Allah ın selamı üzerinize olsun dostlar :(((
çok severek evlendiğim eşimle sırf aileler yüzünden kültür çatışması nedeniyle (akdeniz ben karadeniz o) ayrı düştüm resmen boşanmadım, boşanmakta istemiyorummm :(((( öyleki ben devlet memuruyum açıktım kapandım sırf Allah ın rızasını kazanmak için nefsime engel oldum islam üzerine yaşamak adına işimden dahi istifa etmeyi düşündüm.. onunla evlendimmm dünyada ve ahrette eş olabilmek adınaaa birlikte.. öyle skıntılıyım kii hep hakkıma hayırlısını istiyorum ve beni de ona razı kılsın istiyorum Allahımmm.. ne olur bana dua edinn Rabbimin rahmeti amelimizden daha ümit vericidir kuşkusuzzz ama inanın çok zor geliyorr ruhumdaki fırtınaların dinmesi için lütfen dua edinizz bu aciz kula.. Allah razı olsun ... selam ve dua ile..
ömrümün en zor zamanlarında hayır dualarınızı bekliyorum
(42 mesaj) (16 katılımcı)-
17 yıl önce gönderildi #
-
Ferdün, Hayyun, Kayyumun, Hakemun, Adlun, Kuddûsun.
Seyec'alullâhu bâ'de usrin yusra.
Rabbim yar ve yardimcin olsun dualarini kabul buyursun insallah.Amin.17 yıl önce gönderildi # -
RABBİM GÖNLÜNE HUZUR EVİNE YUVANA HAYIRLI İSE HAKKINDA KARDEŞİM GÜZELLİKLER VERSİN HEPİMİZ İMTAHANDAN GEÇİYORUZ KARDEŞİM ŞAHSEN ÇOK ÜZÜLDÜM SENİN İÇİN DUA EDİCEM KARDEŞİM RABBİM SANA VEKİL OLSUN SENİ ONA EMANET EDİYORUM O HERŞEYE KAFİDİR ALLAHIM KOLAYLIK VERSİN*AMİNNNNNNNNNNN TEZ ZAMANDA SIKINTILARIN GEÇSİN
17 yıl önce gönderildi # -
Seni cok iyi anlıyorum bende suan aynı senin durumundayım.Allah yardımcın olsun insallah yuvalarımız yıkılmaz.Amin
Allah razı olsun cümlenizden... teşekkür ederimm ayrı ayrı sizlere. benim sadece 5 aylık evliliğimm.. ve bana o kadar çok acı veriyor ki bu ayrılık durumu.. laz değilsem benim günahım nee.. tertemiz duygularla,saygımla,sevgimle kabulendim hepsini... Gene de diyorum Mevlam ihmal etmez, imtihan eder.. inşallah Rabbim dualarımızı boş çevirmez :(
Offff seni o kadar iyi anlıyorum ki sanki aynı seyleri tekrar yasadım keşke ayrıntılı konusabilsek.Allah yardımcın olsun canım
sizin de mi başınızdan geçti sevde hanım? peki nasıl sonuçlandı durumunuzz? inşallah iyi yöndedir...
Evet aynen bende eşimle ayrıyım aylardır davamız acıldı ama daha sonuclanmadı işte bende zor günler yasıyorum.Tek sığınağımız RAbbimiz ve dualar...
CANANCAN KARDEŞİM ŞİMDİ DAHA ÇOK ÜZÜLDÜM 5AYLIK EVLİMİŞİN KARDEŞİM İNAN BÜGÜNÜN YARININ DAN GÜZEL OLACAK ALLAHIM SANA KOLAYLIKLAR İHSAN ETSİN ELİMDEN BİŞEY GELMEZ AMA SANA DUA EDİCEM KARDEŞİM SABIR HER GÜÇLÜĞÜ YENER
NOZGEN bildiğin bir dua var mı?
NASIL BİR DUA KARDEŞİM
Benim bilmediğim :)Yani hacet duası.
