İZNİYLEN KABUL OLUCAK EN KISA ZAMAN DA ARICAK BENİ.......ÇÜNKÜ BEN ONU ÇOK SEVİYORUM SAYGI DUYUYORUM ODA BANA SAYGI DUYUYOR KIYAMADIĞINI SÖYLÜYOR AMA BENİ SEVEMEDİ NEDEN Kİ BENİ O ANLAMDA GÖREMİYORMUŞ LÜTFEN ABİLERİM ABLALARIM BANA AKIL VERİN NAPMALIYIM BEN NEDEN ÖYLE VE BUNLARI BANA SÖYLEYEN KİŞİ CAHİL DEĞİL 30 YAŞINDA YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM KAFAYI YEMEK ÜZEREYİM ONU DÜŞÜNMEKTEN ONUN BAŞKASIYLAN EVLENMESİNDEN O KADAR KORKUYORUM Kİ UMARIM KORKTUĞUM BAŞIMA GELMEZ ÇÜNKÜ BEN O ACIYI DAHA ÖNCE YAŞAMIŞTI İKİNCİSİ ÇOK AĞIR GELİR ALLAH BAŞKA ACILAR GÖSTERMESİN AMA AŞK ACISI DA ÇOK KÖTÜ
LÜTFEN OKUYUN VE BENİM İÇİN AMİN DEYİN
(15 mesaj) (7 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ALLAH CC HAKKINDA HAYIRLISINI VERSİN....AMİN... EĞER HAYIRSIZSA KALBİNDEN SEVGİSİNİ ÇIKARTSIN AMİN.
18 yıl önce gönderildi # -
dilara kardeşime katılıyorum. rabbim senin için hayırlıysa gerçekleştirsin. sonradan pişman ettirmesin. hayırsızsa allah önüne başka kapılar açsın. amin.
Ya ne zor işler bu işler ve bir o kadar da karışık.Böle acı çekenler için bişiler yapmak istiyosun elindne bişi de gelmiyo.bişiler sölemek istiyosun kırılır üzülür die diyemiyosun.Seni o anlamda sevemiyormuş,seni bir sevgili bir eş olarak göremiyomuş ve açıkca sölemiş.Sen onu elde etmek için uğraşacaksın ve her uğraşında umut ediceksin.olmadığında da üzüleceksin.Hem zamanın hem çabaların boşa çıkma ihtimali yüksek.O kadar açık konuşmuş ki çünki.Bence sen ALLAH'a sana onu unutturması için ve karşına daha hayırlısını hem senin sevebileceğin hem seni seven birini çıkarması için dua et.
Yarabbi sen gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eyle, hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eyle. Amin.
amin arkadaşlar talia çok güzel yazmışsın o kadar açıklayıcısın ki ama umudum olmasa bana dönmesi için dua etmem onu unutmak için dua ederim ama umudum çünkü bazı nedenlerden dolayı beni o anlamda göremiyor bunu çok iyi biliyorum bende bana karşı konuşmasını istiyorum benden vazgeçmemesini istiyorum dualar onuda rahatlatıcak inanıyorum ama yazdıkların beni çok etkiledi canım ya dönmezse en çokta bundan ve başkasıylan evlenmesinden korkuyorum ya bende ya gene hayal kırıklığına uğrarsam bir bilsen halimi bu sefer oluyor diyorum gene hüsran düşüncelerini yazdığın için çok sağol senden gene cevap bekliyorum
Allah hakkında en hayırlı olanı nasip etsin insallah
Anladım cnm yani sen diyosun ki aramızda bir etkileşim yani ondan bir elektririk almasam umud etmem.Ama kafama takılan bişi var diyosun ki başkası ile evlenirse sanki böyle bi durum varmış,yakınmış gibi.Eğer sana karşı boş deilse başkası ile evlenemez bence.Ve sana karşı ilgisi varsa aranızda ki problem her ne ise bir araya gelememenize neden olan,engel olan bunların hiç birini dinlemez.İyi düşün...
