canancan kardeşim tesbihlerim senin için la ilahe illalahü vahdehü la şeri keleh lühül mülkü ve lehül hamdü ve hüve ala külli şeyin kadir sende bu tesbihata devam et kardeşim allahım yardımcınız olsun dularınızın kabul olması dileğiyle allahım yuvalarınızı dağıtmasın kurban olduğum rabbim amin amin amin
ömrümün en zor zamanlarında hayır dualarınızı bekliyorum
(42 mesaj) (16 katılımcı)-
17 yıl önce gönderildi #
-
Rabbim hakkında en hayırlısını en iyisini en güzelini versin. sıkıntılarını sevince dönüştürsün amin..
17 yıl önce gönderildi # -
arkadaşlar sorum olacak hatim deniliyor kuran hatim olurken bu 12000defa ya latifmi yapılıyor anlıyamadım kusura bakmayın açıklarsanız sevinirim..
ben bunu not defterime yazacam olurya diyee daha önce yasadım ayrılığın ne olduğunu bilirim.
rabbim kimselere acı tattırmasın amin17 yıl önce gönderildi # -
Allah hepinizden razı olsun.. bu siteye henüz yeni üye oldum tesadüf eseri.. zaman ayırdınız ve dua ettiniz hakkınızın geçtiğini düşünüyorum helal ediniz...
RABBIM YARDIMCIN OLSUN CANIM..
SEVGİ BAĞLILIK VE MUHABBET
bu tesbihleri en az 100 tane çekmeyi adet haline getirirseniz sevdiğiniz kişi size ve evine bağlanır,aranızda aşırı sevgi ve muhabbet meydana gelir
ALLAHÜMME YA HALİYMU
ALLAHÜMME YA VEDÜD
ALLAHÜMME YA KADİRU 305 kere
ALLAHÜMME YA MÜAHHIRU 846 kere
ALLAHÜMME YA EVVELÜ
abdestli ve niyet ederek unutmayın17 yıl önce gönderildi # -
Allahım; Hâlde ve gelecekte bildiğim ve bilmediğim bütün iyilikleri senden ister, bildiğim ve bilmediğim hâlde ve gelecekte bütün kötülüklerden sana sığınırım.
Allahım; Cenneti ve Cennete götürecek söz ve işleri senden ister, Cehennemden ve Cehenneme sürükleyecek söz ve hareketlerden sana sığınırım.
Allahım; Kulun ve Resûlün Muhammed sallâllahü aleyhi ve sellemin senden istediği hayır ve iyilikleri senden ister ve sana sığınıp ilticâ ettiği (kötülüklerden) her şeyden ben de sana sığınırım.
Allahım; Benim için takdir ettiğin herşeyin sonu hayır olmasını senden, senin merhametinden dilerim. Ey merhamet edenlerin en merhametlisi!.Amin..17 yıl önce gönderildi # -
ALLAH YARDIMCIN OLSUN KARDEŞİM RABBİM SİZİ AYIRMASIN İKİ CİHANDA İNŞALLAH
güzel dost derinimiz okumuş sizler için,müsait değilmiş beni aracı etti Allah kabul etsin size de Onu vesile etsin inşallah amin
3Salavat Cezallahü anna muhammeden ma hüve ehlüh 3Kevser 3İhlas 3 Yunus Peygamberimizin duası
AMİN AMİN
Amin.. Allah razı olsun..
Amin.. Allah razı olsun..
Allah kimseyi hayat arkadaşından ayırmasın.. hala hiçbir gelişme olmadı ve ben günden güne daha çok eriyorum.. dualarınızı esirgemeyin.. evliliğimin devamı ve eşimin değerimi anlamasını asıl ailesinin karısı oldğunu anlaması için tekrar kavuşabilmemiz için dua edin.. Allah herkese sıkıntısında sabır versin ve kederinin sevince dönüşmesini nasip etsin.. AMİN..
17 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.