SEVDE333 KARDEŞİM BİLDİĞİM DENENMİŞ UYGULANMIŞ EV DÜZENİ BOZULMUŞ OLANLAR İÇİN TAVSİYEM TABİİ OKURSANIZ*12000*ADET YALATİF HATİMİ YAPARSANIZ EMİNİMKİ 1 HAFTA 10 GÜNE KADAR NETİCESİNİ ALIRSINIZ RABBİM DİLERSE HER ŞEY OLUR KARDEŞİM BİLDİĞİM BU TECRÜBE EDİLMİŞTİR*
ŞUANDA YAZDIM BU HATİMİ YAPARSANIZ EMİNİM FAYDASINI GÖRECEKSİNİZ SEVDE333 KARDEŞ
Yaa Allah razı olsun cidden bunu duymamıstım.Denicem insallah cok tesekkür ederim canan da denesin insallah.Valla cok sevindim baska bildiğiniz olursa bana iletirseniz cok sevinirim tekrar Allah razı olsun NOZGEN
SEVDE333 KARDEŞİM BU HATİM DENENMİŞTİR OKURSANIZ CANAN KARDEŞİM SENDEOKURSAN FAYDASINI GÖRECEKSİNİZ
NOZGEN Rabbim nasib ederse okuyacağım cok mutlu oldum bu duanın banada nasib olmasına ama gelgörki okuyacal ağız da cok önemli.Ben sanırım dua dua diye parcalıyorum kendimide artık böyle düsünmeye basladım Ama yinede Allahdan ümit kesilmez Rabbim Merhametiyle muamele eylesin insallah.Amin
Allah razı olsun ama bağışlayın Ya Latif Hatimi ni nasıl yapacağım ilginize tekrar teşekkür ederim..
KARDEŞİM BU HATİM GECE YAPILIYOR 12000 ADETTİR FAYDASINI GÖRECEKSİNİZ
Sanırım şöyle olacak önce niyet edilip sonra 12000 defa Ya Latif (c.c) denilecek
evet sevde333 kardeşim her şeyde niyet önemli allah gönlündeki güzellikleri tez zamanda versin
Rabbim katından hayırlar ihsan etsin inşallah
nozgen allah senden razı olsun. canım kardeşim cahilliğimi mazur gör ne olur sadece 1200 defa ya latif mi diyeceğiz bu kadar mı? gece saat kacta ne olur yaz kardeşim. kardeşim seninde allah yar ve yardımcın olsun
3 Salavat: Cezallahü anna muhammeden ma hüve ehlüh* 3İhlas 3Yunus Peygamberimizin duası, 10Kelime-i tevhid 10 Elhamdulilah,Rabbim Yar ve Yardımcın olsun hakkında hayırlısı neyse onu versin yüzünü güldürsün içine huzur versin kurban oldugum güzel Allahım amin amin amin...
canancan seni anlıyorum bizler arkadaşlarımızdan ayrılıyoruz nekadar kötü oluyoruz acı çekiyoruz ve sen neler yaşamışsın ve evlisin allah yardımcın olsun inşallah herşey çok güzel olur
hayırlı günler... herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.. Allah kimseye yaşatmasın bu durumları. Ya Latif hatmini yaptım, Allah sebep eylesin. Amin amin amin...
Canım nasılsın?İnsallah olumlu gelişmeler olur bende cok kötüyüm Allah yardımcımız olsun.İnsallah ikimizde evimize yuvamıza döneriz.Amin.
tşekkür ederim iyi olmaya çalışıyorum ama böyle bir durumda ne kadar iyi olunur biliyorsun.. inşallah olumlu gelişmeler olur senin içinde canım... Allah sonumuzu hayırlı etsin ve bizi de ona razı kılsın..
RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN.GÜNAHLARA KEFARETTİR GÖNÜLDEKİ KEDER NİYETLER HALİS OLUNCA AMELLER OLMAZ HEDER BİRAZ SABRET BAK NELER GÖRECEKSİN RABBİM İHMAL DEĞİL SADECE İMTİHAN EDER...
canancan ve sevde sizler için çok üzüldüm allah size sabır ve güç versin gerçekten çok zor bişey olsa gerek bi arkadaşımızn dedği gibi arkadaşlarımızdan ayrılırken bile çok üzüzlüyorz bu hayat arakadaşın olunca daha çok koyar elbette aynı evi aynı sofrayı herşeyini paylaştığın insanla ayrılmak çok zor bişey rabbim kimseye yaşatmasın inşallah çok içten sölüyorum inşallah rabbim sizi birleştirir tekrardan amiiin
17 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.