bende öyle diyorum çok sevse hiç kimseyi dinlemez gerçi bazı şeyleri bende kabul etmedim bilmiyorum kafam çok karışık talia evlenmesinden korkuyorum şöyle daha önce 4sene önce yaşadım bir ilişki bitti ve o kişi evlendi o yüzden korkuyorum gerçi onun daha sevgilisi old duyunca vazgeçtim ondan ama üzüldüm kırıldım gene aynılarını yaşamaktan korkuyorum bunun sevgilisi varmı yokmu bilmiyorum başkasıylan evlenme muhabbetini falan duymadım ben diyorum ya evlenirse diye ben kafamda kruyorum 30 yaşında yaşı gelmiş artık onun için öyle diyorumkarışık benim dururum bana dedi ki kalbime gömerim birde beni sevdiğini de söylüyor istiyor o anlamda göremiyor söylediklerin bana o kadar mantıklı geldi ki abla gibisin anne gibisin çok sağol senin gibi insanların yanımda olmasını çok istiyorum annemlen ablamlan konuşamıyorum be bu konuları dayanamıyoru ağlıyorum onlarda üzülüyolar onlarıda üzmemek istiyorum uzun yazıyorum kusuruma bakmayın
CANIM HAKKINDA ÇOK AZ BİLGİ SAHİBİSİN SANIRIM BUKADAR AZ TANIDIĞIN BİRİ İÇİNDE HİÇ ÜZÜLMEYE DEĞERMİ..AKILLI KIZSIN VE AKLINI BASINA AL VE KENDİ SONUNU KENDİN HAZIRLAMA.. ÜZÜLMEKTEN NEDEN KORKUYOSUNKİ KORMA.. ODA ALLAHIN KARSISINDA ACİZ Bİ İNSAN SONUÇTA.. BUNLARLA KENDİNİ ÜZME BÖYLE BOŞYERE..AKLINI KULLAN CANIM İNSALLAH ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN.
Rabbim bir çıkış yolu göstersin.İnşaallah en kısa sürede mutlu haberler ile sevinenlerden olursunuz.
Bazen akıl ile kalp uyuşmaz Rabbim bizleri doğrularla haşr eylesin.
hayır bitanem onu çok iyi tanıyorum ortak arkadaşlarımız var ama ben sevgilisi olsa bile duymak istemiyorum onun hakkında bana laf getirmeyin dedim çünkü onun hakkında bişey duyunca üzülüyorum insanları biliyoruz bazen yalan yanlış konuşuyorlar bazende diyorum olsa sevgilisi arkadaşı mutlaka duyarım duyulur ben dualara sarıldım arkadaşım hayırlısı bakalım allah biliyor artık ne olucak
TAMAM İŞTE.. :) HAZİRAN SEN KAÇ YASINDASIN BAK BURASI SOHBET SİTESİ DEĞİL AMA BEN MERAK ETTİM YASINI GERÇEKTEN.. YASANANLAR AYNI AH KESKE OLGUN DAVRANABİLSEK.. MERAK ETME SAPLANTI HALİNE GETİRME SENDEN DAHA DEĞERLİSİ YOK .. EVLENSİN NE OLACAK.. İNSALLAH SENLE EVLENİR HAYIRLISIYLA AMA KENDİNİ ÜZMENE ÜZÜZLÜYORUM.. HANİ NİŞANLANMIŞ OLSAN ONLA SONRA AYRILMIŞ OLSAN NE BİLEYİM ORTAK Bİ GEÇMİŞİNİZ OLSA OLAYLAR OLMUŞ OLSA BU İNADINI ANLARIMDA :) NEYSE BEN FAZLA KURCALAMAYAYIM HAKKINDA EN HAYIRLISI OLSUN VE İNSALLAH ÇOK MUTLU BİR YUVAN OLUR.. KIRDIYSAM ÇOK ÖZÜR DİLERİM.. RABBİM SANA GÜZELLİKLER GÖSTERSİN KALBİNE ÖMRÜNE.. İNSALLAH.AMİN
kızarmıyım hiç 23 yaşındayım sağlıklı hiç düşünemiyorum artık ama inanın rahatlatıyorsunuz beni talia da sende çok güzel yazmışsınız insan gerçekleri görmeli dualarınız içinde çok sağolun sizinde dualarınız kabul olur inşallah burada sohbet etmek yasakmı o kadar kötü zamanımda bu site karşıma çıktı ki onun için hep yazmak istiyorum kuralları bile okumadım hemen üye oldum siz beni büyüğümmüsünüz
AMAÇ DUA ALMAK DUA ETMEK.. ALLAHI HATIRLAMAK ALLAHI HATIRLATMAK.. AMA İÇİN RAHAT OLSUN HADDİ AŞMAYAN MESAJLASMALAR OLMADIĞI SÜRECE İÇİNİ DÖKEBİLİRSİN. AMA YİNEDE ÜYELİK KURALLARINI OKUMALISIN..MERAK ETME YANLIŞ BİŞEYİN YOK ;) AMA HER YENİ ÜYE MUTLAKA OKUMALI.. SONUÇTA BURASI DİĞER NORMAL SİTELER GİBİ DEĞİL.. HASSAS KONULARIMIZ VAR ALLAHA EMANET OL CANIM.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.