CANIM KARDESLERIM DOSTLARIM DUALARINIZA COK AMA COK IHTIYACIM VAR YUVAM ICIN KIZIM ICIN NE KADA UZGUN OLDUGUMU TARIF EDEMEM SUAN NE YAPACAGINI BILMEZ HALDEYIM DERLER YA ANA OLACAGINA TAS OLSAYDIN NE ZOR MUS ANALIK CIGERLERIM ERIYOO LUTFEN BU GECELER DE RABBIM YETISSIN DUALARIMI VE DULARINIZI KABUL EYLESIN AMIN YARALI KARACA
CAN DOSTLARIM UNUTMAYIN BENI NE OLUR GECELER COK KARA
(17 mesaj) (13 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
allah onun yüreğine merhamet versin. doğru yolu buldurup evine döndersin.amin.
18 yıl önce gönderildi # -
MEVLAM YANINIZDA OLSUN HER DAİM AMİN
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN EN KISA ZAMANDA İNSALLAH SIKINTILARINIZDAN SELAMETE ÇIKARSINIZ İNSALLAH.
SAGOLUN CAN DOSTLARIM CILDIRMAK UZEREYIM ALLAHIM YARDIM ETSIN BANA VE HEPIMIZE NE DIYEYIM BU KADAR MERHAMAETSIZ VICDANSIZ OLURMU INSAN RABBIM SANA SIGINIYORUM KENDIM ICIN DEGIL 3 YASINDAKI YAVRUM HER ANLATIIGI SEYDE BABA BULUYO BU NASIL BI SEVGI YARABBIM 3 YASINDA BI COCUGUN KALBINE NASIL BUNCA ACIYO KOYAR BILE BILE YAPAR O KADAR GUZEL UMITLERI VARKI CAN DOSTLARIM LUTFEN ALLAH RIZASI ICIN KIZIMIN GUL YUZU GULMESI ICIN DUA EDIN SESINI DUYURSUN KIZINA EVINE DONSUN YUZUNU GOSTERSIN AMIN ALLAHIM AMIN
ablacım sakın isyan etme ümidini kesme yüzünüz gülücektir allah sabırlar versin
SAGOL HAZIRANCIM BITANEM NE KADAR UZGUN OLDUGUMU BILSEN SIZLER VE BU SITE BANA HUZUR VERIYO ALLAH HEPIMIZIN YARDIMCI SI OLSUN ALLAH DIYEN MAHRUM KALMAZMIS BIZIDE MERHAMETIN DEN MAHRUM ETMESIN ÜMIT ETMEYE O KADAR IHTIYACIM VARKI ALLAHIM DUY BENI HEPINIZDEN HEPINIZDEN ALLAHIM RAZI OLSUN
RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN KARDEŞİM EŞİNİN KALBİNE MERHAMET VERSİN.ALLAH EVLADINI BAĞIŞLASIN.İNŞALLAH EŞİNİN HAYIRLISI İLE EVE DÖNMESİNİ İÇİN 10.000 İHLAS OKUYALIM HEP BERABER SENDE OKU BEN BURADAN ÇIKTIKTAN SONRA 1000 TANE OKURUM OKUDUKÇA YAZALIM TAMAM MI KARDEŞİM ÜZME KENDİNİ ALLAH BÜYÜKTÜR.SELAM VE DUA İLE ALLAH A EMANET OL.
ALLAH RAZI OLSUN YILDIZ KARDESIM SU GUNLERDE BENI TEK MUTLU EDEN SIZLERSINIZ DUALARINIZLA YANIMDA OLMANIZ ALLAHIM BU NE GUZEL BISEY RABBIM SIZLERINDE YARDIMCISI OLSUN BENDE OKUYACAGIM ARKADASLAR ALLAHA EMANETSINIZ
Sübhaneke la ilahe illa ente ya rabbe külli şey in ve varisehu ve razigahu ve rahimeh diye okudum..Rabbim yar ve yardimcin olsun...Meleginin yüzü suyu hürmetine gönlünden gecenleri ,okudugun dualari kabul buyursun...Vedud sifatiyla dokunsun yüregine."Duha suresi" okuyorum senin ve melegin icin sende oku kardesim....Rabbimden ve dualardan baska siginacak kapi yok...VEKILIMIZ O caremiz onda...
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
"Ved duha .Vel leyli iza seca.Ma veddeake rabbüke ve ma kala.Velel ahiratü hayrun leke minel üla.Ve le sevfe yu
tıyke rabbüke fe terda.E lem yecidke yetiymen fe ava.Ve vecedeke dallen fe heda .Ve vecedeke ailen fe ağna.Fe emmel yetiyme fela takhar.Ve emmes saile fe la tenher.Ve emma bi nımeti rabbike fe haddis"1- Andolsun kuşluk vaktine.
2 - Ve sakinleştiği zaman geceye ki,
3 - Rabbin seni bırakmadı ve darılmadı.
4 - Ahiret senin için dünyadan iyi olacaktır.
5 - Rabbın sana verecek ve sen hoşnut olacaksın.
6 - O seni yetim bulup da barındırmadı mı?
7 - Seni yol bilmez bulup yola iletmedi mi?
8 - Seni yoksul bulup zengin etmedi mi?
9 - Öyleyse sakın yetimi ezme.
10 - Dilenciyi de azarlama.
11 - Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat.
zez ne kadar güzel dualar etmişsin Rabbim kabul eylesin İnşallah.
Ya Rabbim kardeşimizin eşinin yüreğine merhamet koy evine tez zamanda geri dönsün.
Amin AMİN amin18 yıl önce gönderildi # -
AMIN CANIMM DOSTLARIM NE KADAR GUZEL DUALAR ETMISSINIZ BANA YANIMDA OLUN LUTFEN HERZAMAN BENDE RABBIM KABUL BUYURURSA DUALARIM LA YANINIZDAYIM CARESIZLIGIM LE KIVRANIYORUM ALLAHIM ONU OYLE BI CARESILIGE KOYSUN KI DURDUGU YERLER ONA DAR OLSUN KIZINA DONSUN KIZIMIN GUL YUZU SOLMASIN RABBIM BENI IMTIHAN EDIYOR BILIYORUM SEN ACI BANA YARABBIM SEN MAZLUMLARIN RABBISIN GARIPLERIN RABBISIN BENDE COK GARIBIM SIMDI DUY BENI ADI GUZEL KENDI GUZEL ALLAHIM DULARINIZI TUM DILEKLERINIZI TEZ VAKITTE KABUL EYLER INSALLAH AMINNNNNNN YARALI KARACA
allah yardimcin olsun. sabrini ve gucunu bol versin.
yaralkaraca KARDEŞİM. RABBİM SENİ BU DÜNYADAKİ EN MÜKEMMEL MAKAM OLAN ANNELİK MAKAMINA TAŞIMIŞ. NE OLURSA OLSUN, ÖNCE ŞUNU UNUTMAKİ BİR ANNE OLARAK GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE DİMDİK AYAKTA DUR. NAMAZ, DUA VE SABIR İLE BU SIKINTINI AŞABİLİRSİN. RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN..AMİN SELAM... VE DUA İLE...
YA FETTAH YA FETTAH YA FETTAH
Yarabbim kardeşimizin tümsıkıntılarını gider. Yar ve yardımcısı ol. İki cihanda yüzünü güldür. Hasbinallahi ve nimel vekil. AMİN AMİN AMİN
Fatiha okuyorum rabbim ferahlık vesilesi kılsın inşaallah18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim katından hayırlar ihsan etsin inşallah
Rabbım yardımcınız olsun...
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.